10
Diğer Bebek Sağlık Ürünleri kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

Babyjem Kepçe Kulak Önleyici Uyku Bandı 590

240 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
264,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Babyjem Kepçe Kulak Önleyici Uyku Bandı 590

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bebe Needs Satıcı Ünvanı: CAVA TEKSTİL PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0203072514900001 Vergi Kimlik Numarası: 2030725149
    Bu ürün Bebe Needs tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kepçe Kulak Önleyici Uyku Bandı 590
Geri Bildirim Ver

Babyjem Kepçe Kulak Önleyici Uyku Bandı

Babyjem kepçe kulak önleyici uyku bandı; estetik tasarımı, yumuşak yapısı, rahat kullanım özellikleriyle ön plana çıkar. Yeni doğan bebeklerde oluşabilecek kepçe kulak sorununu ilk 3 ayda aldığınız bu önlem sayesinde kolay şekilde düzeltebilirsiniz. Ürün; bebeğinizin daha kıkırdak halindeki kulaklarının kıvrılarak yanlış şekillenmesini engelleyebilir. Kulak hizasında bulunan tabaka, kulağın doğru şekilde durmasını sağlar. Babyjem kepçe kulak önleyici; bebeğin nefessiz kalmasını engelleyerek sağlıklı ve rahat şekilde hareket etmesine yardımcı olur. Bu bant, uykuya dalmakta zorlanan bebekleriniz için özel olarak dizayn edilir. Bebeğinizin kepçe kulak sorununu çözebileceğiniz özel tasarım ürün, çeşitli testlerden geçirilir. Bebeğinizin kolayca uykuya dalmasını sağlayarak zinde, güçlü ve mutlu hissetmesine yardımcı olur. Ergonomik kullanım deneyimi sunan özel ürünü bebeğinizin kafa boyutuna göre rahatlıkla ayarlayabilirsiniz.

  • Estetik tasarım
  • Pratik kullanım
  • Ergonomik yapı

Pratik ve Avantajlı Kepçe Kulak Önleyici Bant

Pratik ve Avantajlı Kepçe Kulak Önleyici Bant

Babyjem kepçe kulak önleyici uyku bandı yorumları; ürünün yumuşak yapısı ve rahatlatıcı etkisinden dolayı son derece olumludur. Bebeğinizin kaliteli ve rahat şekilde uyumasına imkan sağlayan bu ürün, oldukça kullanışlıdır. İdeal ve hafif yapı özellikleriyle yanınızda taşıyarak istediğiniz an çıkarıp bebeğinize takabilirsiniz. Onların kulaklarını doğru şekilde şekillendirerek keyifli, rahat ve sağlıklı bir şekilde hareket etmesine yardımcı olabilirsiniz. Babyjem kepçe kulak önleyici uyku bandı satın almadan önce müşteri yorum ve değerlendirmelerini analiz edebilirsiniz. Bebeğinizin konforu ve sağlığı için özel olarak tasarlanan ürün rahat kullanım imkanı sunar. Son dönemlerde oldukça sık tercih edilen ve bebeklerin kulaklarını düzgünleştirmenin yanı sıra rahat uyku çekmelerine olanak sağlayan özel tasarım ürün; ışık geçirmez yapıdadır. Aynı zamanda kaliteli ve yumuşak kumaş özelliğine sahiptir. Dayanıklı ve özel tasarım bu ürünü uzun süre deforme problemi yaşamadan kullanabilirsiniz.

Estetik Babyjem Uyku Bandı

Estetik Babyjem Uyku Bandı

Babyjem kepçe kulak önleyici uyku bandı kullananlar; ürünün estetik ve şeffaf yapısını fazlasıyla beğenir. Bebeğinizin hassas cilt yapısıyla uyum sağlayan ürün; pamuksu malzemeden üretilir. Bebeğinizin uyku düzenini sağlayarak gün boyu zinde ve enerjik hareket etmesine olanak tanır. Doğrudan göz ve çevresiyle temas eden ürün, bebeğinizin cilt sağlığı için özel olarak tasarlanır. Yumuşak ve kaliteli kumaş yapısı sayesinde rahat kullanım sunar. Müşterilerden tam not almayı başaran özel tasarım uyku bandı, son zamanların en sık tercih edilen ürün grupları arasındadır. Sıcak havalarda çocuğunuzu serin hissettirerek rahat ve kaliteli uyku çekmesine olanak sağlayan aynı zamanda terletmeyen ergonomik bir üründür. Kıkırdak halindeki kulağın kıvrılarak yanlış şekillendirilmesini engellemek için özel olarak tasarlanır. Bebeğinizin narin kulak yapısı için idealdir. Çeşitli test aşamalarından geçilen bu ürün sayesinde emniyetli ve rahat bir kullanım yaşayabilirsiniz.

Cep Dostu Kepçe Kulak Önleyici Fiyatı

Cep Dostu Kepçe Kulak Önleyici Fiyatı

Babyjem kepçe kulak önleyici uyku bandı fiyatı bütçenize hitap edebilir. Bebeğinizin kafa yapısı için özel olarak tasarlanan ürün aynı zamanda uyku sorunlarını da kısa sürede önleyebilir. Bebeğinizin rahat ve sağlıklı uyku uyuyabileceği ürün, minimal yapı özelliğine sahiptir. Sade ve düz yapısı ile bebeğinizin beklentilerine cevap verir. Bebeğinizin güne daha dinamik ve dinç başlamasına olanak sağlar. Onların ışığa maruz kalmadan konforlu bir gece geçirmesine yardım eder. Özel tasarım bu ürün bebeğinizin yaş grubu göz önünde bulundurularak dizayn edilir. Özgün tasarıma sahip olup yumuşak dokusu sayesinde bebeğinizin güzel ve hoş bir gece geçirmesine olanak sağlar. Siz de bu ürünü Trendyol'dan analiz ederek bütçenize uygun fiyat seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Bebeğinizin hassas cildi için yumuşak kumaştan üretilen bu ürünü sıcak havalarda terleme sorunu yaşamadan kullanabilirsiniz.