Babyjem Güvenli Uyku Yastığı Pembe Tavşan

499 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Babyjem Güvenli Uyku Yastığı Pembe Tavşan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bebekicinhersey Satıcı Ünvanı: BARIŞ BEBE ÇOCUK GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0142059618300010 Vergi Kimlik Numarası: 1420596183
    Bu ürün Bebekicinhersey tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeni doğan bebeklerde tavsiye edilen yan yatış pozisyonu, kusma sebebiyle oluşabilecek tıkanmaların önüne geçilmesi için önerilmektedir. Babyjem Ayıcıklı Güvenli Yan Yatış Yastığı, yeni doğanlar için önerilen yan yatış pozisyonunu bebeğiniz için güvenli ve konforlu hale getirmektedir. Yastığın yumuşak elyaf dolgulu zeminine yatırdığınız bebeğinizin sırtını ve karnını destekleyen yan süngerler, ona rahat ve güvenli bir uyku alanı sağlar. Yan pozisyonda yatırılan bebeğinizin kafa duruşunu, olması gereken yan pozisyonda tutmaya yardımcı olur. Sırt ve karın kısmındaki süngerleri sayesinde, bebeğinizin farklı pozisyonlara dönerek kendi kendini uyandırmasının önüne geçer. Sevimli figürleri ve yumuşacık kadife dokusu bebeğinizin cildini tahriş etmeden konforlu bir uyku alanı sağlar. Yan yastıklar, zeminde bulunan yumuşak cırtları sayesinde bebeğinizin ölçülerine göre şekillenebilir. Fermuarlı kılıf çamaşır makinesinde yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver