7
Bebek Yastık ve Kılıfı kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

Babyjem Kafa Yastığı Gri Bebemango

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
189,05 TL
Kurumsal Fatura
179,90 TL
Kurumsal Fatura
198,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Babyjem Kafa Yastığı Gri Bebemango

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VELAR E-TİCARET Satıcı Ünvanı: ANIL DEMİRALP İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3385954371800001 Vergi Kimlik Numarası: 2790336615
    Bu ürün VELAR E-TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aynı noktada devam eden baskı. nedeni ile bebeğin kafasının bir kısmının düzleşmesine verilen addır. Bebeklerin kafası doğduklarında yumuşak ve esnektir, bebeğin sürekli aynı pozisyonda yatması sonucu tek bir noktaya basınç uygulanması ile kafatasında düzleşme meydana gelir. Bebeklerin kafatası gevşek olarak duran birkaç kemik plakasından oluşur. Yaş ilerledikçe kemikleri yavaş yavaş sertleşir. Doğum sırasında ve ilk birkaç ay boyunca kafatasları çok yumuşaktır ve şekilleri yumuşak bir basınç ile değiştirilebilir. Bebeklerde kafatasının bir bölümüne baskı uygulanması ,

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Boyut/Ebat 30 x 30
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Babyjem Düz Kafa Yastığı Gri

Bebeklerin kafatası kemiği, yetişkinlere kıyasla yumuşak ve hassas yapıdadır. Bu sebeple bebek kafatasında şekil bozuklukları yaşanabilir. Bebeğe zarar verebilecek bu durumun önüne geçmek amacıyla Babyjem düz kafa yastığı gri 8681049254153 seçeneğini tercih edebilirsiniz. Ürün, bebeklerin kafatası yapısı göz önünde tutularak üretilir. Yastık bebeğin kafa şekline uygun bir boşluk bırakılarak tasarlanır. Bu boş bırakılan nokta bebekte düz kafa sendromunun ortaya çıkmasını engeller. Babyjem düz kafa yastığı boşluktan kenarlara doğru kademe kademe yükselir. Bu özelliği sebebiyle bebeklerde görülebilecek kafatası şekil bozukluklarının önüne geçer. Bebeği düz kafa sendromuna karşı korur. Ürün, bebeklerin uyku kalitesini artıracak nitelikler ile donatılır. Böylece bebeğin gelişimine doğrudan olumlu etkide bulunur. Ürün, nitelikleri sebebiyle müşteri memnuniyetini kazanır.

  • Düz kafa sendromuna önlem
  • İdeal uyku
  • Pamuk kumaş

Düz Kafa Sendromuna Karşı Babyjem Düz Kafa Yastığı

Düz Kafa Sendromuna Karşı Babyjem Düz Kafa Yastığı

Düz kafa sendromu; bebeklerin sürekli aynı yönde yatmasından kaynaklanan kafatası şekil bozukluğudur. Yeni doğan veya birkaç aylık bebeklerin aynı yöne yatırılması sonucunda bahsi geçen rahatsızlık görülür. Düz kafa yastığı Babyjem düz kafa sendromunun önüne geçilmesini sağlar. Ürün tasarımı bebeğin kafatasında meydana gelebilecek rahatsızlıklara engel olacak şekilde üretilir. Böylelikle bebeklerde meydana gelebilecek şekil bozukluklarının engellenmesini sağlar. Bebekleri şekil bozukluklarına karşı koruyan Babyjem düz kafa yastığı gri kaliteli bir uyku geçirilmesine olanak sunar. Bebeklerin rahat etmesini sağlayarak uyku kalitelerini artırır. Ürün, pamuk kumaştan üretilir. Bebeklerin hassas ciltlerinde meydana gelen tahrişleri engelleyebilmek amacıyla doğal maddelerden üretilen kumaş tercih edilir. Aynı zamanda pamuk kumaşın nefes alan yapısı nemi emerek konforlu bir gece geçirme imkanı sağlar. Ürün 24 cm en, 22 cm boy, 1 cm yüksekliğe sahiptir.

Müşteri Memnuniyeti ile Babyjem Düz Kafa Yastığı Gri

Müşteri Memnuniyeti ile Babyjem Düz Kafa Yastığı Gri

Gri renkte olan ürün müşterilerin beğenisini toplar. Babyjem düz kafa yastığı yorum kısmı genel olarak olumludur. Ürün, müşteri istek ve ihtiyaçlarını karşılar. Müşteriler bebeklerde oluşabilecek kafatası şekil bozukluklarının önüne geçtiği konusunda hem fikirdirler. Aynı zamanda ürünün bebek uykusuna olumlu yönde etki ettiğini ifade ederler. Babyjem düz kafa-yastığı kullananlar üründen memnuniyetlerini dile getirirler. Ürün sayesinde bebeklerin konforlu ve ideal düzeyde uyku ihtiyaçlarının karşılandığından söz ederler. Müşterilerin ürün içinde beğendiği noktalardan bir tanesi de pamuk kumaştan üretilmesidir. Pamuk kumaşın hassasiyete karşı koruması ve nefes alan yapısı müşterilerin tercih etme sebepleri arasında bulunur. Babyjem düz kafa yastığı gri yorumları olumlu yönde olmakla beraber müşteri memnuniyetini de ortaya koyar. Müşteriler ürün hakkında yorumlarını belirtirler. Siz de yorumlar kısmından ürünü detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Kullanışlı Özellikleri ile Düz Kafa Yastığı Babyjem

Kullanışlı Özellikleri ile Düz Kafa Yastığı Babyjem

Ürün 24 cm en, 22 cm boy, 1 cm yükseklik boyutlarındadır. Yeni doğan ve birkaç aylık bebekler için ideal ebatlarda yer alır. Bebek kafatası kemiğinin sertleşerek şekil değişikliğine uğramayacağı döneme kadar kullanılır. Babyjem düz kafa yastığı gri fiyatları ürün özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Ürün fiyatları kullanılan kumaş, yastığın ölçüsü, yastığın dizaynı gibi özellikler ekseriyetinde oluşturulur. Ürün fiyatları müşterilerin bütçesine uygun aralıklarda yer alır. Düz kafa yastığı, müşterilerin rahatlıkla tercih edebileceği uygun fiyatlarda sunulur. Ürün, bebeklerin kafa şekillerinde bozulma meydana gelmesinin önüne geçer. Düz kafa sendromunu engelleyen, uyku kalitesini artıran Babyjem düz kafa yastığı gri kullananlar üründen memnuniyetlerini yorumlar ile ortaya koyarlar. Yeni doğan ve birkaç aylık bebeklerde yaşanabilecek düz kafa sendromuna karşı tasarlanan ürünü Trendyol üzerinden kolaylıkla temin edebilirsiniz.