Babyjem Babyjem Ayaklı Banyo Seti Mavi

2.200 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Babyjem Babyjem Ayaklı Banyo Seti Mavi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bebe Needs Satıcı Ünvanı: CAVA TEKSTİL PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0203072514900001 Vergi Kimlik Numarası: 2030725149
    Bu ürün Bebe Needs tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikleri: Paket İçeriği: Babyjem Köpüklü File Beyaz Babyjem Sepetli Küvet Ayağı Babyjem Bebek Banyo Kovası Babyjem Bebek Banyo Maşrapa Babyjem Giderli Desenli Mat Küvet Babyjem Yeni Doğan Havlusu Babyjem Köpüklü File Beyaz: Ürünü küvete takmadan önce plastik tokalarını kontrol ediniz. Zamanla dikişler açılabilir, plastik deforme olabilir. Fileyi küvete taktıktan sonra elinizle baskı uygulayarak tam takıldığından emin olunuz. Yıkama işlemi bittikten sonra bol su ile durulayıp asarak kurumaya bırakınız. Bebeğinizi ürünle yalnız bırakmayınız. Babyjem Bebek Banyo Kovası: Kovaya yeteri kadar su ile doldurup ideal su sıcaklığını ayarlayınız. İçindeki suyun bebeğe zarar vermeyecek doğru sıcaklıkta olduğundan emin olun. 12-13 litreye kadar su doldurabilirsiniz. Babyjem Bebek Banyo Maşrapa: Bebek kovasında suyun sıcaklığını ayarladıktan sonra maşrapa ile bebeğinize belli aralıklarla su dökerek bebeğinizi kolayca yıkamanızı sağlar. Babyjem Sepetli Küvet Ayağı: Düz bir zeminde küvet ayağını açıp yere sabitleyiniz. Sepeti takıp elinizle baskı yaparak yerine tam oturduğundan emin olunuz. Bebek banyo küvetini sepetin içine oturtarak bebeğinizi eğilmeden ayakta rahatça yıkamanıza yardımcı olur, sağlam rahat ve güvenlidir. İstenildiğinde katlanabilir, az yer kaplar. Havlu ve bebeğinizin eşyalarını asmaya askı mevcuttur. Babyjem Yeni Doğan Havlusu: Bebeğiniz banyodan çıktıktan sonra başlık kısmı ile bebeğinizin hem vücudunu hem de başını çok rahat sarabileceğiniz yenidoğan havlusudur. %100 pamuk kumaştır. Banyo kesesi ile bebeğinizi nazikçe yıkamanıza yardımcı olur. Babyjem Giderli Desenli Mat Küvet: Bebeğinizi istediğiniz yerde yıkamanızı sağlar. Küvetin ayak tarafında iki adet çukur bölmeye ihtiyacınız olan sabun vs. koyarak kolay ulaşmanızı sağlar. Gider aparatı sayesinde işiniz bittiğinde gider tahliyesinden suyu rahatça boşaltabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver