Babyjem Baby Jem Araç Içi Telefon Askılığı

97 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
159,99 TL
Kurumsal Fatura
189,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
203,12 TL
Kurumsal Fatura
199,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Babyjem Baby Jem Araç Içi Telefon Askılığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bebe Needs Satıcı Ünvanı: CAVA TEKSTİL PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0203072514900001 Vergi Kimlik Numarası: 2030725149
    Bu ürün Bebe Needs tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Babyjem Araç İçi Telefon Askılığı Özellikleri
  • Tüm Araç Koltuklarına Uygundur.
  • Ölçüler:%22X13 Cm
  • 6+ Ay Ve Üzeri Çocuklar İçin Uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver

Babyjem Araç İçi Telefon Askılığı

Bebeğinizle yapacağınız yolculuklarınızı çok daha keyifli bir hâle getirecek olan Babyjem araç içi telefon askılığı, uzun süren seyahatlerde kurtarıcınız olmaya adaydır. Araç koltuğunun arkasına asılarak kullanılır. Tüm araç koltuklarına uyum sağlayan Babyjem askılık, bebeğinizin yol boyunca telefondan çizgi film izlemesine ya da ilgisini çekecek videolar seyretmesine olanak tanır. Bu ürün, pratik kullanımı ile sizlerin, sunduğu özelliklerle de bebeğinizin bir hayli hoşuna gidecektir.

  • Ürün Ölçüleri: 22x13 cm
  • 6 ay ve üzeri çocuklar için uygundur
  • Tüm araç koltuklarına uyum sağlar.

Babyjem Araç İçi Telefon Askılığı Özellikleri Nelerdir?

Babyjem Araç İçi Telefon Askılığı Özellikleri Nelerdir?

Bebeklerle uzun yola çıkmak, bazen çok stresli ve yorucu bir hâl alabilir. Çocuğunuz bitmek bilmeyen yollardan sıkılabilir ve huzursuzluk çıkarabilir. Bu noktada, hem kendi aracınızda hem de otobüs, uçak gibi toplu taşımalarda kullanabileceğiniz Babyjem araç içi telefon askılığı, minik yavrunuzun seyahatiniz boyunca keyifli ve mutlu olmasına olanak tanır. Ayarlanabilir ipleri sayesinde, aracınızın koltuğuna göre ayarlayabilirsiniz. 22×13 boyutlarıyla hemen hemen her telefona uyum sağlar. Aynı zamanda, bebeğinizin oyuncakları asabileceğiniz minik detaylara sahip olan bu ürün, çizgi film seyretmek istemeyen çocuklar için farklı oyun alternatifi sunar. Telefonunuzu yerleştirmek için tamamen şeffaf bir bölmesi bulunur. Aynı zamanda kaliteli kumaşıyla da uzun ömürlü bir kullanım sunar. Gri renge ve puantiyeli desene sahip olan Babyjem telefon askılığı, sevimli bir tasarımla karşınıza çıkar.

Babyjem Araç İçi Telefon Askılığı Nasıl Kullanılır?

Babyjem Araç İçi Telefon Askılığı Nasıl Kullanılır?

Araç kullanırken, arabanın arkasında canı sıkılan ve ağlayan bebeğinizle ilgilenmek pek mümkün değildir. Ya da uzun süren bir otobüs yolculuğunda bebeğinize keyif verecek bir çizgi film izletmek için telefonunuzu elinizde tutmak yorucu olabilir. Bu gibi durumlara muhteşem bir çözüm sunan Babyjem araç içi telefon askılığı, seyahat deneyimlerinizi sizin ve bebeğiniz için ayrıcalıklı hâle getirecektir. Bu noktada, ayarlanabilir ip askılardan oluşan araç içi telefon askılığını, ön koltuğunuzun arkasına kolay şekilde takabilirsiniz. Söz konusu ürünün duruşunu, bebeğinizin göz hizasına göre ayarlamanız tavsiye edilir. Askılık üzerinde bulunan şeffaf bölme, telefonunuzu yerleştirmeniz içindir. Bu bölme, dokunmatiğe karşı duyarlıdır. Bu sayede, telefonunuz bölme içerisindeyken videoyu durdurabilir ve yeniden başlatabilirsiniz. Ayrıca, şeffaf bölme telefonunuzun ekranını korur; yere düşmesini veya herhangi bir sıvıyla temas etmesini önler.

Babyjem Araç İçi Telefon Askılığı Kaç Yaş İçin Uygundur?

Babyjem Araç İçi Telefon Askılığı Kaç Yaş İçin Uygundur?

Çocukların beyin gelişimlerini en sağlıklı şekilde tamamlası için ilk altı ay telefon ve televizyon gibi etkenlerden uzak durması önemlidir. Bu nedenle Babyjem araç içi telefon askılığı, 6 ve 6 aydan büyük çocuklar için özel olarak geliştirilmiştir. Bebeğinizin, telefondan gelen sesi ve renkleri algılaması ve söz konusu cihazın sunduğu içeriklerden keyif alabilmesi için bu yaş aralığını geçmiş olması gerekir. Aksi takdirde, hem telefonunuz hem de söz konusu telefon askılığınız amacını yerine getirememiş olur. Babyjem araç içi telefon askılığı yorumlarına bakarak ürünü daha önce kullanan anne ve babaların deneyimleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Birebir kullanıcı deneyimlerini içeren yorumlar, telefon askılığı hakkında daha fazla bilgi edinmenize olanak tanır. Dilerseniz, sizler de Babyjem araç içi telefon askılığını Trendyol üzerinden satın alabilir, ürünle ilgili deneyimlerinizi yorum bölümüne yazabilirsiniz. Trendyol, indirimli fiyatları ve hızlı kargo avantajlarıyla alışveriş deneyiminizi keyifli kılar. Türkiye’nin alışveriş sitesi olan Trendyol, kullanıcı dostu site tasarımına ve kart bilgilerinizi koruyan güvenlik sertifikasına sahiptir.