Babyjem 3 Fonksiyonlu Bebek Oyun Jimnastik Halısı Pembe

999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.329,99 TL
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.349 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.389 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.650 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Babyjem 3 Fonksiyonlu Bebek Oyun Jimnastik Halısı Pembe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: maxibebemarket Satıcı Ünvanı: IŞIL KANTEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2850234688
    Bu ürün maxibebemarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BabyJem Babyjem 3 Fonksiyonlu Bebek Oyun Jimnastik Halısı Bebeğinizin keyifli vakit geçirerek tek başına da oyun kurma becerisini kazanabilmesi için tasarlanmıştır. Ürün içerisinde, oyun havuzunun içerisinde oynayan bebeğinizin dikkatini çekecek renkli oyuncaklarla dizayn edilmiş bir oyun direği mevcuttur. Yumuşak direklerde bulunan renkli oyuncaklar, bebeğinizin uzanma ve keşfetme gibi ince motor becerilerinin gelişimini destekler. Babyjem Havuz Toplu Oyun Halısı %100 pamuklu kumaşı ile bebeğinizin cildini tahriş etmez. Zemin kısmı elyaf dolgusu sayesinde yumuşaktır. Kenar korkulukları bebeğiniz için korumalı bir oyun alanı oluşturur. Kenar korumaklar yan bağcıkları ile istenildiğinde açılarak, oyun halısı olarak da ayrıca kullanılabilir. Ürün içerisinden çıkan 25 adet renkli top bebeğinizin oyun havuzu şeklindeki oyun alanında keyifli vakit geçirmesini sağlar. İçerisinde bir adet bebek yastığı bulunmaktadır. Hafif ve pratiktir. Kolaylıkla taşınabilir. Yumuşak direk kısımlarını çözerek, oyun halısının zeminini makinede yıkayabilirsiniz. Kenarlık:55 cm Ürün boyutu:70*70*50 cm Havuz toplu oyun halısı, bebeğinizi büyütürken kendini güvende hissedeceği, oyuncakları ile bebeğinizin dikkatini çekecektiroyun halısı ve beraberinde renkli küçük toplarla bebeğiniz kendini keşfetme, karın üstü oynama, oturma becerisini geliştirme, emekleme becerileri gibi fiziksel olarak gelişimini desteklerBebeğiniz oyun halısı içinde özgürce hareket ederken, renkli toplarla ve asılı oyuncaklarla motor beceri hareketleri gelişirOyun halısı içindeki yumuşak dokulu yastık, bebeğinizin sırtüstü yatarken hatta uyurken başını koymasına destek olur.Oyun halısını istetiğiniz yere götürebilir ve kolay kurabilirsiniz.Yan bağcıklarları sayesinde ister kapalı isterseniz açık haliyle kullabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Pil ile mi çalışır? Hayır
  • Dil Türkçe
  • Renk Pembe
  • Materyal Tekstil
  • Yaş 0 - 1 Yaş
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
Geri Bildirim Ver