BABYDREAM Bebek Güneş Kremi Çok Hassas Cilt 75 ml

499 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BABYDREAM Bebek Güneş Kremi Çok Hassas Cilt 75 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lyra Kozmetik Satıcı Ünvanı: LYRA KOZMETİK ÜRÜNLERİ PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609131255100001 Vergi Kimlik Numarası: 6091312551
    Bu ürün Lyra Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • SPF 50+ ve IR-A koruması ile düzenli kullanım halinde, ciltte oluşan güneş ışınlarından kaynaklı stres mekanizmasını ve buna bağlı olumsuz etkilerin oluşmasını önler. • UVA/UVB korumasını destekler. • Parfüm içermez ve suya dayanıklıdır. • Renklendirici, mineral, parafin ve eterik yağlar ve PEG emülgatörler içermez. • Cilde uyumu dermatolojik olarak onaylanmıştır. • pH bakımından cilde uygundur. • Vegan üründür.
Geri Bildirim Ver

BABYDREAM Bebek Güneş Kremi Ürünleri Trendyol'da!

Güneş ışınları, bebek ve çocukların gelişimi için çok faydalıdır. Fakat oluşabilecek güneş yanıklıkları bu yaş grubunda pek çok farklı rahatsızlığı tetikleyebilir. Bu nedenle tıpkı yetişkinler gibi bebeklerin cildinin de güneşin olumsuz etkilerinden korunması gerekir. Babydream 75 ml bebek güneş kremi, bu amaçla tercih edebileceğiniz oldukça kaliteli bir üründür. Cildi güneş ışınlarının olumsuz etkilerine karşı korurken sağlıklı yapısı sayesinde herhangi bir risk yaratmaz. Bebeklerinizi ve küçük çocuklarınızı güneşin zararlı etkilerinden korumak istiyorsanız Babydream 75 ml bebek güneş kremini tercih edebilirsiniz.

  • Miktar: 75 ml
  • Kitle: Bebek, çocuk, hassas ciltli bireyler
  • Özellik: 50 faktörlü koruma

BABYDREAM Bebek Güneş Kreminin Özellikleri Nelerdir?

BABYDREAM Bebek Güneş Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Babydream 75 ml bebek güneş kremi, SPF 50+ içerikli bir üründür. 50 faktörlü koruma etkisine sahip olan krem, cildi oksidatif strese yol açabilen IR-A ışınlarının meydana getirebileceği zararlı durumlara karşı korumaya yardımcıdır. Babydream çok hassas cilt 75 ml bebek güneş kreminin öne çıkan bir diğer özelliği, ürünün UVA/UVB koruması sağlamasıdır. Bunların yanında ürün, son derece sağlıklı içeriğiyle de dikkat çeker. Formülünde; mineral, renklendirici, eterik yağlar, parafin ve PEG emülgatörler bulunmaz. Benzer şekilde parfüm de içermez. Babydream 75 ml bebek güneş kreminin cilde ve pH yapısına uygun olduğu da dermatolojik testlerle kanıtlanır. Suya dayanıklı olması ürünün öne çıkan nitelikleri arasında sayılır. Bu sayede ıslanma ya da suyla temas gibi durumlarda etkinliğini kaybetmez ve denizde, havuzda rahatlıkla kullanılabilir.

BABYDREAM Bebek Güneş Kremini Kimler Kullanabilir?

Bu ürün, bebekler ve küçük yaştaki çocuklar için özel olarak geliştirilir. Formülü, söz konusu kullanıcı grubunun yapısal özellikleri göz önünde bulundurularak özenle oluşturulur. Küçük ve okul çağındaki çocuklarda günlük kullanıma elverişlidir. Aynı zamanda Babydream 75 ml bebek güneş kremi, hassas cilde sahip yetişkinler için de uygun bir tercih olur. Tahrişe, kızarıklığa, kuruluğa ve yanmaya eğimli ciltlerde gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Ayrıca kuru ve çatlamaya eğimli cilt tiplerine de hitap eder. Babydream 75 ml bebek güneş kremi, vegan bir üründür. Vegan hayat tarzını benimseyen kişiler, hiçbir tereddüt yaşamadan bu kremi kullanabilir. Babydream çok hassas cilt 75 ml vegan bebek güneş kremi yorum başlığı altına gelen paylaşımlarda da ürünün geniş bir kullanıcı kitlesine hitap ettiği dikkat çeker.

BABYDREAM Bebek Güneş Kremi Nasıl Kullanılır?

Babydream çok hassas cilt 75 ml vegan bebek güneş kremi, bu tipteki diğer ürünlere benzer şekilde kullanılır. Cilde ideal miktarda sürülüp ardından yayılarak uygulanır. Daha etkili sonuçlar almak için kremin güneşe çıkmadan önce sürülmesi gerekir. Babydream 75 ml bebek güneş kreminin sağladığı koruma, uygulanan miktarla da ilgilidir. Cilde sürülen krem miktarının az olması ürünün koruma seviyesinde düşüşe neden olabilir. Bu nedenle özellikle doğrudan güneşe maruz kalan bölgelere yeterli miktarda sürülmelidir. Krem, vücudun güneş ışınlarıyla doğrudan temas eden her noktasına gönül rahatlığıyla uygulanabilir. Hem yüz hem de vücudunuzun diğer bölgelerine Babydream çok hassas cilt 75 ml vegan bebek güneş kremini sürebilirsiniz. Suya dayanıklı olmasına rağmen denize girdikten, terledikten ve havlu ile kurulandıktan sonra tekrar uygulanması tavsiye edilir. Bu ürünü satın almak için Türkiye'nin önde gelen online alışveriş platformu Trendyol'u tercih edebilirsiniz. Böylelikle başta uygun fiyat olmak üzere pek çok avantajdan yararlanabilirsiniz.