BABYDREAM 80'li Hassas Ciltler Için Islak Mendil - Kutulu

124,99 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
129,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BABYDREAM 80'li Hassas Ciltler Için Islak Mendil - Kutulu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 7continent Store Satıcı Ünvanı: 7CONTİNENT EV VE MUTFAK GEREÇLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001215021200001 Vergi Kimlik Numarası: 0012150212
    Bu ürün 7continent Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • Hassas ciltleri narince temizlemeye yardımcı olur. • Mendillerin ambalaj içerisinden daha kolay çıkarılması için pratik bir şekilde iç içe katlanmıştır. • Böylece tek elinizle ambalaj içerisinden mendil çıkarabilirsiniz. • İçerisindeki aloe vera ve allantoin bebeğinizin cildini kurumaya karşı korur. • Hassas ciltli yetişkinlerin kullanımına da uygundur. • Cilde uyumu Alman Alerji ve Derneği (DAAB) tarafından onaylanmıştır. • Renklendirici, mineral, parafin ve eterik yağlar ile PEG emülgatörler içermez. • Cilde uyumu dermatolojik olarak onaylanmıştır. • pH bakımından cilde uygundur. • Vegan üründür.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Standart
  • Cilt Tipi Hassas
Geri Bildirim Ver

BABYDREAM 80'li Hassas Ciltler İçin Islak Mendil - Kutulu

Bebeklerin ciltleri normal insanlara göre daha hassas bir yapıya sahiptir. Bu sebeple ebeveynler bebekleri için tahriş etmeyen aynı zamanda kimyasal maddeler içermeyen bir ıslak mendil arayışı içine girerler. Babydream ıslak mendil müşterilerin bu ihtiyacına kolaylıkla karşılık vererek onların güvenini kazanmayı başarır. Markanın birden çok ürün modeli mevcuttur. %100 pamuktan üretilen bu mendiller kanserojen madde içermemekle birlikte ekstra olarak saf bileşenler ile üretilir. Bebek cildi ile uyumlu olup Alman sağlık standartları gereğince denetimden geçirilen vegan bir temizlik ürünüdür. Aynı zamanda alt açma esnasında da üstün bir hijyen oluşturarak bebeğinizin pişik olmasını da engeller. Babydream 80’li hassas ciltler için ıslak mendil kutulu avantajlı bir paket olduğu için uzun süre kullanım imkanı sunar.

  • Hassas ciltler için uygunluk
  • %100 organiklik
  • Pratik kullanım imkânı

Organik İçerikli Sahip Babydream Islak Mendilleri

Organik İçerikli Sahip Babydream Islak Mendilleri

Babydream 80’li kutulu ıslak mendil bebeklerin hassas cildini narince temizlemeye yardımcı olur. Bu ürün oldukça kullanışlı ve ergonomik yapıya sahiptir. İçerisinde kat kat dizayn edilen ıslak mendilleri kolayca çekip almanız için özel olarak tasarlanır. Fazla yer kaplamayan tasarımı sayesinde bebek bakım çantasında da bulundurabilir, istediğiniz her yerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ebeveynlere yardımcı olan kutu tasarımı tek elle dahi kullanım imkanı sunar. Oldukça pratik yapısı size kolaylık sağlar hem de zamandan tasarruf etmenize yardımcı olur. İçerisinde bulunan aloe vera özleri bebeğinizin cildinin nemini korur ve kuruluk yaşanmasını engeller. Sadece bebekler için değil ekstra hassas cilde sahip yetişkin bireylerin de kullanımı için uygundur. Bu eşsiz ürün sayesinde gün içinde bebeğinizin kıyafetlerinde ya da cildinde olan lekeleri kolaylıkla temizleyebilirsiniz.

Babydream 80’li Hassas Ciltler için Islak Mendil Avantajları

Babydream 80’li Hassas Ciltler için Islak Mendil Avantajları

İçerisinde paraben, alkol ve renklendirici gibi maddeler içermeyen bu ürün müşterilerin beğenisini kazanmayı başarır. Bebekler için temizlik ürünleri seçerken daha hassas ve dikkatli olmak gerekir. Bunun yanı sıra daha uzun süreli kullanım imkanı sunan ürünler tercih edilmelidir. İçerisinde parfüm ya da paraben gibi maddeler içermemesi ebeveynlere ekstra bir güven sağlar. Saf özlere sahip ıslak mendil sayesinde bebeğinizin cildi tahriş olmaz ve hassas yapısını korumaya devam eder. Size hem avantajlı hem de kaliteli ürün hizmeti sunmaya dikkat eder. Herhangi bir seçim yapmadan önce ilk olarak dikkatli inceleme yapmakta fayda vardır. Ürün içerik bilgilerine bakarak bebeğiniz için doğru ürünü tercih edebilirsiniz. Dilerseniz Babydream 80’li hassas ciltler için kutulu ıslak mendil kullananların yazdığı yorumlar kısmına da göz atarak diğer müşterilerin tecrübelerinden faydalanabilirsiniz.

Babydream 80’li Islak Mendil Kutu Fiyatları

Babydream 80’li Islak Mendil Kutu Fiyatları

Seçilen ürünlerin fiyat performans bakımından bütçe ile uyumlu olması dikkat edilen konulardan biridir. Müşteriler seçim yapmadan önce avantajlı paket ve avantajlı fiyat özelliğine dikkat eder. Toplu ya da tekli alım durumunda fiyatlarda değişiklikler gözlemlenebilir. Babydream 80’li hassas ciltler için ıslak mendil kutulu fiyatı her müşterinin rahatlıkla tercih edebileceği ücretlerle satışa sunulur. Cilde uyumlu olmasının yanı sıra dermatolojik olarak testten geçirilip müştere sunulur. Vegan içeriği hayvansal ürün kullanmayan yetişkinlere de hitap eder. Hayatınızın her alanında rahatlıkla kullanarak günlük hijyen ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Sadece bebekler için olmayan bu ürünü ister evinizde isterseniz de çalışma alanınızda bulundurarak ihtiyacınız olduğu zaman kolayca ulaşabilirsiniz. Tercih yapmadan önce Trendyol’dan fiyat ve özellik karşılaştırması yapabilir, aynı zamanda Babydream 80’li hassas ciltler için kutulu ıslak mendil yorum kısmından da yararlanabilirsiniz.