BabyBjörn Harmony 3d Mesh Kanguru Anthracite Koyu Gri 0-3 Yaş

10.399 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BabyBjörn Harmony 3d Mesh Kanguru Anthracite Koyu Gri 0-3 Yaş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Baby Baby Satıcı Ünvanı: BABY BABY BEBEK MAĞAZALARI İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0128047015500014 Vergi Kimlik Numarası: 1280470155
    Bu ürün Baby Baby tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN TESLİMAT SÜRESİ ORTALAMA 3 GÜNDÜR.BABYBJÖRN® Harmony kanguruyu tek başınıza her pozisyonda kolayca kullanabilirsiniz.Yeni doğanlar için tasarlanmış özel yüksekliği sayesinde bebeğinizi göğsünüzün üzerinde ve kalbinize yakın olarak en uygun şekilde taşıyabilirsiniz.Bebeğiniz biraz daha büyüdüğünde kanguru yüksekliğini biraz alçaltabilir, içe veya dışa dönük olarak kullanabilirsiniz. 12. aydan itibaren bebeğinizi arkada taşıyabilir, çocuğunuzu güvenle ve kolayca kanguruya tek başınıza yerleştirebilirsiniz.Örgü ve jarse bebek kanguruları üç katmandan oluşan 3D kumaşlardan üretilmiştir.Kangurunun kumaşı çok iyi hava akışı sağladığından bebeğinizi ferah ve serin tutar.Ürün teslimat süresi ortalama 3 gündürÜRÜN TESLİMAT SÜRESİ ORTALAMA 3 GÜNDÜR.13X2850X31 cm. Yeni doğan için uygun taşıma pozisyonu. Ön ve arka olmak üzere 2 farklı yönde, 4 farklı taşıma pozisyonunda kullanılabilir. Uluslararası Kalça Çıkığı Enstitüsü onaylı. Büyüyen çocuğunuzun baş, kalça ve sırt bölgesini doğru şekilde destekler. Özel tasarımlı bel kemeri ve dolgulu omuz askılarına sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

BabyBjörn Kanguru Harmony 3d Mesh / Anthracite TYC00174091993

BabyBjörn kanguru harmony 3D mesh/ anthracite 0 – 3 yaş grubu bebekler için uygun bir üründür. Taşıma kapasitesi ise 3,2 kg ila 15 kg arasındadır. Bu sebeple 3 yaşa kadar olan bebeklerinizi gönül rahatlığı ile kanguru harmony 3D mesh ile taşıyabilirsiniz. Özellikle kalça çıkıklığı açısından ürün Uluslararası Kalça Çıkığı Enstitüsü tarafından test edilmiştir. Kanguru bebek kalçasına zarar vermediği gibi yeni doğan bebeklerde kalçayı desteklemektedir. Bebeğin pozisyonu bacakları dışa açılı bir şekilde durmaktadır. Bu pozisyon yeni doğan bebeklerde ilk aylarda önem taşıyan doğru kalça gelişimine destek olmaktadır. BabyBjörn 3D mesh bebek için oldukça faydalı bir üründür. Kalça bölgesini desteklediği gibi sırt ve baş bölgesini de destelemektedir. Dolgulu omuz askısı ve bel kemeri ile baskıyı önlemektedir.

  • Baş, Sırt ve Kalça Destekleyici
  • Baskı Önleyici
  • Çeşitli Taşıma Pozisyonu

BabyBjörn Kanguru Harmony 3d Mesh/ Anthracite ile Sağlıklı Bebekler

BabyBjörn Kanguru Harmony 3d Mesh/ Anthracite ile Sağlıklı Bebekler

Bebek cildine zarar vermeyen materyalden üretilen kanguru, 3 yaşa kadar olan bebeklerin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Özellikle doğumdan sonra anne ve babasına bebekler daha yakın olmak istemektedirler. Ebeveyn ve bebek arasında olan temas bebekte güven hissinin oluşmasına neden olur. Hem önden hem de arkadan rahatlıkla taşıyabileceğiniz kanguru ile hem siz hem de bebeğiniz büyük bir rahatlık yaşayacaktır. BabyBjörn kanguru harmony 3D mesh / anthracite kullanımıı çok basit bir üründür. Ürün yeni doğanlar için özel olarak tasarlanan yüksekliği ile bebeğinizi göğsünüzün üzerinde rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Ayrıca bebeğiniz biraz daha büyüdüğünde yüksekliğini ayarlayabilir ve dışa ya da içe dönük kullanabilirsiniz. Kanguru sizlere bebeğinizi 4 farklı pozisyonda taşıma imkanı sunmaktadır. Ayrıca bebeğin oturması için dolgulu oturma bölümü oldukça yumuşak ve konforludur. Aynı zamanda ürünün bacak pozisyonu genişliğini gerekli miktarda ayarlayabilirsiniz. BabyBjörn kanguru harmony 3D mesh / anthracite kullananlar ürünün oldukça kullanışlı olduğundan ve bebeğin çok rahat hissettiğinden bahsetmektedir.

Ergonomik Tasarıma Sahip BabyBjörn Kanguru Harmony 3d Mesh/ Anthracite

Ergonomik Tasarıma Sahip BabyBjörn Kanguru Harmony 3d Mesh/ Anthracite

Uzman pediatristlerin önerileri doğrultusunda geliştirilen BabyBjörn kanguru bebek cildine zarar verecek herhangi bir madde içermemektedir. BabyBjörn kanguru harmony 3D mesh / anthracite içeriği üç katmandan oluşan 3D kumaştan üretilmiştir. Kumaşın özelliği çok iyi hava akışı sağlamasıdır. Bu sayede bebek terlemez ve serinlik hissi hisseder. 1 yaşa kadar bebeğinizin sizinle temas kurması ve bedeninizin ısısını hissetmesi için ön tarafta kullanabilirsiniz. Bebeğin büyüklüğüne göre ayarlanabilen kanguruyu, bebeğinizi yerleştirerek 1 yaşından sonra arka tarafınızda taşıyabilirsiniz. BabyBjörn kanguru harmony 3D mesh / anthracite yorumları bölümüne baktığınızda anne ve babaların bebeklerini istedikleri pozisyonda kolaylık ve güvenle taşıdıklarını görebilirsiniz. Üstelik baş ve sırt desteği de ayarlanabilir özelliktedir. 1. sınıf kaliteli malzemelerden üretilen kanguruyu dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca ürünü çamaşır makinesinde 40 derece sıcaklıkta yıkayabilirsiniz.

BabyBjörn Kanguru Harmony 3d Mesh/ Anthracite Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

BabyBjörn Kanguru Harmony 3d Mesh/ Anthracite Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

BabyBjörn kanguru kolay kullanıma sahip ve ergonomik olarak tasarlanmış bir üründür. Pek çok özelliği bulunur. BabyBjörn kanguru harmony 3D mesh / anthracite özellikleri arasında bebeğiniz ve sizin için maksimum seviyede konfor bulunmaktadır. Ayarlanabilir dolgulu omuz askısı ve baskı vermeyen bel kemeri ile bebeğinizi kangurunun içinde güvende hissetmesini sağlayabilirsiniz. Yeni doğan bebekler ebeveyn ile yakın temas ve göz kontağı kurmaya ihtiyaç duyduğu için baş kısmını ayarlayarak bebeğinizi kalbinize yakın bir seviyede taşıyabilirsiniz. İçe ve dışa dönük pozisyonlarda taşıyabileceğiniz bebeğinizi 12. aydan itibaren gönül rahatlığı ile taşıyabilirsiniz. BabyBjörn kanguru harmony 3D mesh/ anthracite fiyatı hakkında bilgi almak için Trendyol'u tercih edebilirsiniz.