BabyBjörn Bliss Ana Kucağı Petal Cotton / Grey

7.699 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
11 saat 33 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.699 TL
33 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.699 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.699 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 4 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.699 TL

Ürün Bilgileri

BabyBjörn Bliss Ana Kucağı Petal Cotton / Grey

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PiranlarPazarlama Satıcı Ünvanı: PİRANLAR E-TİCARET PAZARLAMA SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0730075772700001 Vergi Kimlik Numarası: 7300757727
    Bu ürün PiranlarPazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BabyBjörn Bliss Ana Kucağı Uygun Yaş Aralığı: 0-2 yaş Taşıma Kapasitesi: Maksimum 13 kg DOĞADAN İLHAM ALDIK BABYBJÖRN® Bliss'in yeni renklerini keşfedin! Pediatristlerle yapılan yakın çalışmalarla 60 yıldır bebekler ve aileleri için konforlu, fonksiyonel ve güvenli ürünler üreten BABYBJÖRN®, Bliss ana kucakları grubuna doğadan ilham alarak yaprak desenleri dikişli kılıflarla Petal serisini ekledi. Yaprak desenleri nedeniyle Petal Serisi olarak adlandırılan kılıflarda kullanılan kumaşlar tüm BABYBJÖRN® ürünleri gibi bebeklerin hassas cildine zarar verebilecek ve alerjiye neden olabilecek hiçbir zararlı madde içermediğini garanti eden Oekoteks 100 Standartı, 1.Sınıf‘a göre test edilmiş ve onaylanmıştır. BABYBJÖRN® Bliss Petal Serisi ana kucaklarında ayrıca ayırt edici olarak açık gri şase kullanıldı. Günlük denge bebeğinizin mutlu, sağlıklı ve huzurlu olduğunu bilmekten ve aynı zamanda yapılması gereken tüm günlük işlerinizi yapabiliyor olmaktan gelir. Sallanmak sadece eğlenmek ve sakinleştirmek için değildir. Çocuğunuz kendi kendine sallanırken temel motor hareketlerini geliştirmek ve dengesini sağlamak için alıştırma yapmış olur. Fonksiyonları: Bebeğiniz için mutluluk ve eğlence Hoş bir sallama bebeğinize mutluluk ve huzur verir. Motor becerilerini ve dengesini geliştirir Sakin ve doğal bir sallanma çocuğunuzun motor becerilerini geliştirir. Pile ihtiyaç yoktur Ana kucağı çocuğunuzun kendi hareketi ile sallanır ve bu da gelişimini destekler. Sırt ve baş için doğru koruma ve konfor Bebeğinizin vücuduna göre şekillenen oturma kısmı ergonomik olarak tasarlanmıştır. Kolay katlanabilir Çok az yer kaplar. Çocuğunuz kendi başına ana kucağına oturabilecek kadar büyüdüğünde konforlu bir koltuğa dönüşür. Bu durumda emniyet kemerinin ve varsa oyuncağın çıkartılması gerekir. Kolaylıkla ve sessizce ayarlanabilir. Güvenle zemine sabitlenir. Üç pozisyona ayarlanabilir: oyun, dinlenme ve uyku. Lütfen dikkat! Her pozisyon için uygun maksimum ağırlık değişir. Oyun: 13 kg. / Dinlenme: 10 kg. / Uyku: 7 kg. Metal şasenin etrafındaki yumuşak dolgu kılıf hoş bir dokunuş hissi verir. Şasenin alt kenarlarındaki lastik koruma zeminin zarar görmesini ve ana kucağının kaymasını önler. Kompakt olduğundan ve kolayca katlandığından seyahatlere de yanınızda götürebilirsiniz. Yenidoğandan 2 yaşına kadar uygundur. Test & Güvenlik: Ana kucağında kullanılan tüm kumaşlar bebeğinizin hassas cildine zarar verebilecek ve alerjiye sebep olabilecek hiçbir madde içermediğini garanti eden Oekoteks 100 Standardı, 1. Sınıf ‘a göre test edilmiş ve onaylanmıştır. (** Ö 00-091, 18-27279-1 Swerea IVF AB, Mölndal, İsveç test raporuna dayanmaktadır). Ürün Madde İçeriği / Kumaş Materyali: Bebeğiniz için sıcak ve konforlu. Havayı geçiren, yumuşak, terletmeyen kumaştan yapılmıştır. Oturma kısmı su geçirmez kumaşla takviye edilmiştir. Temizlenme Özellikleri: Kılıfın çıkartılması ve yıkanması çok kolaydır. Elde veya makinede 40°C'de yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Taşıma Kapasitesi 0-13 Kg
  • Yaş 0 - 3 Yaş
  • Özellik Sallanır
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

BabyBjörn Bliss Ana Kucağı Petal Cotton / Grey BB061249

BabyBjörn Bliss ana kucağı cotton bebeğinizin konforu ve rahatı için yapabileceğiniz en ideal seçimdir. 0 -3 yaş aralığına uygun olan ana kucağının taşıma kapasitesi 0 – 18 kg'dır. Bebeğinizin BabyBjörn ana kucağı ile sağlıklı bir şekilde gelişmesine yardımcı olabilirsiniz. Uyku pozisyonunda kullanabileceğiniz gibi dilerseniz dinlenme ve oyun pozisyonunda da kullanabilirsiniz. BabyBjörn markası yaklaşık 60 yıldır pediatristler ile beraber çalışmalarını sürdürmekte, bebeğiniz ve sizin için en konforlu ve sağlıklı ürünleri üretmeyi hedeflemektedir. BB061249 koduna sahip ürün kaliteli bir materyal olduğu için bebeği terletmez ve bebeğin kendini serin hissetmesine yardımcı olur. Ayrıca bebeklerin cildine zarar verecek hiçbir zararlı madde içermez ve bebeklerde herhangi bir alerjiye neden olmaz. Bebeğinizin sağlıklı, mutlu ve huzurlu olmasını istiyorsanız tercihinizi BabyBjörn markasından yana tercih edebilirsiniz.

  • Sağlıklı Bebekler
  • Terletmez
  • Oyun, Dinlenme ve Uyku Pozisyonları

BabyBjörn Bliss Ana Kucağı Petal Cotton / Grey ile Rahat Bebekler

Yeni doğan ve 3 yaş aralığı için özel olarak tasarlanan ana kucağı oldukça fonksiyonel ve güvenilir bir üründür. BabyBjörn Bliss ana kucağı petal cotton / grey ana kucağı yaprak desenli kılıflar ile kaplanmıştır. Bu nedenle de petal ismini almıştır. Bebeğinizin hassas cildine zarar verecek ve alerji oluşturacak herhangi bir zararlı madde içermemektedir. BabyBjörn Bliss ana kucağı petal cotton / grey içeriği terletmeyen ve hava geçiren kumaşlardan oluşmaktadır. Oturma kısmındaki kumaş su geçirmez özelliğe sahiptir. Ayrıca bebek için sıcak ve konforlu bir ortam oluşturmaktadır. Farklı pozisyonlarda kullanabileceğiniz ana kucağının bebeğin hareketleri ile sallanan özelliği bulunur. Bu da bebeğinizin motor hareketlerinin güçlenmesine yardımcı olur. Pediatristlerin önerileri ile tasarlanan ana kucağını gönül rahatlığı ile seçebilir ve bebeğinizin rahat etmesini sağlayabilirsiniz.

Ayarlanabilir BabyBjörn Bliss Ana Kucağı Petal Cotton / Grey

Bebeğinizin sağlıklı gelişimi ve konforu düşünülerek tasarlanan ana kucağını uyku, oyun ve dinlenme pozisyonlarında kullanabilirsiniz. Her pozisyon için farklı ağırlıklar kullanılmaktadır. Uyku için 7 kg, dinlenme 10 ve oyun için 13 kg ağırlığa uygundur. BabyBjörn Bliss ana kucağı petal cotton / grey kullanımı çok kolaydır. Bebeğiniz ana kucağında eğlenirken siz de günlük aktivitelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bebeğinizin uyku ihtiyacı varsa uyku pozisyonuna getirerek rahatlıkla uyumasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca bebeğiniz tek başına ana kucağında oturacak büyüklüğe geldiğinde ana kucağını bir koltuğa dönüştürebilirsiniz. Emniyet kemerini takarak bebeğinizin güvenli bir şekilde oturmasını sağlayabilirsiniz. Oturma kısmı oldukça yumuşak olan ana kucağı bebeğinizin konforlu bir şekilde oturmasını sağlamaktadır. Sabitlenme özelliği bulunmaktadır ve bebeğin hareketleri ile hareket etmez. BabyBjörn Bliss ana kucağı petal cotton / grey yorumları kısmında kullanıcıların üründen ne kadar memnun kaldığını görebilirsiniz.

BabyBjörn Bliss Ana Kucağı Petal Cotton / Grey Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

BabyBjörn ana kucağı ile ilgili pek çok model piyasaya sürülmüştür. En beğenilen ve dikkat çeken renklerden bir tanesi de gri rengidir. Oldukça kullanışlı olan ana kucağının çeşitli özellikleri bulunur. BabyBjörn Bliss ana kucağı petal cotton / grey özellikleri çok fazladır. Ürün bebeğin hareketleri ile sallandığından dolayı hem bebeğin eğlenmesini sağlamakta hem motor fonksiyonlarının gelişmesine yardımcı olmaktadır. Ayrıca 3d kumaştan üretilmiştir ve kumaş terletmez. Aynı zamanda hava geçirgenliğine sahip olduğu için bebeğin serin hissetmesine sebep olur. Ayarlanabilir pozisyonlarda bebeğinizin ihtiyacı olan pozisyonları kullanabilirsiniz. Yere sabitlenme özelliği bulunur. Bu sebeple güvenilirdir ve zemine zarar vermez. Kolay katlanabilirdir. Bu sayede dileğiniz ortamda kullanma imkanı sunar. Bebeğin vücuduna göre şekil alır. Ayrıca ürünü çamaşır makinesinde 40 derecede yıkayabilirsiniz. 0 ve 2 yaş aralığı için oldukça kullanışlı olan BabyBjörn Bliss ana kucağı petal cotton / grey kullananlar, üründen gayet memnundurlar ve her ebeveynin temel ihtiyacı olan bir ürün olduğunu söylemektedir. Fiyat listesi için Trendyol'u inceleyebilir ve bütçenize uygun fiyatlara en kaliteli ana kucağında sahip olabilirsiniz.