BabyBjörn Balance Soft B.dark Grey Pamuk Ana Kucağı

9.559 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.559 TL

Ürün Bilgileri

BabyBjörn Balance Soft B.dark Grey Pamuk Ana Kucağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Baby Baby Satıcı Ünvanı: BABY BABY BEBEK MAĞAZALARI İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0128047015500014 Vergi Kimlik Numarası: 1280470155
    Bu ürün Baby Baby tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BabyBjörn Balance Ana Kucağı Hitap ettiği Yaş Aralığı : 0-2 yaş (3,5 – 13 kg) Günlük denge bebeğinizin mutlu, sağlıklı ve huzurlu olduğunu bilmekten ve aynı zamanda yapılması gereken tüm günlük işlerinizi yapabiliyor olmaktan gelir. Sallanmak sadece eğlenmek ve sakinleştirmek için değildir. Çocuğunuz kendi kendine sallanırken temel motor hareketlerini ve dengesini sağlamak için alıştırma yapmış olur. BABYBJÖRN® Balance Ana Kucağı pediatristlerle yapılan yakın çalışmalar ve 45 yıllık ürün geliştirme ve tecrübeleri sonucu geliştirilmiştir. Fonksiyonları: • Bebeğiniz için eğlence Hoş bir sallama bebeğinize mutluluk ve huzur verir. • Motor becerilerini ve dengesini geliştirir Sakin ve doğal bir sallanma çocuğunuzun motor becerilerini geliştirir. • Pile ihtiyaç yoktur Ana kucağı çocuğunuzun kendi hareketi ile sallanır ve bu da gelişimini destekler. • Sırt ve baş için doğru koruma ve konfor Bebeğinizin vücuduna göre şekillenen oturma kısmı ergonomik olarak tasarlanmıştır. • Birkaç model bir arada Çift taraflı kullanılabilir kılıfı ve güvenlik kemeri tek üründe birkaç model avantajı sağlar. Tıp uzmanları, ebeveynler ve çocuklarla yapılan yakın çalışmalarla tasarlanmıştır. Çocuğunuz kendi başına ana kucağına oturabilecek kadar büyüdüğünde konforlu bir koltuğa dönüşür. Bu durumda emniyet kemerinin ve oyuncağın çıkartılması gerekir. Kolaylıkla ve sessizce ayarlanabilir. Güvenle sabitlenir. Üç pozisyona ayarlanabilir: oyun, dinlenme ve uyku. Lütfen dikkat! Her pozisyon için uygun maksimum ağırlık değişir: Oyun: 13 kg./ Dinlenme: 10 kg. / Uyku: 7 kg. Yumuşak, dayanıklı kumaş kılıfı konforlu ve uzun süre kullanım sağlar. Çift taraflı kılıfı ve emniyet kemeri bir ürünü dört desende kullanım avantajı sağlar. Metal şasenin etrafındaki yumuşak dolgu kılıf hoş bir dokunuş hissi verir. Şasenin alt kenarlarındaki lastik koruma zeminin zarar görmesini ve ana kucağının kaymasını önler. Kompakt olduğundan ve kolayca katlandığından seyahatlere de götürebilirsiniz. Aldığı Ödüller: Good Design Award/Japan 2008 Test & Güvenlik
  • Ana kucağında kullanılan tüm kumaşlar bebeğinizin hassas cildine zarar verebilecek ve alerjiye sebep olabilecek hiçbir madde içermediğini garanti eden Ökoteks 100 Standardı, 1. Sınıf ‘a göre test edilmiş ve onaylanmıştır. Temizlenme Özellikleri: Kılıfın çıkartılması ve yıkanması çok kolaydır. Makinede de ılık suda yıkanabilir. Ürün Madde İçeriği / Kumaş Materyali: Bebeğiniz için sıcak ve konforlu. Havayı geçiren yumuşak terilen kumaştan yapılmıştır. Oturma kısmı su geçirmez kumaşla takviye edilmiştir. Taşıma Kapasitesi: Maksimum 13 kg

Ürün Özellikleri

  • Özellik Sallanır
  • Taşıma Kapasitesi 0-18 Kg
  • Renk Siyah
  • Yaş 0 - 3 Yaş
Geri Bildirim Ver

BabyBjörn Balance Ana Kucağı & Oyuncak Soft Black / Dark Grey

BabyBjörn Balance ana kucağı & oyuncak soft black / dark grey ürünü yeni doğan ve 2 yaş arası bebeklerin keyifli zamanlar geçirmesini sağlamaktadır. Kaliteli yapısı ve kullanışlı olması nedeniyle son yıllarda en çok tercih edilen ana kucağıdır. 13 kilograma kadar taşıma özelliği bulunan ana kucağını dileğiniz pozisyonda ayarlayabilirsiniz. Bebeğinizin ve sizin rahatlığınızı düşünülerek tasarlanan ürün hem bebeğinizin hem de sizin ihtiyacınızı karşılamaktadır. Ana kucağının en önemli özelliklerinden bir tanesi bebeğin hareketleri ile sallanmasıdır. Bu sayede bebeğiniz hem keyifli zamanlar geçirmekte hem de bu sayede motor hareketleri gelişmektedir. Kaliteli kumaş yapısı ise bebeğinizin serin hissetmesine neden olur. Ayrıca oturma kısmı şu geçirmez özelliktedir. Bebeğiniz için ideal bir ürün olan BabyBjörn ana kucağı oyuncakları ile bebeğinizin eğlenmesine neden olur.

  • Ergonomik Olarak Tasarlanmış Oturma Kısmı
  • Kaliteli Kumaş Yapısı
  • İstenilen Şekilde Ayarlanan Pozisyonlar

Ayarlanabilir BabyBjörn Balance Ana Kucağı & Oyuncak Soft Black / Dark Grey

Ayarlanabilir BabyBjörn Balance Ana Kucağı & Oyuncak Soft Black / Dark Grey

Gün içinde bebeğinizin oyun zamanları olabileceği gibi uyku ihtiyacı da çok sık olmaktadır. BabyBjörn ana kucağı bu konuda en büyük destekçilerinizden bir tanesidir. Çünkü sizlere 3 farklı şekilde kullanma imkanı sunmaktadır. Bebeğinizi uyutmak için ürünü uyku pozisyonuna alabilirsiniz ya da dinlenme ve oyun zamanlarında bu pozisyonlara ayarlayabilirsiniz. Güvenli ve kullanışlı olması sebebiyle her ebeveynin ihtiyacı olan BabyBjörn Balance ana kucağı & oyuncak soft black / dark grey içeriği özel ve kaliteli kumaşlardan oluşmaktadır. Koyu gri ve siyah renklerde bulabileceğiniz ana kucağının kumaşını çift taraflı kullanabilirsiniz. Ayrıca kumaş terletme yapmaz ve sıvı geçirmez. Hava akışkanlığı sağladığı için bebeklerin kendilerini serin ve ferah hissetmelerini sağlar. BabyBjörn Balance ana kucağı & oyuncak soft black / dark grey yorumları değerlendirildiğinde anne ve babaların bebekleri için aradıkları bir urun olduğu görülmektedir. Ana kucağı sadece bebeklerin kendilerini iyi hissetmelerini değil aynı zamanda anne ve babaların günlük işlerini yapmasını da olanak sağlamaktadır.

Güvenle Kullanabileceğiniz BabyBjörn Balance Ana Kucağı & Oyuncak Soft Black / Dark Grey

Güvenle Kullanabileceğiniz BabyBjörn Balance Ana Kucağı & Oyuncak Soft Black / Dark Grey

Birden fazla özelliği bulunan ana kucağı fonksiyonları gibi renkleri ile de dikkat çekmektedir. Emniyet kemeri sayesinde bebeğiniz düşme tehlikesi yaşamayacak ve sizin de günlük aktivitelerinizi gerçekleştirirken aklınız bebeğinizde kalmayacaktır. BabyBjörn Balance ana kucağı & oyuncak soft black / dark grey kullanımı çok kolaydır. Ana kucağının altında bulunan lastik korumalı ayaklar sabitlendiği için kayma yapmaz. Ürün ayrıca 3 farklı şekilde ayarlanabilme imkanı sunmaktadır. Oyun ve dinlenme pozisyonlarında kullanabileceğiniz gibi uyku pozisyonlarında da kullanabilirsiniz. Ancak dikkat edilmesi gereken önemli bir husus da her pozisyonda farklı ayarlanabilir kapasitesi olmasıdır. Sessiz bir şekilde ayarlanabilir olması nedeniyle de bebeğiniz rahatsız olmaz. Bebeğinizin ihtiyaçları doğrultusunda ayarlayabileceğiniz ana kucağı, bebeğinizin oyun oynayarak keyifli zamanlar geçirmesine neden olmaktadır. BabyBjörn Balance ana kucağı & oyuncak soft black / dark grey kullananlar ürünün kaliteli ve kullanışlı olmasından dolayı memnuniyetlerini yorumlar kısmında dile getirmektedirler.

BabyBjörn Balance Ana Kucağı & Oyuncak Soft Black / Dark Grey Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

BabyBjörn Balance Ana Kucağı & Oyuncak Soft Black / Dark Grey Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Yaklaşık 45 yıldır ana kucağı tasarımı konusunda hizmet veren BabyBjörn markası uzman çocuk doktorları ile beraber çalışarak bebek ve ebeveynlerin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak ürünleri tasarlamaktadır. BabyBjörn Balance ana kucağı & oyuncak soft black / dark grey özellikleri pek çoktur. Bebeğin hareketleri ile sallanan ana kucağı bebeğin keyifli vakitler geçirmesine neden olduğu gibi gelişimine de katlı sağlamaktadır. Sabitlenebilir olması ve emniyet kemeri ile bebeğiniz güvende olacaktır. Ayrıca lastik korumalı ayaklar zeminde çizme yapmaz. Ergonomik bir tasarıma sahip olan ana kucağı bebeğin sırt ve baş kısmının da desteklenmesini sağlar. Oturma kısmı ise çok yumuşaktır ve terletme yapmadığı için bebeğin rahatsız olmasını engeller. Ana kucağını dilediğiniz pozisyonlarda ayarlayabilirsiniz. BabyBjörn Balance ana kucağı & oyuncak soft black / dark grey fiyatı konusunda Trendyol'u inceleyebilirsin.