Baby Turco Islak Havlu Mendil Klasik Kapaklı 24'lü Set 2400 Yaprak

729 TL
(0,30 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
783,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Baby Turco Islak Havlu Mendil Klasik Kapaklı 24'lü Set 2400 Yaprak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mega-Store Satıcı Ünvanı: MÜMİN TALHA TAYRAPAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8330563991
    Bu ürün Mega-Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Baby turco ıslak havlu mendil klasik 100 yaprak 24 lü set plastik kapaklı *hassas *alkolsüz *hesaplı bu butikte indirim kuponları/kodları geçerli değildir.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Standart
  • Cilt Tipi Hassas
  • Paket İçeriği 24'lü
Geri Bildirim Ver

Baby Turco Islak Havlu Mendil Klasik Kapaklı 24'lü Set 2400 Yaprak

Ebeveynler başta olmak üzere ailenin diğer bireylerinin bebek ve küçük çocukları büyütürken ihtiyaç duyduğu ıslak mendil, vazgeçilmez bir ürün çeşidi olarak ön plana çıkar. Baby Turco ıslak havlu mendil klasik kapaklı 24'lü set, çocuğunuzun sağlığı düşünülerek oluşturulan doğal içeriği sayesine gönül rahatlığı ile kullanabilmenize olanak tanır. Doğa dostu olan ürün, yapay materyaller içermediğinden bebeğinizin cildinin tahriş, alerji ve diğer deri hastalıklarına maruz kalmasını önler. Formülünde alkol, paraben ve kimyasal maddeler bulunmayan ürün, hassas cilde sahip insanlar için eşsiz bir deneyim sunar. Ürünün içeriğinde bulunan 2400 adet mendil, uzun kullanım imkanı sağlar. Gün içerisinde, dış mekanlarda vakit geçirirken hızlı bir şekilde temizlik yapabilmenize aracılık eder. Yüz, el ve vücut için kullanabileceğiniz ürün, yüksek performans sergiler.

  • Uzun ömürlü kullanım
  • Temiz içerik
  • Hassas ciltler için uygun

Baby Turco Islak Havlu Mendil Klasik Kapaklı Özellikleri

Baby Turco Islak Havlu Mendil Klasik Kapaklı Özellikleri

Zamanınızın çoğunluğunu dışarıda geçireceğiniz günlerde, uzun yolculuk ve piknik gibi aktivitelerde pratik ve rahat bir temizlik deneyimi yaşama isteğiniz olabilir. Pratik hijyen sağlayan Baby Turco ıslak havlu, sizi her yönden memnun eder. Yemek yerken, bir içeceği keyifle yudumlarken dökülme gibi olumsuz durumların oluşması söz konusu olabilir. Lekenin iz bırakmasını önleyerek anında müdahale etmenizi sağlar. Aynı zamanda mürekkep ve yağ lekelerini de bu yüksek performansa sahip ürün sayesinde silebilirsiniz. Baby Turco marka ıslak havlu mendil ideal boyutu ile birlikte çantanızda, arabanızda ya da seyahatlerinizde her zaman size eşlik eder. Bebeklerin doğumundan itibaren anne ve babaların vazgeçilmezi olan ürün, yenidoğanların cilt sağlığı ve önemi düşünülerek tasarlanır. Ürünün ambalajı, güvenli bir şekilde saklanması ve kurumaya karşı dayanıklı olması için kapaklı şekilde imal edilir.

Baby Turco Islak Havlu Mendil Klasik 24'lü Set Yorumları

Baby Turco Islak Havlu Mendil Klasik 24'lü Set Yorumları

Gün içerisinde, kıyafetinize dökülen kahve, yağ lekesi ve elinize bulaşan bir maddeyi hızlı ve sorunsuz bir şekilde temizlemenize, her daim temiz bir cilde ve kıyafetlere sahip olmanızı sağlayan Baby Turco ıslak mendil, müşteriler tarafından sık sık tercih edilir. Bebeğinizin bezini değiştirirken, hassas ciltlere özel tasarlanmış yapısı ile tahriş ve alerjiyi önler. Hem size hem bebeğinize konforlu kullanımı ile eşsiz bir deneyim yaşatır. Doğada yetişen organik pamuklarla üretilen mendil, paket tasarımı ve taşınabilir olması ile hayatınızı kolaylaştırır. Yaprak kalınlığı ve boyutu ile avantaj sağlayan mendil, dilediğiniz yüzeylerde kullanım imkanı tanır. Baby Turco ıslak havlu mendil klasik kapaklı 24'lü set yorumları sayesinde diğer müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Siz de bu son derece sağlıklı ve alkol içermeyen ürünü kendiniz ve ailenizin konforu için tercih edebilirsiniz.

Baby Turco Islak Havlu Mendil Klasik Kapaklı 24'lü Set Fiyatı

Baby Turco Islak Havlu Mendil Klasik Kapaklı 24'lü Set Fiyatı

Baby Turco ıslak havlu mendil klasik kapaklı 24'lü set fiyatı ürünün yaprak kalitesi, leke, kir ve suyu çekiş gücü gibi tüm özellikleri göz önünde bulundurularak ekonomik bir şekilde belirlenir. Gelişmiş teknolojilerle üretilen mendil, uyguladığınız bölgede pratik bir temizlik sağlar. Kamp, piknik gibi doğa gezilerinde rahatça temiz bir ortam yaratabilmenize olanak tanır. Yumuşak yapısı ile dikkat çeken ıslak mendil, cildinizi tahriş etmeden hijyen sağlar. Ürünün içeriğine 100 yapraktan oluşan 24 adet paket dahildir. Bu sayede paketleri dilediğiniz an yanınızda bulundurabilirsiniz. Parfüm, boya, paraben ve alkol içermeyen özellikleri sayesinde hem bebekler hem de yetişkinler için kullanıma uygun bir ürün olarak öne çıkar. Trendyol’dan bu yüksek pamuk kalitesi ile imal edilen ürünü güvenilir ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.