Baby Turco Doğadan Külot Bez 6 Numara Xlarge 100 Adet

799 TL
(7,99 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Baby Turco Doğadan Külot Bez 6 Numara Xlarge 100 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: METİC Satıcı Ünvanı: FADİME ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7911052069
    Bu ürün METİC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçi Bez Adedi 170
  • Bez Bedeni 6
  • Tip Külot Bebek Bezi
Geri Bildirim Ver

Baby Turco 8682241200672-5 Doğadan 100 Adet XLarge 6 Numara Külot Bez

Baby Turco doğadan külot bez 6 numara xlarge 100 adet ile artık bebekleriniz daha mutlu ve keyifli olacak. Baby Turco kalitesiyle bebeklerinizin her zaman yanında olan bir bebek bezi satın alarak onları daha rahat bir bez yapısıyla tanıştırmalısınız. 6 numara bebek bezi satın almak için Baby Turco doğadan külot bez 6 numara xlarge 100 adet ürünü tam tercih edilmesi gereken bir üründür. 16 kg üstü bebekler için üretilen 6 numarayla bebeklerinize 14 saat kuruluk sağlayan bir bez yapısı sağlanmıştır. Üretimi sırasında sağlığa zararlı maddeler kullanılmamıştır. Ürün alkol, paraben, losyon, nonilfenol, SLS, SLES, lateks, klor, parfüm, bpa içermemektedir. Katkısız iç yüzeyi sayesinde bebekleriniz artık güvende olacaktır.

  • Katkısız iç yüzeyi ile sağlıklı bir yapı
  • 14 saate kadar kuruluk
  • Esnek ve sızdırmaz yapı

Baby Turco Doğadan Külot Bez Hangi Yaş Grubu İçindir?

Baby Turco Doğadan Külot Bez Hangi Yaş Grubu İçindir?

Baby Turco doğadan külot bez 6 numara xlarge 100’lü ürünü 16 kg üstü bebekler için kullanılması uygundur. Her bebeğin genetiği ve büyüme hızı farklıdır. Yaşlara göre kilo kavramları da değişmektedir. Daha küçük yaşta olan bir bebeğin daha fazla kiloda olabilmesi normal bir durumdur. Genetik durumlar nedeniyle yaş oranı tam olarak verilememektedir. Bu nedenle yaş kavramı dışında kg kavramı ile bebek bezleri satışı sağlanmaktadır. Baby Turco doğadan külot bez 6 numara xlarge 100 adet zeytinyağlı ürünü 16 kg üstü bebeklerde kullanıma uygun bir bebek bezidir. Bebeğinizin kilosunu bilmiyorsanız sağlık ocağına giderek tartma işlemini kolayca yaptırabilirsiniz. Tartma işlemleri sonucunda bez numarasını kolayca belirleyebilirsiniz. Bez numarasını belirleyen cetvele Baby Turco üzerinden erişebilirsiniz.

Baby Turco 6 Numara Xlarge 100 Adet Bezin Özellikleri Nelerdir?

Baby Turco 6 Numara Xlarge 100 Adet Bezin Özellikleri Nelerdir?

Baby Turco doğadan külot bez 6 numara xlarge 100 adet pamuklu özellikte olduğu için bebeklerde tahriş gibi durumlara yol açmaz. Zararlı birçok maddeyi içermez. Zararlı maddeleri içermediği için bebeğinizde güvenle kullanabilirsiniz. 16 kg üstü bebekler için 6 numarayı kolaylıkla kullanabilirsiniz. Esnek yapısı ve yüksek emiş gücü sayesinde sızdırmaların önüne geçmiştir. Üretimi sırasında tüm bu etmenlere dikkat edilerek üretilmiştir. Ürünün sızdırmama özelliği ile bebekleriniz artık daha mutlu olacaktır. 14 saate kadar kuruluk sağlayan bir özelliğe sahiptir. Bu özellik sayesinde Baby Turco doğadan külot bez 6 numara xlarge 100 adet ile anlık olarak bebek bezini değiştirmenize gerek kalmayacaktır. Pamuk ve zeytinyağı ile üretim sırasında desteklenmektedir. Bu destekler ile bebekleriniz daha doğal bir bebek bezi ile tanışacaktır.

Baby Turco Zeytinyağlı Pamuklu Bezin Avantajları Nelerdir?

Baby Turco doğadan külot bez 6 numara xlarge 100 adet pamuklu ve zeytinyağlı bir üründür. Pamuk ve zeytinyağı doğal olarak elde edilmiştir. Pamuklu olması sayesinde bebeklerinizin teninde yanmalar, pişikler oluşmasının önüne geçmektedir. Bebeklerin sürekli bir aktivite içerisinde olması göz önüne alınarak üretilmiştir. Tahrişlerin önüne geçmek için pamuk kullanılmıştır. Zeytinyağı ilavesi ile Baby Turco doğadan külot bez 6 numara xlarge 100 adet ürünü daha doğal bir hale gelmiştir. Baby Turco doğadan külot bez 6 numara xlarge 100 adet fiyatı ekonomik olarak uygun bir fiyattır. Baby Turco doğadan külot bez 6 numara xlarge 100 adet yorum ve değerlendirmelerine göz atıldığı zaman ürünün fiyat performans ürünü olduğu görülmektedir. Trendyol ürün sayfası üzerinden Baby Turco doğadan külot bez 6 numara xlarge 100 adet kolayca birkaç tuşlama ile satın alınabilmektedir.