Baby Turco Bebek Bezi Doğadan Beden:1 (2-5kg) Yeni Doğan 40 Adet (göbek Bağı Oyuntulu) Jumbo Pk

124,90 TL
(3,12 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
199 TL195,02 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Baby Turco Bebek Bezi Doğadan Beden:1 (2-5kg) Yeni Doğan 40 Adet (göbek Bağı Oyuntulu) Jumbo Pk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: METİC Satıcı Ünvanı: FADİME ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7911052069
    Bu ürün METİC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Baby Turco Bebek Bezi Doğadan Beden:1 (2-5Kg) Yeni Doğan 40 Adet (Göbek Bağı Oyuntulu) Jumbo Pk

Ürün Özellikleri

  • Bez Bedeni 1
  • Paket İçi Bez Adedi 40
  • Tip Bantlı Bebek Bezi
Geri Bildirim Ver

Doğadan Beden:1 (2-5kg) Yeni Doğan 40 Adet Bez ile Hijyen

Bebek bezleri yeni doğanlar ve belirli bir yaşa gelmesine rağmen tuvalet alışkanlığı kazanamayan bebekler ve çocuklar için kullanılan ürünlerdir. Yeni doğan ve diğer bezler arasında ki farklılıklar çocukların genel olarak kaç aylık veya yaşında olmaları ile ilgili bir konu olurken farklı özelliklere ve modellere sahip pek çok bebek bezi bulunabilir. Göbek bağı oyuntulu bebek bezi modelleri yeni doğan, küvette veya evde olan bebeklerin ebeveynleri tarafından kullanılan ürünlerdir. Yeni doğan göbek bağı oyuntulu bebek bezi modelleri genel olarak göbek bağı yeni kesilen iyileşme sürecinde olan günlük ve bir aylık bebekler tarafından kullanılan ürünlerdir. Farklı ölçülerde olabilen bebek bezlerinde yeni doğanlar için 1 beden bebek bezi ölçüleri sıkça tercih edilmektedir.

  • Yeni doğan bebeklere uygun
  • Göbek bağı oyuntulu
  • 14 saate kadar kuruluk

Bebek Bezi Doğadan Yeni Doğan Göbek Bağı Oyuntulu Jumbo Pk

Bebek Bezi Doğadan Yeni Doğan Göbek Bağı Oyuntulu Jumbo Pk

Bebek bezi doğadan beden:1 (2-5kg) yeni doğan 40 adet Jumbo içerisinde bol miktarda bez bulundurması nedeniyle anneler ve babalar tarafından tercih edilmektedir. BabyTurco bebek bezi markasının sıklıkla tercih edildiği yeni doğan bebek bezleri göbek oyuntularına ek olarak sızdırmaz ve yüksek emici özellikleri nedeniyle tercih edilmektedir. 2-5 kilo arasında çocuklar için rahatlıkla kullanılabilecek yeni doğan bezleri 1 beden olması ve esnek yapılarda olması nedeniyle de farklı kilo ve boylarda ki yeni doğanlar için kullanılabilir. Bebek bezi doğadan beden:1 (2-5kg) yeni doğan 40 adet jumbo kullanımı kız veya erkek yeni doğan bebekler için farklılık göstermemektedir. Genel olarak yatan bebeklerin kalça ve cinsel organlarını saracak şekilde göbek bağı kısmına kadar uzanan bezler belirli saatlerde değiştirilerek kullanılmaktadır.

Bebek Bezi Doğadan Yeni Doğan 40 Adet Jumbo Özellikleri

Bebek bezi Doğadan Yeni Doğan 40 Adet Jumbo Özellikleri

Bebek bezi doğadan beden:1 (2-5kg) yeni doğan 40 adet jumbo özellikleri normal bezlerden farklıdır. Yeni doğan bebekler gerek kilo ve boyları ile gerekse el, ayak ve bel kısımlarının ince olması nedeniyle özel bezlere ihtiyaç duyarlar. Kesilen göbek bağının iyileşme sürecinden normale dönmesine kadar kullanılan göbek bağı oyuntulu bebek bezleri aynı zamanda daha küçük bedenleriyle sunulmaktadır. Alkol, paraben, losyon, SLS, Lateks ve parfüm bulundurmayan yeni doğan bezi aynı zamanda 14 saate kadar kuruluk sunması nedeniyle de ebeveynlerin tercihleri arasında yer almaktadır. Bebek bezi doğadan beden:1 (2-5kg) yeni doğan 40 adet jumbo içeriği sadece yeni doğan bebeklere özel olarak tasarlanan bebek bezlerinden oluşmaktadır. Jumbo paket uzun süreli kullanım vadetmesi ve fiyatlandırma konusunda da uygun olması sebebiyle anne ve babalar tarafından tercih edilmektedir.

Bebek Bezi Doğadan Yeni Doğan 40 Adet Jumbo Fiyatı

Bebek Bezi Doğadan Yeni Doğan 40 Adet Jumbo Fiyatı

Fiyatlandırma konusunda da değişiklik gösteren bebek bezi doğadan beden:1 (2-5kg) yeni doğan 40 adet jumbo fiyatı ebeveynler tarafından tercih edilebilir. Özel formülü ve kesimleri ile yeni doğan bebekler için özel olarak hazırlanan ürünlerin fiyatları genel olarak Jumbo paket olmaları nedeniyle uygundur. Bebek bezi doğadan beden:1 (2-5kg) yeni doğan 40 adet jumbo yorumları özellikle anneler tarafından online alışveriş sitelerinde yer almaktadır. Anneler tarafından yeni doğan bebek bezleri ile yapılan yorumlarda bebeğin hareket etmesine rağmen göbek bağı oyuntusunun sürtme ve bölgenin kapanmasına neden olmadığı sıklıkla yer alırken aynı zamanda ürünün gerek uzun süreli kuruluk gerekse Jumbo boy olması nedeniyle ilgi gördüğüne yer verilmektedir. Fiyatlandırma konusunda da anneler tarafından büyük ilgi gören yeni doğan bebek bezleri yorum ve değerlendirmelerde de yüksek puanlar almaktadır.