Baby's Green 2'li Set Sertifikalı Organik Aloe Veralı Kokusuz Bebek Çamaşır Deterjanı 1,5 Litre* 2 // 80 Yıkama

375 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Baby's Green 2'li Set Sertifikalı Organik Aloe Veralı Kokusuz Bebek Çamaşır Deterjanı 1,5 Litre* 2 // 80 Yıkama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yeşil Anne Satıcı Ünvanı: YEŞİL ANNE EKOLOJİK TEMİZLİK VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0950047185138247 Vergi Kimlik Numarası: 9500471851
    Bu ürün Yeşil Anne tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2'li Set ORGANİK ALOEVERALI BEBEK ÇAMAŞIR DETERJANI 1,5 Litre *2 - 80 YIKAMA - KOKUSUZ Baby’s Green Organik Aloeveralı Çamaşır Deterjanı hijyen sağlar ve bitkisel ham maddeler içeren formulü sayesinde tüm ailenizin çamaşırlarındaki inatçı kir ve lekeleri temizler. Renkli ve beyaz çamaşırlarınız için kullanıma uygundur. Organik AloeVera içeren cilt dostu formülü ile bebeğinizin çamaşırları içinözel olarak geliştirilmiştir. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Yeşil Anne Garantisi ile üretilmiştir. Hindistan cevizi yağı ve nişastadan elde edilen bitkisel hammaddeler kullanılmıştır. Hayvansal kaynaklı hammadde içermez, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. SLES, Fosfat, Klor, Amonyak içermez. Çevre dostudur. İçeriğindeki ham maddeler, ambalaj ve üretim süreçleri ECOCERT ve VEGAN SOCIETY standartlarına uygun olarak onaylanmıştır. Baby’s Green Organik Aloeveralı Bitkisel Çamaşır Temizleyiciyi makinenizde güvenle kullanabilirsiniz. Tüm su sertlik seviyelerinde etkilidir. Konsantre formülü sayesinde 40 yıkama yapabilirsiniz. Kullanmadan önce şişeyi çalkalayın. Çevreye saygılı olmak için makinenizi tam dolu ve düşük ısıda çalıştırın ve dozaj talimatına uyun. 5-15% Noniyonik Aktif (Şeker Tensidi), 5-15% Aniyonik Aktif (Hindistan Cevizi Yağı), 5-15% Organic Aloe Barbedensis Leaf Juice* ,<%5 Bitkisel Sabun, Sodium Hydroxymethyl glycinate, Trisodium Salt of Methylglycineacetic Acid. Ayrıca su içerir. *Ürün toplam bileşiminin % 1’u organik tarım kaynaklıdır. Ürün toplam bileşiminin % 97,1’i doğal kaynaklıdır. NET: 40 Yıkama *2 - 1.5 Litre*2
Geri Bildirim Ver