Baby Me Pofuduk Alt Değiştirme Örtüsü 10 Adet 60x60 Bae-20018

258 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
234,90 TL
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Baby Me Pofuduk Alt Değiştirme Örtüsü 10 Adet 60x60 Bae-20018

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAİNAT Satıcı Ünvanı: MEHMET TAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adıyaman Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8250863283
    Bu ürün KAİNAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • baby&me Pofuduk Alt Değiştirme Örtüsü 10 Adet 60x60 Alt değiştirme örtüleri anneler için büyük bir kurtarıcı niteliğindedir. İster evde ister seyahatte her an en yanınızda bulundurabileceğiniz baby&me pofuduk alt değiştirme örtüsü ile küçük kazaların önüne kolayca geçebilirsiniz. Bebeğinizin alt değiştirme işlemleri sırasında etrafın kirlenmesini önlemektedir. Sıvıyı anında emen selüloz tabaka sayesinde güvenilir bir üründür. Rengarenk, şirin ve yumuşacık yapısı ile bebeklerinde dikkatini çeken Baby&me alt değiştirme örtüsünü geceleri yaşanabilecek kazalara karşın bebeğinizin çarşafının altına serebilir, yatak koruyucu olarak kullanabilirsiniz. Paket içerisinde 60x60 ebatlarında toplam 10 adet örtü mevcuttur.
  • Bebeğinizin bulunduğu ortamın kirlenmesini önler. Selüloz tabakası sayesinde sıvıyı anında hapseder. Evde, seyahatte ve dışarıda küçük kazaların yaşanmasını önler. Gece yaşanacak küçük kazalara karşı yatak koruyucu olarak kullanılabilir. Renkli yapısı ve yumuşacık dokusu ile bebeğinizin ilgisini çeker.
  • Özellikleri: Baby& Me alt Değiştirme Örtüsü- pofuduk ile alt değişimi sırasında bebeğinizin ve etrafın kirlenmesini önlersiniz. Sıvıyı anında içine hapseden selüloz tabaka ile güvenilir bir ortam sağlarsınız. Evde, dışarıda,seyahatte,kısacası her yerde bebeğinizin oturduğu ve yattığı yüzeylerde hijyenik bir ortam yaratırsınız. Bebeğinizin çarşafı altına sererek gece kazalarına karşı yatak koruyucu olarak da kullanabilirsiniz. 60x60 ebatlarındaki Baby& Me Alt Değiştirme Örtüsü- pofuduk rengarenk ve şirin desenleriyle ve yumuşacık dokusuyla bebeğinizin de çok hoşuna gidecek. Paket içerisinde 10 adet ürün mevcuttur. Üretim Yeri :Almanya Markanın ait olduğu ülke : Türkiye
Geri Bildirim Ver