Baby Home Bh-770 Gold Alüminyum Bilyeli Teker Bebek Arabası Kahve

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Baby Home Bh-770 Gold Alüminyum Bilyeli Teker Bebek Arabası Kahve

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Baby Home Bh-770 Gold Çift Yönlü Alüminyum Bebek Arabası Özellikleri Özel Alüminyum Şase Yapısı Doğumdan itibaren kullnılabilir özelliği Kolayca değişebilen ve ayarlanabilen oturma ünitesi 3 pozisyonda kullanılabilir
  • Oturma, dinlenme Masaj ve yatış pozisyonu Oturma ünitesinin ön tarafında, çocuğunuz oturduğunda onu ergonomik olarak destekleyen U şekilli Çıkarabilen koruma ve mama tablası mevcut Ürün Madde İçeriği: Şase Gold Rengi Alüminyum kasa (A1 High Performance Alüminyum) , Kumaş Nano Teknolojisi ile 3 M Scotchgard özelliği ile (Özel silikonlu,leke tutmaz,su geçirmez, hava alan kumaş bebeği yazın serin,kışın sıcak tutar) üretilmiştir. Temizlenme: Nemli bez ile silinebilir kumaş, elde 30 derecede yıkanabilir Kullanım zamanı: + 0 aydan itibaren EU (48 ay) Çift taraflı kullanım özellikli(bebeği görebilmeniz için) Komple kapanan tül pencereli üst tente 3 kademe ayarlı sırt dayanağı Çıkabilen ön mama tablası 5 nokta emniyet kemeri ve bebek baş korumaları, Geniş açılı 360 derece dönebilen ön tekerlekler,frenlenebilir arka tekerlekler. Bebek uyuyacağı zaman uzayabilen ön ayaklık pratik takılabilen ayak rüzgarlığı Sportif sepet, -Kolay kapanabilme mekanizması Çift emniyet kilidi Katlandığında Arabaların Bagajında Az Yer Kaplar Ergonomik katlanma özelliği ile, bu araba eşsiz bir tasarım harikasıdır. DİKKAT BABY HOME ÜRÜNLERİNDE 1-KANSEROJEN KUMAŞ İÇERMEZ 2-KANSEROJEN PLASTİK İÇERMEZ. 3-ISO 9001:2008 UYGUN ÜRETİM TS EN 1888.2007 SERTİFİKASINA SAHİPTİR. Teknik Özellikler Markası: Baby Home Ürünün kodu: BH-770 Ürünün Adı: Gold Alüminyum Üretim Yeri: Türkiye Markanın Ait Olduğu Ülke: Almanya Ürün ağırlığı: 8 kg. Taşıma Kapasitesi: Eu-15kg. / US-25kg. Kullanım zamanı: 0 aydan itibaren EU (48 ay) Kalite belgeleri: CE

Ürün Özellikleri

  • Araba Ağırlığı 0 - 7 Kg
  • Ek Özellikler Çift Yönlü
  • Taşıma Kapasitesi 0-18 Kg
  • Materyal Tekstil
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

Baby Home Bh-770 Gold Alüminyum Bilyeli Teker Bebek Arabası Kahve

Yeni anne baba olanların vazgeçilmez eşyası bebek arabasıdır. Bebek, uyku halindeyken ve ebeveynler dışarıda gezerken bebek arabası konfor sağlar. Yürüme çağına gelen çocuklar yürümekten çok çabuk yorulduklarından onlar için de oldukça kullanışlıdır. Baby Home Bh - 770 bebek arabası mama tablasına sahip ergonomik bir araçtır. Ön kısımda bulunan korumalık bebeğinizin güvenliğini sağlar. Bu bebek arabasında başı koruyan bir aparat ve 5 noktadan emniyet kemeri bulunur. Baby Home Bh-770 gold, kumaşında kanserojen madde kullanılmadan üretilir. Plastiğinin ve kumaşının kanserojen madde içermemesi bebeğinizin sağlığını olumlu yönde etkiler. Araç, hassas cilde sahip bebekler için tasarlanmış kumaşa sahiptir. Sağlıklı ve güvenli bir yolculuk için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Ergonomik tasarım
  • Çift emniyet kilidi
  • 15 kg’a kadar taşıma kapasitesi

Etkileyici Baby Home Bh-770 Bebek Arabası Özellikleri

Etkileyici Baby Home Bh-770 Bebek Arabası Özellikleri

Bebek bakımının daha rahat hale gelebilmesi için bebek arabasının kullanışlı olması gerekir. Babyhome Bh 770, doğumundan itibaren size konfor sunar. Oturma kısmı kolaylıkla değişebilir ve şekil alabilir. Koltuğu, bebeğinizin otururken veya yatarken rahat edebilmesi için kolay değişebilen yapıdadır. Bu araç, çocuğun güvenliği için u şeklinde tasarlanan bir korumalığa sahiptir. Kullanılan kumaş, suyu geçirmeyen ve leke tutmayan yapıdadır. Bu kumaş, kolaylıkla temizlenebilir. Nefes alan kumaşı bebeğinizi terletmez. Aracın kumaşı kışın sıcak, yazın serin tutma özelliğine sahiptir. Tutma sapının yön değiştirebilmesi, iki taraflı kullanım olanağı sağlar. Kuvvetli frenleri Baby Home Bh 770 kullananların beğenisini kazanır. Tamamen kapanabilen tente sayesinde çocuğunuz rahat bir uyku deneyimi yaşar. Soğuk havalarda bebeğinizin ayaklarının üşümemesi için ayak örtüsü de ürün içeriğinde bulunur. Her detayı düşünülerek tasarlanan bu ürünle konforu yakalayabilirsiniz.

Baby Home Bh-770 Yorumları ve Avantajları

Baby Home Bh-770 Yorumları ve Avantajları

Baby Home Bh-770 gold alüminyum bilyeli teker bebek arabası kahve renk tarzıyla unisex bir kullanım sunar. Koltuğu bebeğinizin rahat edebileceği genişliğe sahiptir. Ürün, kolaylıkla katlanabilir ve az yer kaplar. Bu araç, çocuğunuzun bezini, biberonunu ve ihtiyaçlarını koyabileceğiniz kullanışlı bölmelere sahiptir. Alt kısmında oldukça büyük bir sepeti vardır. Baby Home Bh 770 yorumları bu ürünün işlevselliğini ortaya koyar. Arka kısmında bulunan fren sistemi, basit bir hamleyle çalışır. Bu da ani durumlarda bebeğinizin güvenliğini kolaylıkla sağlamanıza yardımcı olur. Annelerin dışarı çıkarken yanına alması gereken birçok eşya olur. Bebek arabasının arka kısmında malzeme cebi bulunur. Bebeklerin rahatlıkları düşünülerek dolgulu iç pede sahip koltuklar tasarlanır. Baby Home Bh-770 gold alüminyum bilyeli teker bebek arabası kullananlar gibi siz de bu ürünü satın alarak avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Fiyatlı Baby Home Bh-770 Bebek Arabası

Her Bütçeye Uygun Fiyatlı Baby Home Bh-770 Bebek Arabası

Bu ürünün temel özelliği kalitesidir. Ürünün parçaları kolay deforme olmaz. Uzun süre kullanılabilir. Emniyet kemerinin çokluğu, baş güvenliğini sağlayan aparat, ön kısımda bulunan korumalık, bu ürünün önceliğinin güvenlik olduğunu ortaya koyar. Kanserojen madde içermemesi ile bebeğinizin sağlığını korur. Gözlenebilir delikli penceresi sayesinde bebeğinizle sürekli göz teması kurmanıza yardımcı olur. Dışarıda geçirdiğiniz vakitlerde size ve bebeğinize huzurlu bir gezinti yaşatır. Baby Home Bh-770 gold alüminyum bilyeli teker bebek arabası yorumlarına bakarak ürünün diğer işlevsel özelliklerini de öğrenebilirsiniz. Baby Home Bh-770 gold alüminyum bilyeli teker bebek arabası kahverengi fiyatları ekonomik olanaklar sunar. Fiyat ve performans olarak değerlendirildiğinde bu işlevsel bebek arabası, tercih edilen bir üründür. Trendyol’un fırsatlarını takip ederek bu kullanışlı bebek arabasına indirimli fiyatlarla sahip olabilirsiniz.