Baby Alive Bernami E3690 Baby Alive Sevimli Bebeğim / +3 Yaş []

2.950 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Baby Alive Bernami E3690 Baby Alive Sevimli Bebeğim / +3 Yaş []

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BLACK TOYS Satıcı Ünvanı: BARIŞ KARA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4991337753
    Bu ürün BLACK TOYS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hasbro Baby Alive Sevimli Bebeğim E3690 Baby Alive Sevimli Bebeğim o kadar tatlı sesler çıkarıyor ki minikler onunla oynamaktan hiç bıkmayacak. Sevimli Bebeğim onunla ilgilenilince gerçek bebek sesleri çıkarıyor
  • gülüyor, ağlıyor, esniyor, mızmızlanıyor ve mırıldanıyor. Yatağına konduğunda ve uyandırıldığında karşılık veriyor. Sakinleşmesi için emziği ağzına konduğunda emme sesleri çıkarıyor. Emziği çıkarıldığında bile gerçek bebek sesleriyle karşılık veriyor. Kutuya
  • oyuncak bebek, giysisi ve emzik dahil. • İçindekiler: Baby Alive oyuncak bebek, giysisi ve emzik. Yaş:3+ Tek Paket Ölçüsü: 10x20x31 cm
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Listelenen fiyat 12 Kasım 2022 tarihine kadar geçerlidir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Karakter Şirinler
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Evet
  • Yaş 3 - 5 Yaş
Geri Bildirim Ver

Baby Alive Sevimli Bebeğim

Oyuncaklar çocukların eğlenceli şekilde zaman geçirmesine yardımcı olan ürünler arasında bulunur. Gerek renkleri gerekse tasarımları ile dikkat çekerek kişileri kendine bağlayan bu ürünler farklı oyunların kurgulanmasına da yardımcı olur. Baby Alive Sevimli Bebeğim sayesinde çocukların kendini geliştirmesine destek verebilir, keyifli vakit geçirmesine de yardımcı olabilirsiniz. Estetik görünümleri ve ideal boyutu sayesinde kolaylıkla kullanılabilir. Hafif olduğundan dolayı çocuklar tarafından rahatlıkla taşınabilir. Bu tarz tasarımsal özellikler ürünü öne çıkararak talep edilme oranını artıran detaylar arasına yer alır. Bebekler ile farklı oyunlar kurgulamayı seven çocukların kişisel zaman geçirirken ya da arkadaşları ile oynarken yardımcı olur. Çeşitli oyunların içerisinde yer alarak keyif dolu anların yaşanmasına yardımcı olur. Sipariş oluşturarak siz de oyuncağa sahip olabilirsiniz.

  • 3 yaş ve üzeri çocuklar
  • Sesli tasarım
  • Hareket edebilir yapı

Dikkat Çeken Baby Alive Sevimli Bebeğim Özellikleri

Dikkat Çeken Baby Alive Sevimli Bebeğim Özellikleri

Bebek şeklinde tasarlanan ürün, hareket edebilme özelliğine sahip olduğundan dolayı çocukların dikkatini çeker. İnsana özgü çeşitli hareketleri yapabilmesi gerçekçi oyunların kurgulanmasına yardımcı olur. Ürünün içinde bulunduğu kutu, 10 cm x 20 cm x 31 cm ölçülerine sahiptir. Boyut pek çok kişi tarafından ideal bulunur. O nedenle sevdiklerinize hediye ederek onların mutlu olmasını sağlayıp geçirecekleri eğlenceli anlara bebekleri de dahil etmelerini sağlayabilirsiniz. Baby Alive Sevimli Bebeğim satın alarak siz de sunulan imkanları değerlendirebilirsiniz. Hem kullanışlı hem de uzun ömürlü olan bu ürünleri temin ederek çocukların evde ya da kreş ve benzeri alanlarda özgürce oynamasına katkıda bulunabilirsiniz. Renkli tasarıma sahip olduğundan dolayı dikkat çekerek oyun oynama isteği uyandırır. Saçları ve elbise detayları ile süslenen bu yapı sayesinde çocuk odalarını da rahatlıkla süsleyebilirsiniz. Sipariş oluşturarak bebeği kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kaliteli Baby Alive Sevimli Bebeğim Kullanımı

Kaliteli Baby Alive Sevimli Bebeğim Kullanımı

Oyuncaklar çocuklara hitap ettiğinden dolayı özel olarak tasarlanan yapılar arasında yerini alır. Her bir detayı özenle ortaya konulan ürünler ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Baby Alive Sevimli Bebeğim kullananlar tarafından severek tercih edilen ve çocukların hayal dünyalarını geliştiren ürün, ağlama ya da esneme gibi hareketleri kolaylıkla yapabilir. Bu nedenle pil ile çalışır. 3 yaş ve üzeri çocuklar tarafından kullanımı yaygın olan ürün, emzik detayına sahiptir. Ağladığı zaman bu emziği kullanarak ağlama seslerin azalmasına yardımcı olabilirsiniz. Emziği kullanırken çıkardığı emzik sesleri ile gerçekçi bir oyunun kurgulanmasına yardımcı olur. Sadece kullanırken değil, emziği çıkardığınızda da benzer şekilde ses çıkarma özelliğine sahiptir. Yatırıldığında ve uyandırıldığında sesli bir şekilde karşılık vermesi bebeğin öne çıkan özelliklerinden biridir. Sipariş vererek pek çok kişinin kullanım sırasında memnun kaldığı ürüne sahip olabilirsiniz.

Bütçe Dostu Baby Alive Sevimli Bebeğim Fiyatları

Bütçe Dostu Baby Alive Sevimli Bebeğim Fiyatları

Eğlenceli oyunların kurgulanmasına yardımcı olan ürünler sarı saçları ve lila renkli elbisesi ile beğeni toplar. Renkli şekilde tasarlanan elbise ürünün hareketlilik kazanmasına yardımcı olur. Emzik detayına sahip olduğundan dolayı kullanırken ayrı bir keyif verir. Gerek saç modeli gerekse bebeğin büyüklüğü dikkat çeken detaylardandır. Baby Alive Sevimli Bebeğim yorumları sayesinde daha önce ürünü tercih eden anne ve babaların paylaştıkları görüşleri inceleyebilirsiniz. Çocukların kendi başına vakit geçirebilmesi noktasında yardımcı olan bu materyal, belirli aralıklar ile değişimi yapılan pil ile kolaylıkla çalışır. Baby Alive Sevimli Bebeğim fiyatı ile ürün özelliklerini karşılaştırarak sonrasında bütçenize uygun bir seçim yapabilirsiniz. Kaliteli olması ve sağlığa zararlı herhangi bir malzeme içermemesi sık tercih edilme nedenleri arasında yer alır. Siz de çocukların kullanımına sunulan bu ürünü farklı açılardan değerlendirerek Trendyol ile siparişinizi oluşturabilirsiniz.