BABOLAT Propulse Blast Clay Court Kadın Tenis Ayakkabısı

2.799,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
35
36
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BABOLAT Propulse Blast Clay Court Kadın Tenis Ayakkabısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SPX Satıcı Ünvanı: OLGARLAR SPOR MALZEMELERİ TURİZM İLAN REKLAM AJANSLIĞI YAYINCILIK VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0641031806200012 Vergi Kimlik Numarası: 6410318062
    Bu ürün SPX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Babolat Propulse Blast Clay Court Tenis Ayakkabısı Propulse serisi bir adım ileri atıyor ve modern oyuncular için dengeyi, dayanıklılığı ve konforu en üst düzeye çıkarmak için yeniden tasarlandı. Babolat, ayaktaki 9 temel basınç noktasını belirledi ve tüm bu alanlara yastıklama, destek ve yanıt verme yeteneği sağlamak için Active Flexxion ve Kompressor teknolojilerini kullanıyor. Ve klasik Michelin kauçuk bileşimindeki ince güncellemelerle, dış tabanın ağırlığını alırken her zamankinden daha esnek olan dış taban, sahadaki uzun savaşlar için yeterince sağlam, olağanüstü dayanıklılık sağlamaya devam ediyor. Daha yumuşak bir üst kısım sunmak için güncellenen bu ayakkabı, ayak hareketleri için özel bir uyumla olağanüstü bir denge ile tasarlanmıştır. Kompressor Sistemi, topuğunuzu yastıklı tutarken taban şoku emmeye yardımcı olur. Dış taban, toprak kortlarda mükemmel tutuş sağlamak için yapılmıştır. Özellikleri: Sentetik malzemeler ve file bir araya gelerek hafiflik, rahatlık, destek ve nefes alabilirlik sunar.
  • Ayak altında iyi yastıklama, destek ve tepkisellik için Kompressor teknolojili EVA orta taban.
  • Toprak Kortlarda mükemmel dayanıklılık ve tutuş sunan sırt deseninde geliştirilmiş Michelin kauçuk bileşimi
  • Teknolojileri: Aktif Fleksiyon: Kullanılan malzemenin şekli ve bileşimi, maksimum reaktivite için 9 stratejik baskı noktasına yanıt verir (Babolat tarafından geliştirilen ve patenti alınan teknoloji).
  • Michelin Dış Taban: Michelin araştırmacılarıyla işbirliği içinde geliştirilen ve doğrudan yol ralli lastiklerinden ilham alan Babolat dış tabanları, oyunculara uzun süreli, olağanüstü performans sağlamak için tasarlanmıştır. Dış tabanın şekli ve kalınlığı, Babolat tenis ayakkabılarının dış tabanlarını bu kadar olağanüstü yapan önemli değişkenlerdir. aban, oyunun taleplerini daha etkili bir şekilde karşılamak için yeniden tasarlandı. Lastik sırtı artık en çok aşınan alanlarda daha büyük ve daha az zorlanan yerlerde küçülüyor. Jet Mach 3' ün tabanı ve Michelin teknolojisi daha dayanıklıdır ve belirli tenis ayak hareketlerinden kaynaklanan aşınma ve yıpranma daha azdır.
  • Kompresör Sistemi: Olağanüstü şok emilimi için topuğun altına yerleştirilmiş TPR (Termo Plastik Kauçuk) boru sıkıştırma sistemi.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
Geri Bildirim Ver