4
Nargile kategorisinde
en çok satılan 4. ürün

Babil2006 2006 Mars Çantalı Nargile Takımı

1.500 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.790 TL

Ürün Bilgileri

Babil2006 2006 Mars Çantalı Nargile Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DR.KARAM HOOKAH Satıcı Ünvanı: K HOOKAH GIDA VE HEDİYELİK EŞYA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484192026300001 Vergi Kimlik Numarası: 4841920263
    Bu ürün DR.KARAM HOOKAH tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 8 adet sipariş verilebilir. 8 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NARGİLE TAKIMI KUTU İÇERİĞİ: Taşıma çantası
  • Alüminyum Tepsi
  • Babil alüminyum Yanmaz Gövde Ser
  • difüzör susturucu
  • Dişi Toprak Lüle
  • Maşa
  • Silikon Marpuç
  • Üst - Alt Ser Ve Şişe
  • Conta Ve Göbek Bilyeleri
  • KİLİTLİ NARGİLE TAKIMI Sitemizden almış olduğunuz Babil nargile takımı hem ev hemde Kafe kullanımına uygundur. Ürün görselde resimde gördüğünüz gibi tam takım teslim edilir
Geri Bildirim Ver

Babil2006 mod-marsxsc Mars Nargile Takımı

Nargile, özellikle Doğu kültürü için önemli bir tütün içme aracıdır. Babil 2006 mars nargile takımı, kullanan kişinin istediği zamanda keyifli bir nargile deneyimi yaşamasına olanak tanır. Bahsi geçen set, farklı işlevleri olan parçalardan meydana gelir. Parçaların her biri aynı kalitede üretilir. Çelik materyal kullanılarak elde edilen nargile bölümleri, uzun süreli kullanıma imkân tanır. Ürünün başta ev olmak üzere birçok kullanım alanı vardır. Ayrıca bu set, nargilenin cafe ve piknik alanlarında da içilmesine olanak tanır. Bahsedilen nargilenin ideal bir boyutu bulunur. Bu sayede, ürünün sehpa üstünde ya da yerde içilmesi mümkündür. Kolay bir şekilde birleştirilmesi ve tekrar parçalanması kişiye pratik bir kullanım sunar.

  • Çelik malzemeden üretilen nargile parçaları
  • Kolay taşınabilen takım çantası
  • 40 cm ürün boyu

Babil 2006 Mars Nargile Takımının Özellikleri Nelerdir?

Babil 2006 Mars Nargile Takımının Özellikleri Nelerdir?

Babil 2006 mars nargile takımı, sahip olduğu özelliklerle kullanıcılarını memnun etmeyi hedefler. Söz konusu takım içinde tepsi, maşa, lüle, ser, bilye ve marpuç gibi gerekli parçalar bulunur. Dayanıklı ve sağlam olan bu parçalar, nargilenin ana bölümlerini oluşturur. Bahsedilen nargile takımında alt ve üst olmak üzere iki ser bulunur. Serin ucunda bulunan marpuç, dumanı şişeye taşır. Silikon marpuç, hijyen açısından güvenli kullanım sunar. Nargile gövdesinin üstüne yerleştirilen tepsi çelikten üretilir. Yanmayan ve is yapmayan bu bölge, pratik bir kullanım imkânı sağlar. Kutunun içinde gerekli sayıda conta ve göbek bilyesi bulunur. Tütün konulan lülenin topraktan yapılması aromanın daha etkili olmasına katkı sunar. Kolay taşınabilen çanta, Babil 2006 mars nargile takımında yer alan tüm parçaları taşımaya yardım eder.

Babil 2006 Mars Nargile Takımı Nasıl Hazırlanır?

Babil 2006 Mars Nargile Takımı Nasıl Hazırlanır?

Babil 2006 mars nargile takımının kurulumu başlangıçta kişiye zor gelebilir. Ancak doğru adımlar izlendiğinde nargileyi kurmak oldukça pratik hâle gelir. Kilitli olan bölümlere vazelin sürüldüğünde parçaları birbirine bağlamak kolaylaşır. Nargilenin ser bölümünü şişeye monte etmek için sola doğru yarım daire şeklinde döndürmek gerekir. Lüle ve contaları takıldığında nargilenin duruşu ortaya çıkar. Ser ve şişeyi kilitlemeden önce şişe bölümüne su koymak önemlidir. Marpucu serin ucuna taktığınızda nargile içime hazır hâle gelir. Lülenin içine konan aroma ve çelik tepsinin üstüne konan köz, keyifli bir tütün içme keyfi yaşatır. Toprak lüle içine aşırı miktarda tütün koymaktan kaçınmak gerekir. Bu kısım üstüne 10-15 deliğe sahip folyo konulur. Tek kişi için 2 kömür parçası idealdir. Böylece nargilenin hazır hâle gelmesi mümkündür.

Babil 2006 Mars Nargile Takımı Kaliteli midir?

Babil 2006 Mars Nargile Takımı Kaliteli midir?

Babil 2006 mars nargile takımı kaliteli yapısıyla kullanan kişileri memnun etmeyi hedefler. Siyah bölümün içi ve alt borusu paslanmaz çelikten oluşur. Bu sayede ürün, uzun ömürlü performans gösterir. Maşa, sıcağa karşı dayanıklı yapısıyla közleri kontrol etmeye yardım eder. Babil 2006 mars setinin çantası suya karşı dayanıklıdır. Tüm takım parçalarını sağlam bir şekilde taşımaya olanak tanır. Ser ve şişe kısmının iyi temizlenmesi, nargilenin daha uzun süre kullanılmasına imkân sağlar. Dayanıklı materyaller kullanılarak elde edilen bu nargile, özel tasarımıyla estetik bir duruş sergiler. Daha fazla bilgi almak ve kullanıcı deneyimlerinden yararlanmak için Babil 2006 mars nargile takımı yorumlarına göz atabilirsiniz. Hemen her mevsimde nargile keyfi yapmak için bu takımı siz de satın alabilirsiniz. Sevdiklerinizle keyifli sohbetler edebileceğiniz açık ve kapalı alanlarda bu üründen faydalanabilirsiniz. Hızlı bir şekilde ürünü Trendyol’dan uygun fiyatlarla sipariş verebilirsiniz.