Babe Laboratorios Pediatrik Güneş Koruyucu Spf 50+ Losyon 100 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Babe Laboratorios Pediatrik Güneş Koruyucu Spf 50+ Losyon 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Babe Pediatrik Güneş Koruyucu Spf 50+ Losyon 100Ml Babe Pediatrik Güneş Koruyucu SPF 50+ Losyon 100ml Açık cilt tiplerine uygun, hassas bebek ve çocuk ciltleri için geliştirilmiştir. Güneş yanıklarına ve kızarıklıklarına karşı cildi korumaya, cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı korumada yardımcıdır. Cilt tarafından kolay emilen losyon, cildi yatıştırmaya ve yumuşatmaya yardım eder. Cildi sakinleştirmeye ve tahrişi engellemeye yardımcı olur. Spf 50, cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı korur. Kullanım Şekli:Güneşe çıkmadan 20 dakika önce uygulayın. 2-3 saate bir ve her yüzme sonrasında yenileyin.
Geri Bildirim Ver