Babe Laboratorios Babe %10 Üre Içeren Onarıcı Vücut Losyonu 500 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.104,15 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.104,90 TL
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.104,15 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Babe Laboratorios Babe %10 Üre Içeren Onarıcı Vücut Losyonu 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İkoncan Satıcı Ünvanı: İCON KİŞİSEL BAKIM KOZMETİK ÜRÜNLERİ ÜRETİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470126440200001 Vergi Kimlik Numarası: 4701264402
    Bu ürün İkoncan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım Amacı Vücut Bakım Losyonu Ürün Faydası Kuru, çok kuru, sertleşmiş pul pul olmuş deri için etkilibir nem sağlamaya yarayan nemlendirici özellikli losyondur. Kuru ciltler, önlem alınmadığında daha da kuruyarak, atopik oluşumlara ve bazı ciddi cilt hastalıklarına sebep olabilmektedir. Özellikle rüzgarlı ve soğuk kış günlerinde havanın etkisiyle, merkezi ısıtma sistemlerinin, soğuk ve sıcak duşların, yetersiz su tüketimlerinin, bazı hormonsal rahatsızlıkların neden olduğu veya güneşe bağlı kuruluklardan ve gerilmelerden cilt, kuru ve hassas olabilir.Kuru ve atopik ciltlerin bakımları diğer ciltlere göre dahazor olmaktadır, yanlış ürünlerle yapılan bakımlar zaten hassaslaşmış olan cildinizde tahrişe neden olabilir, cilt daha fazla kuruyarak, cansız, donuk bir görünüme dönüşebilir. Babe Ürea Vücut Losyonu içerdiği yüksek derecedeki nem özelliği ile cildi nemlendirmeye ve beslemeye yardımcı olur. Kullanım Şekli Cilt Tarafından Tam Emilim Sağlanıncaya Kadar Hafif Masajla Uygulayınız.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Kuru
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Ek Özellik Anti Alerjik
Geri Bildirim Ver