Babe Laboratorios Babe Vitamin C Ampul Aydınlatıcı Etkili Konsantre Bakım 10*2ml

699 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
891,65 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
891,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
891,65 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Babe Laboratorios Babe Vitamin C Ampul Aydınlatıcı Etkili Konsantre Bakım 10*2ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İkoncan Satıcı Ünvanı: İCON KİŞİSEL BAKIM KOZMETİK ÜRÜNLERİ ÜRETİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470126440200001 Vergi Kimlik Numarası: 4701264402
    Bu ürün İkoncan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım Amacı Cilt tonunu dengelemek ve cilde aydınlık vermek için bakım ampülü Ürün Faydası Babe Vitamin C+ Ampul Aydınlatıcı Etkili Konsantre Bakım 10*2ml İçeriğindeki antioksidanlar ile cilt tonunu dengelemeye ve cilde aydınlık bir görünüm vermeye yardımcı olur. Cildin daha pürüzsüz ve genç görünmesini destekler. Kullanım Şekli Kullanmadan önce çalkalayınız. Ampulün ucunu dikkatlice kırınız. Dağıtıcıyı ampule takınız ve dağıtıcının yerine doğru şekilde oturduğundan emin olunuz. 1/2 ampül ürünü parmak uçlarınız yardımıyla masaj yaparak cildinize uygulayınız. Her bir ampul 2 kullanım için (sabah ve akşam) yeterli ürün içermektedir. Açıldıktan sonra 48 saat içerisinde kullanılmalıdır. İçermez Parfüm içermez, Alkol içermez, Boyar Madde içermez.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Tip Ampul
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
Geri Bildirim Ver

Babe 8436571630353 Vitamin C+ 10x2ml Ampul Aydınlatıcı Etkili Konsantre Bakım

Mat görünen ve lekeli olan bir cilt birçok kişiyi rahatsız eden bir sorundur. Babe 10×2 ml vitamin C+ 10’lu ampul aydınlatıcı etkili konsantre bakım, cilt üzerinde birçok faydalı etkiye sahiptir. Etkin ve hızlı sonuçlar elde edilmesini sağlayan ürün, cildinizi beslerken teninizin ışıldamasını sağlar. Cilt tarafından son derece kolay bir şekilde ürün, kısa sürede uygulanır. Söz konusu ürün, tarafınıza 10 adet ampul şeklinde gönderilir. Her bir ampulün içerisinde 2 ml serum bulunur. Babe vitamin C+ 10’lu ampulün öne çıkan bazı özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Pratik Uygulama
  • Hızlı ve Etkin Sonuçlar
  • pH: 6.5

Babe Vitamin C+ Aydınlatıcı 10'lu Ampulün Özellikleri Nelerdir?

Babe Vitamin C+ Aydınlatıcı 10'lu Ampulün Özellikleri Nelerdir?

Babe vitamin C+ 10’lu ampul aydınlatıcı etkili konsantre bakım, içerisindeki etken maddeler sayesinde cildi aydınlatır. Ürünün içerisinde %10 C vitamini, %5 oranında ise meyan kökü özü bulunur. Renksiz formda olan serum, ihtiva ettiği antioksidan maddeler sayesinde cilt tonunu dengelemeye yardımcı olur. Ürünü kullanan kişilerin cildi aydınlık bir görünüme kavuşur. Babe 10×2 ml vitamin C+ 10’lu ampul aydınlatıcı etkili konsantre bakım uygulaması sonrasında 24 saat boyunca cilt nemli kalır. Söz konusu ürün, cildi aydınlatır ve kırışıklıkların belirginliğinde azalma olmasını sağlar. Çevresel etmenlerden dolayı cilt üzerinde meydana gelen lekelerin ve matlığın giderilmesinde etkili olan serumun faydaları daha ilk uygulamada kendini belli eder.

Babe Vitamin C+ Etkili Konsantre Bakımı Kimler İçindir?

Babe Vitamin C+ Etkili Konsantre Bakımı Kimler İçindir?

Babe 10×2 ml vitamin C+ 10’lu ampul aydınlatıcı etkili konsantre bakım, cildinde parlak ve canlı bir görünüm sağlamak isteyen kişilere hitap eder. Söz konusu ürünün içerisinde cilde zarar veren kimyasal maddeler bulunmaması, kremin birçok kişi tarafından tercih edilmesine olanak tanır. Babe 10×2 ml vitamin C+ 10’lu ampul aydınlatıcı etkili konsantre bakım, aynı anda hem cilt lekelerinde azalma elde etmek hem de ışıl ışıl bir tene sahip olmak isteyenler için uygundur. Söz konusu ürün, kısa sürede etkili sonuçlar elde etmek isteyenler için oldukça avantajlıdır. Tenin daha pürüzsüz ve genç görünmesini sağlayan bu serum, özellikle cansız ciltler için idealdir. Babe 10×2 ml vitamin C+ 10’lu ampul aydınlatıcı etkili konsantre bakım, leke ve ton farklılıkları gidererek hayal ettiğiniz cilde sahip olmanızı sağlar.

Babe Vitamin C+ Aydınlatıcı 10’lu Ampül Nasıl Kullanılır?

Babe Vitamin C+ Aydınlatıcı 10’lu Ampül Nasıl Kullanılır?

Babe 10×2 ml vitamin C+ 10’lu ampul aydınlatıcı etkili konsantre bakım, son derece kolay bir şekilde uygulanır. Ürün, ampul şeklinde olduğu için öncelikle bu kısma dağıtıcı takılır. Dağıtıcının tam olarak yerine oturması sağlanır. Daha sonra ampulün yarısı cilde parmak uçları yardımıyla ve yumuşak hareketlerle yedirilir. Ürünün cilde masaj yaparak uygulanması tavsiye edilir. Babe 10×2 ml vitamin C+ 10’lu ampul aydınlatıcı etkili konsantre bakımın bir ampulünü 2 defa kullanabilirsiniz. 1 adet ampul sabah ve akşam kullanılarak bir gün içerisinde bitirilir. Ampulün açıldıktan sonra 48 saat içinde kullanılması gerekir. Dilerseniz Babe 10×2 ml vitamin C+ 10’lu ampul aydınlatıcı etkili konsantre bakım yorumlarını okuyabilir, gerçek kullanıcıların krem hakkındaki görüşlerini öğrenebilirsiniz. İçerisinde bulunan etkin maddeler sayesinde cilt tonunuzu dengelerken teninizin daha parlak görünmesine yardımcı olan ürünü hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Siz de son derece kolay bir şekilde uygulanan bu etkili ürüne uygun fiyatlarla sahip olmak isterseniz, Trendyol üzerinden sadece birkaç tıkla satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.