Azzaro Chrome Edt 200 ml Erkek Parfümü 3351500920068

2.690 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Azzaro Chrome Edt 200 ml Erkek Parfümü 3351500920068

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bakım Shop Satıcı Ünvanı: ALİ İHSAN GÜLSEVER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4210430922
    Bu ürün Bakım Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Azzaro chrome edt 200ml erkek parfümü tanıtım yılı: 1996 cinsiyet: erkek tür: edt (eau de toilette) boyut: 100ml. Azzaro chrome erkek parfümü narenciye ve aromatik bir koku. Notalar
  • üst nota: biberiye, ananas, neroli, bergamot, limon. Orta nota: siklamen, kişniş, yasemin, oakmoss. Alt nota: sandal ağacı, tonka fasülyesi, misk, oakmoss, sedir, brezilya gül ağacı, kakule. Ürün %100 orjinaldir. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 200 ml
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Chrome Edt Erkek Parfüm Çeşitleir ile Kokunuz Hep Sizinle

Çeşitli markalar tarafından geliştirilen erkek parfümleri, çok ilginç şişe tasarımları ve üst, orta ve altta doruk içerik bakımından oldukça zengindir. Parfümlerin deodoranttan en büyük farkı, çok daha etkili ve kalıcı bir koku içermesi ve erkek parfümünün çevredeki yapıya uyum sağlayabilmesidir. Esansların farklı karışımları sayesinde ciltte kaldığı sürece farklı kokular yayan Azzaro Chrome edt 200 ml erkek parfümü özel formüllerle sağlığa katkı sağlayabilir. Yeni nesil üretim teknolojisi kullanılarak geliştirilen Chrome erkek parfüm modellerinin içerikleri minimum kimyasal içerecek şekilde tasarlanmıştır. Özellikle yaz aylarında sık terlemeden kaynaklanan kötü kokuların giderilmesinde aktif rol oynayan parfümler spor salonlarında güvenle kullanılabilir. Bu sayede çevrenizdeki kötü kokuların önüne geçebilir, erkeksi ve çekici bir koku ile kendinizi daha iyi ve güvende hissedebilirsiniz.

  • Muhteşem Kokusu
  • Etkili ve Kalıcı Bir Koku
  • Kendini Güvende Hisset

Chrome Edt 200 ml Erkek Parfümü Özellikleri

Chrome Edt 200 ml Erkek Parfümü Özellikleri

Parfümler kişiliğinizi ve tarzınızı dışarıya yansıtmanızı sağlayan en güçlü ürünlerden biridir. İyi bir parfüme yatırım yapmak, seçtiğiniz giysi ve aksesuarların daha zarif ve şık görünmesine yardımcı olacaktır. Bu açıdan eşiniz, babanız, arkadaşınız veya sevgiliniz için harika bir hediye seçeneği olan Chrome Azzaro 200 ml parfümleri satın alabilirsiniz. Parfümler kendiniz veya sevdikleriniz için yapabileceğiniz en değerli kozmetik yatırımlardan biridir. İnsanların sizi nasıl gördüğü ve hatırladığı konusunda önemli ipuçları veren parfümler, kalıcı bir iz bırakmanıza yardımcı olacaktır. Aynı parfümü yıllarca kullanmak da tarzınızı güzelleştirecektir. Siz de kendinize uygun parfümü seçerek gün boyu stresi azaltabilir ve kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Bunları satın almadan önce ise Chrome Azzaro parfüm fiyatı ve yorumlarını inceleyebilirsiniz.

Tarzınıza Uygun Chrome Edt 200 ml Erkek Parfümü

Tarzınıza Uygun Chrome Edt 200 ml Erkek Parfümü

Eşsiz kokusu ve göz kamaştırıcı aroması ile Chrome Edt 200 ml Erkek Parfümü 3351500920068, kişisel bakımına önem veren ve tarzını özgürce ifade etmek isteyen erkeklerin olmazsa olmazıdır. Bu parfümler her tarza ve cilt tipine kolayca uyum sağlar. Bu sayede kişiliğinizi ve zevkinizi en iyi yansıtan ürünleri bulmanızı kolaydır. Ancak parfüm seçerken satın alacağınız ürünün özelliklerine dikkat etmeniz önemlidir. Onaylı parfümler sadece sağlığınızı korumakla kalmaz, aynı zamanda yüksek kalitesi ve dayanıklılığı ile size nefes kesici bir deneyim sunar. Ayrıca parfüm seçerken parfümün tarzınıza uygun olup olmadığı konusunda da emin olmalısınız. Bu yüzden Azzaro Chrome edt 200 ml erkek parfümü yorum ve değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Bu sayede her an kullanılabilecek ve tarzınıza hitap eden parfüme sahip olabilirsiniz.

Chrome Edt 200 ml Erkek Parfümü Fiyatları

Chrome Edt 200 ml Erkek Parfümü Fiyatları

Her ortamı etkilemek isteyen erkeklerin yaygın olarak kullandığı erkek parfümleri, markaya özel kokular ve şişe tasarımları ile kişiselleştirilebilir. Günün her saatinde kullanılabilecek bir yapıya sahip olan parfümlerin birkaç çeşidi vardır. Ortama ve saat dilimine göre bu ürünleri kullanmak uygundur. Bu açıdan sıklıkla tercih edilen Chrome Edt parfümünün kokusu ilk sürüldüğü zamanki gibi gün boyu canlı kalabilir. Özellikle gece partilerinde ve özel günlerde kullanıma çok uygun olan bu parfümler ile partnerinizi etkileyebilir ve tamamen farklı hissetmelerini sağlayabilirsiniz. Özel formüllerle üretilen bu parfümler cildi tahriş etmeyerek kızarıklık veya kaşıntıya neden olmaz. Bu parfümleri satın almak için ise Azzaro Chrome edt 200 ml erkek parfümü satın al seçeneğini kullanarak sayfaya göz atabilirsiniz. Bu sayede chrome azzaro fiyat skalasını da inceleyebilirsiniz.