Aztec Secret Indian Healing Kil Maskesi 454 gr

496 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Aztec Secret Indian Healing Kil Maskesi 454 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Organik Eczane Satıcı Ünvanı: AKTİVA KOZMETİK İLAÇ SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0203028639700011 Vergi Kimlik Numarası: 2030286397
    Bu ürün Organik Eczane tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1) Aztec Secret Indian Healing Clay kalsiyum bentonit kilini diğer killerden ayrılan özelliği zengin montmorillonit içeriği, şişme kabiliyetine sahip olması ve su içinde süspansiyon haline geldiğinde ortama çok yoğun miktarda NEGATİF (-) İYON salmasıdır. pozitif (+) iyon yüklü toksinler 2) İnsan sağlığını tehdit eden solunan havadan içilen suya kadar her şeyde bulunabilen ağır metal, virüs, toksin, bakteri ya da radyasyon gibi tüm maddeler POZİTİF (+) YÜKLÜ İYONLARDIR. 3) Aztec Secret Indian Healing Clay su ile sıvılaştırılarak cilt yüzeyine uygulandığında hızla cilt altına inip negatif iyon salarak içeriğindeki mineralleri cilde verir ve ciltte bulunan pozitif iyon yüklü toksinleri kendine bir mıknatıs gibi bağlayarak cilt dışına çıkarır. Bu özelliği ile AKILLI ÇAMUR olarak adlandırılır. Yüz Bölgesi için kullanacaksanız 150 gr vücutta daha geniş bir bölgeye uygulayacaksanız 454 gr ını tercih edebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Form Jel
  • Tip Kavanoz
Geri Bildirim Ver

Aztec Secret Indian Healing Kil Maskesi 454 gr

Cildinizin doğal ışıltısını korumak için Indian Healing kil maskesini tercih edebilirsiniz. Yüzü derinlemesine temizleyen ürün, cilt bariyerini koruyarak benzersiz bir performans sunar. Indian Healing kil maskesi 454 gr boyutu ile uzun bir süre boyunca kullanılabilir. Böylece cilt bakım ürünleri maliyetlerini en aza indirir.

Aztec Secret Indian Healing kil maskesi 454 gr ergonomik kullanımı ile dikkat çeker. Ürünü rahatça çantada taşıyabilir, evde ya da tatilde kullanabilirsiniz. Özel olarak geliştirilen içerik, bir kil maskesinden alabileceğiniz performansın fazlasını sunar.

Indian Healing kil maskesini hassas ve normal ciltler rahatça kullanabilir. Hassas ciltlerde bekleme süresini azaltarak üründen en iyi performans alabilirsiniz. Aynı zamanda yağlı ciltlerin de seveceği bir üründür. Cildi fazla sebumdan kurtararak denge oluşturur.

  • Nano partiküllerden oluşan özel bir yapısı vardır.
  • Yaşlılık belirtilerini en aza indirir.
  • Çizgilerin ve kaz ayaklarının oluşumunu yavaşlatır.

Indian Healing Kil Maskesi Genel Özellikleri Nasıldır?

Indian Healing Kil Maskesi Genel Özellikleri Nasıldır?

Aztec Secret Indian Healing Clay kil maskesi 454 gr, son derece kaliteli içeriklerin birleşmesi ile oluşur. Ürün içerisinde yer alan volkanik bentonit kili, uzun yıllar boyunca volkanik aktivitelerin olduğu yerlerde bulunur. Yüksek sıcaklıklarda ve basınç altında olan içerik, mineral bakımından zengindir. Doğal bir detox etkisine sahip olan ürün, cilde pek çok fayda sağlar.

Indian Healing kil maskesi uzun yıllar boyunca bu bölgelerde yer almış ve pek çok avantaj kazanmıştır. Nano partiküllerden oluşan özel yapı, negatif iyon yüklerine sahiptir. Bu iyonlar, ürünün kalitesini kat kat artırarak benzersiz bir performans sergiler. Ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilir, cildinizdeki farkı hemen görebilirsiniz.

Indian Healing Kil Maskesi 454 gr Nasıl Kullanılır?

Aztec Secret Indian Healing Kil Maskesi 454 gr

Aztec Naturals Indian Healing Clay kil maskesi 454 gr, kolay kullanıma sahiptir. Öncelikle üründen bir miktar alın ve cam, seramik ya da ahşap bir kaba koyun. Bu noktada metal kabın tercih edilmemesi gerekir. Kilin içerisine su ya da organik sirke ekleyerek macun kıvamını elde edene kadar karıştırın. İhtiyaç duyduğunuz takdirde kili ya da sıvı miktarını artırabilirsiniz.

Sonrasında elle ya da fırça yardımıyla tüm karışımı temiz yüze uygulayın. İnce bir tabaka şeklinde sürerek bir süre bekleyin. Ürünü, yüzde tamamen kurutmamaya özen gösterin. Kuruma süresi yüzden yüze değişiklik gösterebilir. Ortalama olarak hassas ciltlerin 5 dakika, normal ciltlerin ise 15 ile 20 dakika arasında beklemesi önerilir.

Son olarak su yardımıyla cildinizi temizleyin ve kullandığınız nemlendiriciyi sürün. Uygulama sonrasında ciltte geçici kızarıklıklar oluşabilir, endişe etmemek gerekir.

Aztec Secret Indian Healing Kil Maskesi 454 gr Ne İşe Yarar?

Indian Healing kil maskesi, peeling etkisi sayesinde cildi ölü derilerden arındırır. Kolajen dokunun sıkılaşmasını sağlayarak yaşlanma etkilerini en aza indirir. Yüz çizgilerini ve kaz ayaklarının oluşumunu yavaşlatır. Cilt altına inerek yapısında bulunan mineralleri açığa çıkarır. Pozitif iyon yüklü toksik maddeleri cilt yüzeyine çıkararak yok eder.

Indian Healing kil maskesi, siyah noktalar için benzersiz bir üründür. Yoğun miktarda sebum birikmesi ile oluşan siyah noktalar kolayca arındırılır. Ürün, cildin epidermis tabakasındaki kir, makyaj kalıntısı ve yağ birikintilerini nazikçe temizler. Böylece siyah noktaların oluşumunu da en aza indirir. Aynı zamanda akne oluşumunu da engeller. Gözenekleri sıkılaştırarak cildin sebum dengesini korur.

Indian Healing Kil Maskesi 454 gr yorumları ve pek çok ürün için Trendyol’u inceleyebilirsiniz. Mobil uygulama ya da web sitesi üzerinden fiyat/performans karşılaştırması yapabilirsiniz. Dilediğiniz ürünü tek tıkla satın alabilir, online platformun ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz.