Az Kitap Suçluluk Psikolojisi -akif Manaf

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
147,80 TL
Kurumsal Fatura
154,13 TL
Kurumsal Fatura
170,85 TL

Ürün Bilgileri

Az Kitap Suçluluk Psikolojisi -akif Manaf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KitapLife Satıcı Ünvanı: AZ YAYINCILIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0127038193000015 Vergi Kimlik Numarası: 1270381930
    Bu ürün KitapLife tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eser Adı: Suçluluk Psikolojisi Yazar Adı: Akif Manaf Yayınevi: Az Kitap Dizi Adı: Bireysel Gelişim Türü: Bireysel Gelişim Katkıda Bulunanlar: (Yayın Yönetmeni: M. Endülüs Özbay, Yayın Koordinatörü: Fatih Alemdar) Cilt Bilgisi: Amerikan Cilt Kağıt Bilgisi: 2. Hamur-Enso Basım Tarihi: Nisan 2023 Basım Bilgisi: (2. Basım) Sayfa Sayısı: 208 Kitap Boyutları: 13,5 x 19,5 cm ISBN No: 978-625-7987-56-1 Kitap Tanıtım Yazısı: Bu kitapta suçluluk duygusu bilişsel psikoloji kapsamında değerlendirilmektedir. Suçluluk, sosyal bir duygu olarak sınıflandırılmaktadır. Bir insan toplumdan dışlanma tehlikesiyle karşılaştığında suçluluk hisseder ve bu aslında kişiye verilen fizyolojik bir cezadır.Suçluluk duygusu bencillik maratonunu engelli koşuya dönüştürürse kişi düşünmek için zaman kazanır ve bencillikten vazgeçebilir. Gerçekten de negatif bir duygu olan suçluluk duygusu insanı tekamül yoluna yönlendirebilir.Aslında en büyük yara suçluluk duygusunun kendisidir ama bununla birlikte suçluluk duygusu geçmişte oluşmuş yaraları deşer. Yani suçluluk duygusu hem yara hem de yara deşicidir. İşte en kötü olan tarafı da budur!Suçluluk duygusu doğru şekilde, doğru kelimelerle ifade edilince farkındalık güneşi doğar ve suçluluk buzlarını eritir. Bu, insanın hayatında devrimsel bir değişime neden olacaktır çünkü kişi artık suçluluk duygusunun kölesi olmayacaktır. (Arka Kapaktan)

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Akif Manaf
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver