Genel Markalar Tetikçi Boncuk Atan Oyuncak Tabanca + 15 Paket Boncuk - Boncuklu Tabanca Oyuncak Silah

95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
149,50 TL
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Tetikçi Boncuk Atan Oyuncak Tabanca + 15 Paket Boncuk - Boncuklu Tabanca Oyuncak Silah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zayre Satıcı Ünvanı: ERDEM BİLGİLİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1730236495
    Bu ürün Zayre tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tetikçi boncuk atan oyuncak tabanca + 15 paket boncuk - Boncuklu tabanca oyuncak silah Tetikçi boncuk atan oyuncak tabanca+ 15 paket boncuk tetikçi model oyuncak boncuk atan tabancamız ile eğlenceli vakit geçirebileceksiniz. Boncuklu tabancanın modeli tetikçi modeldir. - boncuklu tabancamız 10 - 13 cm boyutlarındadır. - ürün renkleri stok durumuna göre değişiklik gösterebilir. - boncuk atan tabanca ambalajında kontrol edilerek sizlere gönderilir. - boncuklu tabancayanında 15 paket boncuk hediye olarak gönderilmektedir. - seri olarak çekim değildir, her çekimde tek boncuk atar.Boncuk atmadan art arda çekmeye çalışırsanız içinde boncuk kalabilir. - eğer boncuk sıkışması olur ise üst bölümü çıkarıp kolaylıkla boncuğu çıkarabilirsiniz. Boncuk takılan yerden çıktığında silah yine sorunsuz olarak çalışacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Yaş 5+ Yaş
Geri Bildirim Ver