Genel Markalar Yaş Zencefil 1 Kg Yeni Mahsül Taze Zencefil

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
539,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Yaş Zencefil 1 Kg Yeni Mahsül Taze Zencefil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YAREN DOĞAL ÜRÜNLER Satıcı Ünvanı: SELİM DURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3150091346
    Bu ürün YAREN DOĞAL ÜRÜNLER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1966'dan günümüze dededen toruna güleryüzlü hizmet
  • şeref kuden...
  • ambalajı açılan ürünlerin iadesi yapılmamaktadır.
  • lütfen alacağınız ürünlerin orijinal ve kesinlikle faturalı olduğundan emin olunuz. Mağazamızda adınıza faturalı orjinal ürün satışı yapılmaktadır. Perakende mağazamız siz değerli müşterilerimize sanal mağazalar ile de hizmet vermektedir.Satın alacağınız tüm ürünler fiziksel mağazamızdaki ürünlerle aynı olup en kısa sürede size ulaştırılacaktır. Saygılarımızla... Şeref kuden kurukahve ve baharat gıda doğal ürünler
Geri Bildirim Ver

Zencefil Dükkan Yaş Zencefil 1 Kg

Çeşitli kullanım alanı bulunan zencefil; aromaterapiden ilaç sektörüne, gıda sektöründen kozmetiğe kadar birçok alanda değerlendiriliyor. Çok sayıda faydası bulunan zencefil, özellikle sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmezi oluyor. Zencefil severlerin bir numaralı tercihi olan Zencefil Dükkan yaş zencefil 1 kg, uzun süre kullanım vadediyor. Lezzetli yemeklerin hazırlanmasında sıklıkla kullanılan Zencefil Dükkan yaş zencefil 1 kg, yeni mahsul olarak biliniyor.

 
  • 1 kg ağırlığa sahiptir.
  • Farklı yemeklerin hazırlanmasında kullanılabilir.
  • Vücuda yararı bulunan bitkilerden biridir.

Zencefil Dükkan Yaş Zencefil 1 Kg Özellikleri

Zencefil Dükkan Yaş Zencefil 1 Kg Özellikleri

Sıcak ve soğuk çayların vazgeçilmezi olan Zencefil Dükkan yaş zencefil, doğru oranda tüketildiğinde birçok fayda sağlayabilir. Acı ve keskin bir tada sahip olan Zencefil Dükkan yeni mahsul taze zencefil, hem yemeklere hem de çaylara lezzet katıyor. Ev yapımı tariflerin içerisinde yaygın olarak kullanılan Zencefil Dükkan taze zencefil hamur işi başta olmak üzere; et, balık ve tavuk yemeklerinde yerini alıyor. Kullanıcıların Zencefil Dükkan yaş zencefili tercih etmeleri halinde taze ürün gönderimi sağlanıyor. Ürün, yeni mahsul olması sebebiyle de sıklıkla tercih ediliyor. Ürünü gerek rendeleyerek gerekse dilimleyerek kullanabilmeniz mümkün oluyor.

 

Zencefil Dükkan Yaş Zencefil 1 Kg Kullanımı

Zencefil Dükkan Yaş Zencefil 1 Kg Kullanım

Enfeksiyonlara karşı koruyucu olabildiği bilinen zencefil, bağışıklık sisteminizi güçlendirebiliyor. Solunum yolları için sıklıkla tercih edilen bitkinin ağrı kesici etkisi olabiliyor. Düzenli ve doğru ölçülerle tüketilmesi gereken zencefil, bireyleri kolon ve yumurtalık kanserine karşı koruma desteği sağlayabiliyor. Mide rahatsızlıkları için tercih edilen zencefil, hazımsızlığı azaltmada rol oynayabiliyor. Bağırsaklar üzerinde rahatlatıcı etkisi bulunan Zencefil Dükkan yaş zencefil 1 kg, gaz sıkışmasının geçmesinde işe yarayabiliyor. Ülser ve reflü rahatsızlıklarında da tüketilen Zencefil Dükkan yaş zencefilin, mide bulantısı ve kusmayı azalttığı biliniyor. Zencefil Dükkan yaş zencefil 1 kg yeni mahsül, antiseptik olması sebebiyle gıda zehirlenmeleri sırasında tüketilebiliyor. Kadınların adet sırasında yaşadıkları ağrıyı ve eklem ağrılarını azaltmada destek sağlayabiliyor. Günlük en fazla 2 gr tüketilmesi önerilen bitki, 2 yaşından küçükler için uygun bulunmuyor.

 

Zencefil Dükkan Yaş Zencefil 1 Kg Fiyatı

Zencefil Dükkan Yaş Zencefil 1 Kg Fiyatı

Hint mutfağının vazgeçilmez baharatlarından olan zencefil, birçok farklı alanda kullanılabiliyor. Esans, parfüm ve cilt bakım ürünlerinde kullanıldığı bilinen zencefil kozmetik alanında yerini alıyor. Kek ve kurabiyeler başta olmak üzere birçok hamur işinin hazırlanmasında tercih ediliyor. Et, balık ve tavuk yemeklerine lezzet katan zencefil hem sıcak hem de soğuk içeceklerde kullanılıyor. Vücuda birçok yarar sağlayan ürün, şurup ve pastillerin içerisinde bulunuyor. Kokusu ile dikkat çeken zencefil, hem masaj yağı hem de oda kokularında kullanılıyor. Zencefil Dükkan yaş zencefil 1 kg fiyatı hakkında bilgi almak ve hemen sipariş vermek için Trendyol’u inceleyebilirsiniz. Zencefil Dükkan yaş zencefil 1 kg yorum ve değerlendirmelerine de sayfadan ulaşabilirsiniz. Dilerseniz ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.