Aylak Kitap 2 Kitap Set - Felsefe Kullanım Kılavuzu - Nasıl Filozof Olunur?

278 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Aylak Kitap 2 Kitap Set - Felsefe Kullanım Kılavuzu - Nasıl Filozof Olunur?

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aylak Kitap Satıcı Ünvanı: VERSUS KİTAP YAYIMCILIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925043436700014 Vergi Kimlik Numarası: 9250434367
    Bu ürün Aylak Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mühim Meseleler… Kafa Kurcalayan Sorular… Yalın Cevaplar! Neredeyse kesin olan bir şey var: Yaşamınız boyunca, hiç farkında olmasanız da epeyce felsefe yaptınız. Öyleyse, ne olduğunu bilmeseniz de zaten bir filozofsunuz. "Evrenin kökeni ne? İnsan doğası nedir? Ölümden sonra bir şey var mı? Kesin olarak bildiğim bir şey var mı? Yoksa hayat tamamen anlamsız mı? Özgür irade diye bir şey var mı? Toplum diye bir şey var mı? Ahlaken iyi veya kötü olmamı gerektirecek iyi bir neden var mı? Her şey göreli mi? Güzellik sadece seyredene mi bağlı? Makineler düşünebilir mi?" Eğer bir zamanlar bu soruları merak ettiyseniz zaten felsefe yapıyordunuz. Bu kitaplar düşünen kadın, erkek ve çocukların günlük hayatın içinde aklına sıkça takılan ve aslında felsefenin ana temaları olan sorular üzerine kurulu. Verdiği cevaplardan çok sorduğu sorularla tanınan bir disiplin olan felsefenin üzerinde anlaşmaya varılmış kesin cevapları yoktur. Örneğin Shakespeare aşk, savaş, korku, hırs ve birçok şey hakkında muhteşem oyunlar yazmıştır, ama hiç kimse onun “kati” cevapları verdiğini veya ona eklenecek hiçbir şey kalmadığını iddia edemez. Bu kitaplar insanlara nasıl filozof olacaklarını anlatmaktan çok "Nasıl Daha Etkili Felsefe Yapabilecekleri" ile ilgili.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
Geri Bildirim Ver