Aydın Yayınları Ayt Kimya Soru Bankasi Yeni

255 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (38)
100 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
261,15 TL234,90 TL
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
232,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Aydın Yayınları Ayt Kimya Soru Bankasi Yeni

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendy Kitap Kırtasiye Satıcı Ünvanı: ELEKTROTEK TEKNOLOJİ ELEKTRONİK GÜVENLİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0331057694500001 Vergi Kimlik Numarası: 3310576945
    Bu ürün Trendy Kitap Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AYT Kimya Konu Özetli Soru Bankası *Pratik Konu Özetleri *Beceri temelli Yeni Nesil Sorular *Kazanım Sıralı Sorular *Konu Taramalar *Tamamı Video Çözümlü *Zengin Soru İçeriği

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Komisyon
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Basım Yılı 2024
  • Sayfa Sayısı 1-25
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Tüm Dersler
Geri Bildirim Ver

Aydın Yayınları - Ayt Kimya Konu Özetli Soru Bankası

Aydın yayınları ayt kimya konu özetli soru bankası kitabı, üniversite sınavına hazırlık yapan öğrenciler için özel bir eğitim sağlamak açısından tasarlanır. Modern dizaynı ve müfredata uyumlu içeriği ile oldukça faydalı bir kaynak kitaptır. Geniş kapsamlı kimya kitabı, içeriğinde bulunan özel teknik ve formüller ile öğrencilere kolaylık sunar. Alanında uzmanlaşmış pek çok farklı öğretmen tarafından konu özeti ve farklı soru çeşitleri ve tarzları bir araya getirilir. Bu çalışma kitabında destekleyici içerikler bulunur. Konu özetinin ardından sunulan denemeler ile hem konular pekiştirilir hem de sınava hazırlık yapılır. Aydın yayınları, her öğrencinin kendine uygun olan kitap seçimini yapmasına olanak tanır. Bu verimli çalışma kaynağı, kolay anlaşılan içerik formatıyla geniş bir kitleye hitap eder.

  • Bilgi aktarımı
  • Farklı soru tarzı
  • Müfredata uygun

Aydın Yayınları Soru Bankası ile Özel İçerikler

Aydın Yayınları Soru Bankası ile Özel İçerikler

Eşsiz anlatım teknikleri ile belirli seviyelere uyum sağlayarak ilerleme kaydeden bu kimya sınav kitabı, öğrenci kapasitesine uygun bir formda sunulur. Aydın ayt kimya soru bankası, özel içeriği ve çeşitli eğitim teknikleri ile eğitici bir özellik sergilerken bununla birlikte kolay kavranabilir bir formda bilgi aktarır. Öğrenci kapasitesine bağlı olarak pratik öğrenme olanaklarıyla kaliteli bir eğitim alması amacıyla etkili bir konu özeti sunar. Aydın yayınları, kimya ayt çalışma kitabı, temelden başlayarak zorlaşır ve seviyeli bir şekilde ilerleme kaydeder. Anlatım tarzı ve seviyesi öğrencinin bulunduğu başarı seviyesine uyum sağlar. Kimya kitabı 9786057945761, öğretici ve geliştirici özelliği sayesinde üstün bir başarı oluşmasına yardımcı olur. Bununla birlikte temel konularda kolayca kavrama sağlayarak başarı düzeyini yükseltmeye yardımcı olur.

Pratik Veri ile Aydın Yayınları Soru Bankası

Pratik Veri ile Aydın Yayınları Soru Bankası

Aydın yayınları ayt kimya konu özetli soru bankası, özel içeriği ve farklı tekniklerin kullanılması üniversite sınavına yönelik çıkabilecek tüm teknikleri kullanır. Bu sayede pek çok olasılık ile öğrenciler çözüm kolaylıklarını öğrenir. Öğrenciler pek çok farklı soru tarzına yönelik pratik yapar. Sınav için zamanı doğru kullanmayı öğrenirler. Aydın ayt kimya soru çeşitleriyle rehber rolünde bir kitap sistemi ve bilgi içeriği ile birlikte sürekli devam eden bir düzen sergiler. Bilgilerin kavranması ve tekrar edilmesi ile öğrencilerin düzenli takip sistemi oluşturarak kendinlerine katkı sağlamaları gerekir. Başarı seviyesini artırmayı amaçlayan bu çalışma kitabı, üniversite sınavına yönelik bir tarzda öğrenciyi verimli çalışmaya yönlendirir. Aydın ayt kimya konu özetli soru bankası hem kaliteli bir çalışma sistemi oluşturur hem de pratik bir şekilde öğrenme olanakları sağlar.

Uygun Fiyatlarla Sunulan Aydın Yayınları Soru Bankası

Uygun Fiyatlarla Sunulan Aydın Yayınları Soru Bankası

Aydın Yayınları Aydın ayt kimya konu özetli soru bankası yorumlarına bakılarak bu kitap türlerinin geniş bir kitleye hitap ettiği ve büyük beğeni kazandığı görülür. Üniversite sınavına hazırlık yapan öğrenciler tarafından sıklıkla tercih edilen kimya konu özetli soru bankası, pek çok farklı uzman tarafından güncel sınav sistemine göre derlenir. Piyasada bulunan kampanyalı fiyatları ile bütçe dostu sınava hazırlık kaynak kitapları arasında yer alır. Kimya soru bankası, kaliteli kapak tasarımı ve 416 sayfası ile birbirinden çeşitli soru tarzını bir araya getirir. Dayanıklı ve kaliteli ürün tasarımı ile pek çok farklı alanda kullanıma uygundur. Aydın Yayınları Aydın ayt kimya konu özetli soru bankası fiyat ve ürün çeşidine bağlı olarak değişik seçenekler sunar. Siz de kendinize en uygun soru bankası kitabına Trendyol üzerinden ulaşabilir ve ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.