Aydın Yayınları 11. Sınıf Kimya Konu Anlatım Ders Işleyiş Modülleri Set Tamamı

198 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
100 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Aydın Yayınları 11. Sınıf Kimya Konu Anlatım Ders Işleyiş Modülleri Set Tamamı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendy Kitap Kırtasiye Satıcı Ünvanı: ELEKTROTEK TEKNOLOJİ ELEKTRONİK GÜVENLİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0331057694500001 Vergi Kimlik Numarası: 3310576945
    Bu ürün Trendy Kitap Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kitabın Adı: Aydın 2024 11. Sınıf Kimya Ders İşleyiş Modülleri Yayınevi Aydın Yayınları Barkod: 9786057945785 -------------------------------------

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 11. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Komisyon
  • Basım Yılı 2024
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Sayfa Sayısı 201-250
  • Setli/Tekil Setli Ürün
  • Ders Türkçe/Edebiyat
Geri Bildirim Ver

Aydın Yayınları 9786057945785 11. Sınıf Kimya Konu Anlatım Ders Işleyiş Modülleri Set

Aydın Yayınları 11. sınıf kimya konu anlatım ders işleyiş modülleri, üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için özel olarak hazırlanır. Kimya bilginiz hangi seviyede olursa olsun bu kaynaktan faydalanabilirsiniz. Bu kitap sayesinde 11. sınıf kimya konularını detaylı ve hızlıca öğrenilir, kazanılan bilgiler etkinlik ve testlerle pekiştirilir. Deneyimli yazarlar tarafından hazırlanan ve 9 modülden oluşan bu kitap yardımıyla AYT kimya çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz.

  • İçeriğinde konu anlatımı, etkinlik ve ÖSYM tarzı sorular mevcuttur.
  • Yeni müfredata uygundur.
  • Tüm AYT öğrencileri tarafından kullanılabilir.

Aydın Yayınları 11. Sınıf Kimya Konu Anlatım Seti Müfredata Uygun mu?

Aydın Yayınları 11. Sınıf Kimya Konu Anlatım Seti Müfredata Uygun mu?

Aydın Yayınları 11. sınıf kimya konu anlatım ders işleyiş modülleri, 9 fasikülden oluşur. Her bir fasikül içinde verilen konu özetleri ve hazırlanan sorular, müfredata tamamen uygundur. Bu kaynak kitap, YKS'nin ikinci oturumu olan AYT yani alan yeterlilik testi için özel olarak hazırlanır. Bu kapsamda kitabın içerdiği konular güncel 11. sınıf kimya dersi müfredatından seçilir. Bu konular modern atom teorisi, periyodik sistem, gazlar, sıvı çözeltiler, kimyasal tepkimelerde enerji, hız ve denge, sıvı çözelti dengeleri, çözünme ve çökelti dengeleridir. Aydın Yayınları 11. sınıf kimya konu anlatım seti, yeni anadolu ve fen lisesi müfredatına uygun ve akıllı tahtaya uyumludur. Modüllerin içindeki sorular ÖSYM tarzında hazırlanır. Siz de AYT'ye çalışıyorsanız Aydın Yayınları'nın 35 yıllık deneyiminden faydalanarak sınava müfredata uygun şekilde hazırlanabilirsiniz.

Aydın Yayınları 11. Sınıf Kimya Konu Anlatım Modüllerini Kimler Alır?

Aydın Yayınları 11. sınıf kimya ders işleyiş modüllerinin her bölümünde öncelikle konuyla ilişkili kazanımlar verilir. Ardından kısa bir konu anlatımı yapılır. Bu konu anlatımında en önemli bilgilerin üzerinde durulur. Ayrıca öğrenciye çelişkili sorularda hata yapmaması için uyarılar ve test çözerken yardımcı olacak notlar verilir. Konu anlatımı tamamlandıktan sonra öğrencinin içeriği pekiştirmesi için ünite sonunda verilen etkinliği tamamlaması istenir. Etkinliği tamamlayan öğrenci test sorularına geçer. Bazı soruların altında çözüm için alan bırakılır. Sayfa tasarımı renkli çizimler ve görsellerle desteklenen Aydın Yayınları 11. sınıf kimya konu anlatımı, Alan Yeterlilik Testine hazırlanan tüm öğrencilerin kullanımına uygundur. Tam teşekküllü ve hızlıca öğrenme imkânı sağladığı için fazla zamanı olmayan öğrenciler için oldukça faydalıdır. Kitap, kimya dersinde eksikleri olanlar veya bilgilerini pekiştirmek isteyenler tarafından tercih edilebilir.

Aydın Yayınları 11. Sınıf Kimya Ders İşleyiş Modülleri Yazarı Kimdir?

Aydın Yayınları 11. sınıf kimya konu anlatım ders işleyiş modülleri, ortak bir çalışmanın ürünüdür. Bu kitabın yazarlarından ilki AYT Hazırlık, Eğitim ve LGS Hazırlık kategorilerinde kaynak kitaplar hazırlayan kimya öğretmeni Ali Dinçsönmez'dir. Eğitim ve Sınav Hazırlık kategorilerinde eserler veren Özlem Köker ve Selin Candır ise bu kaynak kitabın diğer iki yazarıdır. Her biri kimya alanında uzman olan bu üç yazarın özenle hazırladığı modüller, öğrencileri başarıya ulaştırmayı hedefler. Çünkü bu yazarların tek uzmanlığı kimya değildir. Sınava hazırlık ve eğitim alanlarında deneyimli olan yazarlar, 11. sınıf kimya müfredatının sınava nasıl entegre edileceğini çok iyi bilmektedir. Aydın Yayınları 11. sınıf kimya konu anlatım ders işleyiş modülleri, deneyimli yazarların üniversite adaylarına özel olarak hazırladıkları ders planı ve Aydın Yayınları kalitesiyle öğrenci karşısına çıkar. Siz de bu kaynaktan yararlanmayı düşünüyorsanız Aydın Yayınları 11. sınıf kimya konu anlatım ders işleyiş modülleri yorum sayfasını inceleyerek öğrenci deneyimlerini okuyabilirsiniz. Dilerseniz kitabı Trendyol'dan güvenle satın alabilirsiniz.