Aydın Sport 35 Kg (toplam 30 Kg Plaka) Halter Seti Dambıl Seti Ve Fitness Spor Seti

899 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Aydın Sport 35 Kg (toplam 30 Kg Plaka) Halter Seti Dambıl Seti Ve Fitness Spor Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Reyonda Satıcı Ünvanı: RBM BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE SAĞLIK ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734159743700001 Vergi Kimlik Numarası: 7341597437
    Bu ürün Reyonda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 35 KG Dambıl Ağırlık Seti Genel Özellikler Ürünlerimizin tamamı kendi üretimimiz olup, üretici garantisindedir.
  • El anatomisine uygun olarak tasarlanan dambıl setlerimiz, vücudunuzun kol,omuz,bilek,göğüs ve sırt kaslarını çalıştırmanıza yardımcı olmaktadır
  • Firmamızın ana düşüncesi %100 Müşteri Memnuniyeti olduğundan beğenmediğiniz takdirde koşulsuz şartsız ürünümüzü İade almaktayız.
  • Siparişinizin üretiminden sizlere ulaşana kadar ki süre içerisinde bizlerle daima iletişime geçebilirsiniz.
  • Sizlere yardımcı olmak için müşteri hizmetlerimiz hassasiyetle çalışmaktadır. Mesaj yazmaktan lütfen çekinmeyiniz.
  • Her zaman müşterilerimizin en iyisini hakkediyor düşüncesi ile yola çıktığımızdan önerilerinizi de paylaşmanızı rica ederiz.
  • Ekstra Özellikler Barlar Size boyalı demir olarak değil, krom kaplı olarak gönderilecektir. Kaplama sayesinde barlarınız cam gibi parlamakta ve güzel görünmektedir. Ayrıca elcik olmasa bile bar çıplak el ile kavrandığında hiç bir pürüz hissedilmemektedir.
  • Ürünlerimiz, içlerinden dökülme gibi sorunlar olmaması için özel çimentolu karışım ile doldurulmakta olup kuruması sağlanmaktadır.
  • Ürünlerimizin içeriği her ne kadar özel karışım beton da olsa, kapak kısmından yaşanabilecek sorunlara karşı, kapak kısmı özel yapım dolgu/silikon/yapıştırıcı karışımı malzeme ile desteklenmektedir.
  • Kısacası bu tarz ürünler ucuz olur bu kadar olur mantığı yerine, tüm eksileri düşünülerek en titiz şekilde giderilmeye çalışılmıştır.
  • 35 KG Dambıl Set içeriği 4 Adet 2.5 KG
  • 4 Adet 5 KG
  • 2 Adet 40 cm Bar
  • 1 Adet 120 cm Bar
  • 6 Adet Krom Sıkıştırma Aparatı
  • Ürününüz Size 1 Koli ve 1 Uzun Bar Olarak Gelecektir. Ürünüzde kargo kaynaklı yada bizden kaynaklı bir problem olduğunda lütfen sözleşmede yazılı olan telefon numarasından yada platformdan mesaj atmayı unutmayın!

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 35 Kg
  • Materyal Vinyl
  • Renk Siyah
  • Ürün Tipi Halter Seti
Geri Bildirim Ver

Aydın Sport 35 Kg Halter Seti Dambıl Seti ve Fitness Spor Seti

Vücudunuzu geliştirmek, kol veya vücut kasları oluşturmak için farklı ağırlık ekipmanları arasında Aydın Sport 35 kg halter seti dambıl seti ve fitness spor setini kullanabilirsiniz. Özellikle bölgesel kas için dambıl setini kullanabilir böylece kol kaslarınızı oluşturabilirsiniz. Eşit kilogramda ağırlıklar kaldırarak omuz ve kol kaslarınızı geliştirmenize halter seti yardımcı olur. Tüm vücut için kullanılan gerekli ekipmanları da fitness spor aletleri olarak bulabilirsiniz. Kilogram ağırlığını Aydın spot dambıl setini eşit şekilde hareket ettirerek orantılı ve güzel bir vücuda sahip olabilirsiniz. İlk kullanımda destek alarak doğru ve etkili kullanımı öğrenebilir buna uygun spor hareketleri yapabilirsiniz. Kaymayı önleyen yapısıyla elinizden düşürmeden olası kazaların, yaralanmaların önüne geçmiş olursunuz.

  • Ergonomik tasarımı ile yaralanmaları önleme
  • Seçtiğiniz ağırlığa uygun kullanım
  • Dayanıklı çubuklarla kolayca kaldırma imkanı

Ayarlanabilir Ağırlık ile Vücudunuzu Biçimlendirim

Ayarlanabilir Ağırlık ile Vücudunuzu Biçimlendirim

Evinizde ya da farklı bir yerde Aydın sport 35 kg halter + dambıl setine sahip olarak spor salonuna gitmediğiniz süre içerisinde vücudunuzu çalıştırarak sporunuza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ağırlığı dengeli bir şekilde dağıtmış olan spor seti bu yapısı ile size zarar vermeden kullanmanızı sağlar. Ağırlık çubuklarını seçerek halterin her iki ucuna aynı kilogramı yerleştirebilir vücudunuzun kas gelişimi için ihtiyacı olan hareketleri yapabilirsiniz. 2 dambıldan oluşan set her iki kollunuzla kullanarak eşit bir gelişim sağlamanız gerekir. Eğer bir kolunuz daha güçsüz ise sadece o kolunuzla çalışmalar yaparak eşit seviyeye getirebilirsiniz. Belirli bir kilogramda oluşan set sadece halter çubuğunda azaltılıp artırılarak kullanım sağlar. Aydın sport 35 kg dambıl seti boş zamanlarınızda spor salonuna gitmeden evinizin konforunda alternatif olarak kullanabileceğiniz bir üründür.

Kaslarınızı Güçlendirerek Geliştirin

Kaslarınızı Güçlendirerek Geliştirin

Vücudunuzu geliştirmek ve gerekli spor hareketleri yaparak çalıştırmanız sağlığınız için de önemlidir. Halter çubuklarının uçlarına yerleştirdiğiniz eşit ağırlıkları çelik sıkıştırma yayını kullanarak çubuklardan düşmesini ve olası yaralanma ve kazalara karşı korunmanızı sağlar. Kolay kavranan yapısıyla rahat bir kullanım sağlayarak sporunuzu keyifli bir şekilde yapabilirsiniz. 35 kg dambıl seti (dumbell) ağırlık seti paslanmaya karşı dayanıklı malzemeler ile yapılmış olması her kullanımda rahat ve temiz bir kullanım sağlayarak keyifli vakit geçirmenizi sağlar. Aydın sport halter setini eşit kullandığınız için omuz kaslarında ve kol kaslarında büyük bir gelişim sağlayarak orantılı kas kütlesine sahip olursunuz. Spor salonlarında da kullanılan bu ürünlere sahip olarak dilediğiniz zaman vaktinizi değerlendirerek sağlıklı vücuda sahip olabilirsiniz. Spor salonlarında bulunan ekipmanları evinize taşıyarak kendi mini spor salonunuzu kurabilirsiniz.

Fitness Spor Aletleri Uygun Fiyatla Trendyol'da

Fitness Spor Aletleri Uygun Fiyatla Trendyol'da

Düzenli olarak yaptığınız aktivite ve antrenman programınıza uyarak yanında destekleyici Aydın sport 35 kg halter spor aletlerinin kullanımı ile etkili bir gelişim sağlarsınız. Bar demirlerinin iki ucuna 35 kilograma kadar çıkan eşit ağırlıklar yerleştirebilirsiniz. Pvc gibi malzemelerden üretilen aletler dayanıklı yapısı sayesinde uzun süre kullanım sağlar. Ellerinizi tahriş etmeyen özel malzemelerle üretilen ürün kızarıklık ve su toplaması gibi durumların önüne geçer. Aydın sport 35 kg halter seti fiyatı set halinde uygun bir fiyata satılarak spor yapan herkesin kolaylıkla sahip olmasını sağlar. Aydın Sport yorum kısmına göz atarak satın alan kişilerin yorumlarını okuyabilir alacağınız ürün hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilir, ürünle ilgili detaylı bilgilere sahip olarak arar verebilirsiniz. Kişilerin yaptığı yorumları okuduktan sonra sahip olduğunuz bilgiler sonucunda ürünü hemen satın alabilirsiniz.