7
Dış Cephe Boyası kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

AYBOYA 20 Kg White&color Dış Cehe Boyası... Koyu Gri

939 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boya Ağırlığı: 20 Kg
20 Kg
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

AYBOYA 20 Kg White&color Dış Cehe Boyası... Koyu Gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYBOYA-WHİTE&COLOR Boya ve Kimya Sanayii Satıcı Ünvanı: EYÜP ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 6760348016
    Bu ürün AYBOYA-WHİTE&COLOR Boya ve Kimya Sanayii tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ayboya'dan white&color silikonlu dış cephe boyası... Cephelerinizi dış etkenlere karşı korurken şık ve dekoratif bir görünüm kazandırır... Renkler mevcuttur

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Parlaklık Mat
  • Silinebilirlik Silinemez
Geri Bildirim Ver

AYBOYA 20 Kg White&color Dış Cehe Boyası Koyu Gri 006

AYBOYA 20 kg White&Color dış cephe boyası 006 dış cephelerin performansını artırmak için tercih edilen bir üründür. Dış cephe uygulamalarında kullanılacak boyanın kalitesi ve dayanıklılığı oldukça önemlidir. Bu yüzden AYBOYA dış cephe boyaları dış cephe boyamalarında üstün performans ve kalite sunar. Güneş ışınlarına maruz kaldığında binaya zarar vermesini ve renk değişimlerini önlemektedir. Böylelikle dış cephede uzun yıllar kullanılmaktadır. Koyu gri dış cephe boyası binanıza zengin ve estetik bir görünüm kazandıracaktır. Yüksek bağlayıcı ve dirençli yapısıyla tek katta bile kaliteli performans sunar.

  • Dayanıklı Su Geçirmeyen Yapı
  • Kusursuz Kapama
  • Kaliteli Dış Cephe Boyası

AYBOYA 20 Kg White&Color Dış Cephe Boyası Çeşitleri

Ayboya 20 kg dış cephe boyası dış cephe boyama işlemlerinde en sık tercih edilen boyadır. Dış cephede yağmur ve diğer dış etkenlere karşı tam koruma özelliğine sahiptir. Birçok özelliğe sahip dış cephe boyası çeşidi bulunmaktadır. Koyu gri dış cephe boyası duvarda tam kapama sağlar. Silikonlu boya çeşitlerinin su itici özelliği bulunmaktadır. Böylelikle sudan kaynaklanan şişme gibi durumların önüne geçilmiş olur. Kabartmalı dış cephe tercih ediliyorsa grenli boya tercih edilmelidir. Elastik boyalar ise yeni yapılan binaların dış cephe uygulamalarında tercih edilmektedir. Ayrıca bina dış yüzeyinin estetik olarak güzel görünmesini sağlamakla birlikte birçok özellik taşıyan ürünlerdir. AYBOYA dış cephe boyalarının örtücü yapıları sayesinde profesyonel boyanan dış cephelere sahip olabilirsiniz. Dış cephe boyları genellikle silikonlu, akrilik, grenli ve elastik dış cepheleri olarak birçok dış cephe boyası çeşidi bulunmaktadır.

AYBOYA 20 Kg White&Color Dış Cephe Boyası Kullanım Amacı

Dış cephe boyaları binaların dış yapısını dışarıdan gelebilecek hasarlara karşı koruma görevi üstlenmektedir. Dış cepheye uygun boya türü tercih edilerek boyama işlemi gerçekleştirilir. Genellikle koyu gri ev dış cephe boyaları tercih edilmektedir. Dış cephe boyalarının mevsim şartlarına dayanıklı ve uzun ömürlü olması gerekmektedir. Bu yüzden AYBOYA dış cephe boyaları kullanıcılar için iyi bir alternatif olacaktır. Boyanacak zeminin iyi incelenmesi doğru boya tercihi için oldukça önemlidir. Doğru boya tercihi ve yüzey analizi ile kusursuz dış cephe uygulamaları yapılabilir. Dış cephe boyaları genellikle alkid reçineli, akrilik, su ve silikon esaslı boyalardır. AYBOYA boyaları içerisindeki yüksek pigment sayesinde pigment değişimleri görülmez ve bu sayede kusursuz bir görünüm sunar. Bu sayede yağmur, çiğ gibi durumlarda boya üzerinde damlalar buharlaşarak duvarı terk eder. AYBOYA 20 kg White&Color dış cephe boyası indirim dönemlerinde en çok talep gören dış cephe boyasıdır. Bütçenize uygun kampanyalardan yararlanmak için ürün özelliklerini ve fiyatlarını inceleyebilirsiniz.

AYBOYA 20 Kg White&Color Dış Cephe Boyası 006 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Dış cephe boyaları arasında yer alan AYBOYA 20 kg White&Color dış cephe boyası dışarıdan gelebilecek hasar ve mevsimsel olaylara karşı dayanıklı ve uzun ömürlü kullanım imkânı sunar. Boya yapısı gerek yüksek ve düşük sıcaklıklarda kolayca uygulanabilir. Uygulandığı andan itibaren yüzeyleri de sağlamlaştırmaktadır. Yüksek esneklik özelliğine sahiptir ve ultraviyole ışınlara karşı direnç göstermektedir. Uygulandığı yüzeyde yayılma özelliği nedeniyle kolay kullanılmaktadır. Boyama işlemi sırasında damlama ve sıçrama gibi durumlar görülmemektedir. Ayrıca tam kapama özelliği sayesinde uygulandığı yüzeyle bütünleşerek kusursuz görünüm sunar. AYBOYA 20 kg White&Color dış cephe boyası fiyatı kullanılacak boyanın türüne ve uygulanacak cephe özelliğine göre değişiklik gösterebilir. ABYOYA dış cephe boyaları hakkında fikir sahibi olmak için AYBOYa 20 kg White&Color dış cephe boyası yorum kısmında kullanıcı yorumlarını inceleyebilirsiniz. Satın almaya karar verdiyseniz AYBOYA 20 kg White&Color dış cephe boyası satın al seçeneği ile ürünü Trendyol'dan güvenle satın alabilirsiniz.