4
Dış Cephe Boyası kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

AYBOYA 20 Kg White&color Dış Cehe Boyası... Beyaz

939 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boya Ağırlığı: 20 Kg
20 Kg
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

AYBOYA 20 Kg White&color Dış Cehe Boyası... Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYBOYA-WHİTE&COLOR Boya ve Kimya Sanayii Satıcı Ünvanı: EYÜP ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 6760348016
    Bu ürün AYBOYA-WHİTE&COLOR Boya ve Kimya Sanayii tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ayboya'dan white&color silikonlu dış cephe boyası.. Dış cephelerinizi dış etkenlere karşı korurken şık ve dekoratif bir görünüm kazandırır. Renkler mevcuttur

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • RGB #FFFFFF
  • Parlaklık Mat
  • Silinebilirlik Silinemez
Geri Bildirim Ver

AYBOYA 20 Kg White&Color Dış Cehe Boyası 006

AYBOYA 20 kg White&Color dış cephe boyası 006 binaların deprem gibi doğal afetlere karşı ve sonrasında oluşabilecek yıkılma ve çökme gibi durumlarda büyük hasar olmaması için bina dış cephesinin kaliteli dayanıklı olmasını sağlamaktadır. Beyaz dış cephe boyası, binaların estetik ve güzel gözükmesini sağlarken aynı zamanda dayanıklılıklarını da artırmaktadır. İç cephe boya ürünlerinden farklı olarak, dış cephe boyaları dışarıdan gelebilecek hasarlara karşı daha dayanıklı üretilmektedir. Güneş ışınları, yağmur, fırtına ve ağır kış şartlarında boyaların özelliklerini kaybetmemesi için özel bileşenleri bulunmaktadır. Bu sayede dış cephe boyalarının dayanıklılıkları artmaktadır. Kaliteli boya yapısı ve pigment kalitesi ile dış cepheler uzun süre korunabilmektedir. AYBOYA dış cephe boya çeşitlerini araştırarak ihtiyacınız olan ürünleri satın alabilirsiniz.

  • Temiz Görünüm
  • Dayanıklı Uzun Ömürlü
  • Yüksek Verim

AYBOYA 20 Kg White&Color Dış Cephe Boyası Kullanmanın Avantajları

Isı ve su yalıtımı sağlayan piyasada birçok dış cephe boyası çeşidi bulunmaktadır. Beyaz dış cephe boyası estetik ve temiz g görüntü sunmakla birlikte aynı zamanda en çok tercih edilen dış cephe boyalarından birisidir. Isıtma ve soğutma açısından masrafları azaltarak kullanıcılara enerji tasarrufu yapma imkânı sağlamaktadır. Güneşten gelen ışınlarla birlikte gelen radyan ışınları bu boyalar sayesinde geri yansıtıldığı için bu dış cephe boyaları kullanıcılar tarafından sık tercih edilmektedir. Beyaz dış cephe boyası 20 kg dış cepheyi korumak için özel pigmentli yapıya sahiptir. Bu dış cephe boyaları olumsuz hava şartlarına oldukça dayanıklı ürünlerdir ve dış cephenin zarar görmesini engellemektedir. Bu sayede binanın bulunduğu yerde bulunan hava koşulları nedeniyle kabarma ve soyulma gibi meydana gelebilecek olumsuz durumları önlemektedir.

AYBOYA 20 Kg White&Color Dış Cephe Boyası Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yeni bina yapımında veya var olan binanın dış cephe boyasının yenilenmesi gereken durumda kaliteli ve işlevsel boyalar tercih edilmelidir. Dış cephe boyası satın almadan önce bazı önemli noktalara dikkat edilmelidir. Örneğin boya özelliği, kalitesi ve rengi gibi birçok önemli noktaya dikkat edilmelidir. Beyaz renk dış cephe boyası genellikle kullanıcıların tercih ettiği dış cephe boya renkleri arasında yer almaktadır. Ayrıca dış cephe boyası satın almadan önce marka, boya türü ve renk konusunda isteklerinizi, binanın bulunduğu konumdaki hava şartlarına uygun dış cephe boyası satın almak uzun süre kullanım açısından oldukça önemlidir. Beyaz silikonlu dış cephe boyası dayanıklılığı ve sağladığı temiz görüntü nedeniyle iyi bir tercih olacaktır.

AYBOYA 20 Kg White&Color Dış Cephe Boyası 006 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Dış cephe binaların en önemli kısmıdır. AYBOYA 20 kg White&Color dış cephe boyası yeni yapılan ve eski binalara kaliteli ve temiz bir görünüm vermesi ile öne çıkan bir üründür. Yeni ve eski binalarında dış cephe boyama işlemi için tercih edebileceğiniz kaliteli ürünlerdir. Bu ürünleri tercih ederek hem kaliteli bir ürün satın almış olacaksınız hem de kaliteli bir işçilikle birlikte boyanın kalıcı olmasını sağlayarak birçok açıdan tasarruf edebileceksiniz. Beyaz dış cephe boyası fiyatları birçok faktöre göre değişiklik göstermektedir. Her bütçe ve ihtiyaca uygun dış cephe boyaları kullanıcılarla buluşur. Dış cephe boyasının uygulanacağı alanın özelliklerine ve kat sayısına göre ne kadar boya kullanılacağı belirlenmektedir ve bu kriterlere göre uygun boya satın alınabilir. Alacağınız boya sayısına miktarına göre fiyatlarda değişiklik gösterebilir. Bütçenize uygun dış cephe boyası arayışındaysanız, AYBOYA 20 kg White&Color dış cephe boyası yorum yapan kullanıcıların yorumlarını inceleyerek ürün ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. AYBOYA 20 kg White&Color dış cephe boyası satın al seçeneği ile ürünü güvenle Trendyol'dan satın alabilirsiniz.