AYBOYA 20 Kg Plastik Duvar Boyası (SİLİNMEZ)

646 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boya Ağırlığı: 20 Kg
20 Kg
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

AYBOYA 20 Kg Plastik Duvar Boyası (SİLİNMEZ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYBOYA-WHİTE&COLOR Boya ve Kimya Sanayii Satıcı Ünvanı: EYÜP ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 6760348016
    Bu ürün AYBOYA-WHİTE&COLOR Boya ve Kimya Sanayii tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PLASTİK DUVAR BOYASI DUVARLARINIZA MAT VE DEKORATİF BİR GÖRÜNTÜ KAZANDIRIR KURUDUĞUNDA DUVARDAN ELE VEYA ÜSTÜNÜZE TOZ GİBİ ÇIKMAZ RENKLERİ CANLI VE UZUN ÖMÜRLÜDÜR. EN AZ 2 KAT ŞEKLİNDE UYGULANIR UYGULAMADAN ÖNCE MUTLAKA SULANDIRILMALIDIR. ASTAR KULLANILMASI TAVSİYE EDİLİR.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
  • RGB #FBDFB7
  • Silinebilirlik Silinemez
  • Parlaklık Mat
Geri Bildirim Ver

AYBOYA 20 Kg Plastik Duvar Boyası Gri 003

AYBOYA 20 kg plastik duvar boyası 003 yaşam alanlarının estetik ve şık görünmesine katkı sağlaması ile öne çıkar. Her evin dekorasyonu birbirinden farklı tasarımlara sahiptir. Mobilyalardan, aksesuarlara ve duvar renklerine kadar değişiklik göstermektedir. Günümüzde ev dekorasyonunda önemli yere sahip olan duvar boyaları dekorasyon konusunda önem verilen konular arasında yer almaktadır. Geçmişte kullanılan sade ve tek tip olarak boyanan evler zamanla canlı ve farklı renk tonlarında boyanmaya başlamıştır. Evlerde kullanılan boya türleri arasında en sık tercih edilen ürünler plastik boyalardır. 20 kg plastik boya formunda satışa sunulan ürünler oldukça talep görmektedir. Plastik boyalar kolay silinebilirliği ve kolay temizlenebilen bir yapıya sahip olduğu için birçok kullanıcı tarafından tercih edilen boya çeşitleri arasında yer almaktadır. Bu boyalar mat ve kusursuz yapısı ile kolayca uygulanabilen bir üründür. Ayrıca tüm iç mekân duvarlarına uygulanabilen bu ürünlerin suyu kaldırabilecek bir yapısı bulunur.

  • Su Bazlı
  • Kokusuz
  • Nefes Alabilir

AYBOYA 20 Kg Plastik Duvar Boyası 003 Çeşitleri

Ev ve ofis gibi her binanın iç ve dış duvarlarının güzel ve temiz bir görünüme sahip olması için boyama işlemi oldukça sık tercih edilmektedir. Genellikle parlak ve koyu renkler arasında olan plastik gri boya dikkat çekici bir görünüm sunar. Uygulaması oldukça pratik ve kolay olan bu boyalar dökülme ve çatlamalara karşı oldukça dirençli yapıya sahiptir. Bu sayede bu gibi olumsuz durumların yaşanmasına engel olur. AYBOYA 20 kg plastik duvar boyası kampanya dönemlerinde en çok talep gören üründür. Plastik boyalar genellikle yağ bazlı ve su bazlı olarak satışa sunulmuştur. 50 farklı renk seçeneği ve mat ve net renkleri ile duvarlarınızda şık ve güzel bir görünüme sahip olabilirsiniz. Birçok farklı yapıya sahip olan plastik boyalar kullanım alanına göre farklılık göstermektedir.

AYBOYA 20 Kg Plastik Duvar Boyası Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Özellikler

Farklı renk ve özelliklerde üretilen plastik boyalar kullanım alanına göre değişiklik göstermektedir. Birçok yüzeye pratik bir şekilde uygulanabilen trend gri boya herkes tarafından sık tercih edilmektedir. Kir, toz, yağmur gibi birçok dış unsuru engelleyen bu ürünler oldukça sağlam ve dayanıklı yapıda üretilmiştir. Plastik boyalar iç ve dış cephede olmak üzere iki çeşit üretilmiştir. Doğru boyayı satın almak için ürünleri detaylı araştırma yapmak yapılacak boyama işlemi için oldukça önemlidir. Plastik iç cephe boyları genellikle iç mekânlarda kullanılmaktadır. İç mekânlarda kullanılan bu boyalar genellikle kolay temizlenebilir bir yapıya sahiptir. Plastik boya satın alınırken yapısı bozulmamış ve kullanım tarihi geçmemiş plastik boyalar tercih edilmelidir. Ayrıca boya içerisinde bulunan maddelerin insan sağlığı için tehlike oluşturmayan maddeler içermemesine dikkat edilmelidir.

AYBOYA 20 Kg Plastik Duvar Boyası 003 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Plastik duvar boyaları birçok renkte üretilen ürünlerdir. AYBOYA 20 kg plastik duvar boyası genellikle iç ve dış cephelerde binaların zarar görmemesi için kullanılmaktadır. Geliştirilmiş yapısı ile farklı özeliklerde üretilmiştir. Plastik boyanın pratik temizlenebilmesi ve kaliteli yapısı sayesinde tercih edilmekle birlikte farklı fiyat aralıklarında satışa sunulmuştur. Duvarlarda kullanılan plastik duvar boyaları boyanacak alanın büyüklüğüne ve kullanılacak alana göre farklı boyutlarda üretilmektedir. Bununla birlikte duvarlarda kullanılan plastik boylar büyük ebatlarda ve çeşitli renk skalasına sahiptir. Her mekânın özelliğine ve yapısına göre tercih edilen boyalar uygun fiyat aralığına sahip ürünlerdir. Ayrıca daha uygun fiyata satın almak için AYBOYA 20 kg plastik duvar boyası indirim dönemlerinde ayrıcalıklı avantajlarından yararlanabilirsiniz. AYBOYA 20 kg plastik duvar boyası yorum yapan kullanıcıların yorumlarını inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgiye ulaşabilir, AYBOYA 20 kg plastik duvar boyası satın al seçeneği ile ürünü Trendyol'dan güvenle satın alabilirsiniz.