Ayakkabix Tems Hakiki Deri Yazlık Erkek Ayakkabı

499,90 TL
Beden:
40
41
43
44
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ayakkabix Tems Hakiki Deri Yazlık Erkek Ayakkabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ayakkabix Satıcı Ünvanı: AHMET SEZGİN YALÇINKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9320146721
    Bu ürün Ayakkabix tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].

Ürün Özellikleri

  • Materyal Hakiki Deri
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Renk Siyah
  • Saya Materyali Hakiki Deri
  • İç Taban Materyali Hakiki Deri
  • Astar Materyali Hakiki Deri
  • Bağlama Şekli Bağcıksız
  • Desen Düz

Yıkama Talimatları

  • Type 4
Geri Bildirim Ver

Ayakkabix Tems Hakiki Deri Yazlık Erkek Ayakkabı

Yaz aylarında ayak sağlığına uygun ayakkabılar kullanılması önemlidir. Terletmeyen, rahat ve kaliteli ayakkabı kumaşları özel olarak üretilir. Ayakkabix Tems hakiki deri yazlık erkek ayakkabı modeli beyaz ve siyah renklerden oluşur. Üzerinde bulunan dikiş desenleri şık görünüm yaratır. Ortopedik tabanı rahat hareket etmenize ve yürümenize destek olur. 3 bağcıktan oluşan ayakkabı modelini kolay bir şekilde giyebilirsiniz. Ürün terletmeyen kaliteli ve dayanıklı deri kumaştan üretilir. Klasik ve günlük kombinlere hoş bir tarz kazandırır. Ayakta oluşan koku problemlerinin önüne geçer. Dayanıklı malzeme kalitesi uzun süreli kullanım ömrü sunar. Rahat kalıbı ayak sağlığı için özenle tasarlanır. Hava alan kumaş yapısı oluşabilecek sağlık sorunlarını engeller. Ortopedik tabandan oluşan ürünü yaz aylarına özel tasarlanan kumaşı için tercih edebilirsiniz.

  • Hakiki deri kumaş
  • Konforlu taban
  • Kolay bağcık

Konforlu Ayakkabix Tems Hakiki Deri Yazlık Erkek Ayakkabı

Konforlu Ayakkabix Tems Hakiki Deri Yazlık Erkek Ayakkabı

Ayakkabix erkek ayakkabı modelinin nefes aldıran kumaşı ayak sağlığını korur. Standart ölçülerine göre üretilen ürün tam kalıptır. Yürüyüş ve koşu sırasında ayağı terletmez. Kullanım kolaylığı sağlayan ve terletmeyen poliüretan tabandan üretilir. Poliüretan plastiğin süngerleştirilmesiyle elde edilen taban modelidir. Hafif yapısı, kullanım sırasında ağırlık oluşturmaz. Sıcak havalarda oluşabilecek koku ve ter problemlerinin önüne geçer. Yumuşak basma özelliği sunan ürünü yürüyüşlerinizde ve koşularınızda kullanabilirsiniz. Hakiki deriden üretilen model uzun süreli kullanım ömrü sağlar. Topuk yüksekliği ve taban yüksekliği 2.5 santimetredir. Hava giriş çıkışını sağlayan özel kumaşı yaz ve ilkbahar aylarında kullanıma uygundur. Ortopedik iç tabanı ayağın şeklini alır ve yürüyüş konforu sunar. Topuk kısmında bulunan özel deri yara oluşumunu engeller. Sağlığınızı korurken şık görünümüyle kombinlerinizle uyum sağlayan ürünü yaz aylarında kullanabilirsiniz.

Şık Ayakkabix Tems Hakiki Deri Yazlık Erkek Ayakkabı

Şık Ayakkabix Tems Hakiki Deri Yazlık Erkek Ayakkabı

Ayakkabı, hava koşullarından koruma sağlayan ve şık görünümüyle öne çıkan üründür. Saya adı verilen üst bölümü kaliteli hakiki deriden oluşur. Nefes aldıran kumaşı yaz aylarında kullanıma uygundur. Smart casual modeli kapri, şort ve pantolonlarla kombinlenir. Siyah üzeri beyaz dikişlerden oluşur. Beyaz çizgileri ürüne şık bir hava katar. 3 bağcıklı yapısı sayesinde ürünü kolay bir şekilde giyip çıkarabilirsiniz. Dayanıklı ve kaliteli deri malzemesi uzun süreli kullanım ömrü sunar. Leke ve kir tutmayan yüzeyi kolay bir şekilde temizlenir. Bağcıklarını makine veya elde yıkamaya uygundur. Termo poliüretan iç tabanı ayak sağlığı için özel olarak üretilir. Ayakkabix Tems hakiki deri yazlık erkek ayakkabı fiyatı ürünün tüm özellikleri ve malzeme kalitesi göz önünde bulundurularak belirlenir. Hakiki deriden üretilen kaliteli ürünü uzun yıllar kullanabilirsiniz.

Ayakkabix Tems Hakiki Deri Yazlık Erkek Ayakkabı Yorumları

Ayakkabix Tems Hakiki Deri Yazlık Erkek Ayakkabı Yorumları

Ortopedik ürün yürüyüş konforunu artırmak için özel olarak tasarlanır. Terletmeyen iç astarı koku oluşumunun önüne geçer. Yumuşak kumaştan üretilen topuk kısmı yara oluşumunu engeller. Hava giriş çıkışı sağlayan hakiki deri kumaşı yaz aylarında kullanıma uygundur. Kısa bağcıkları kolay bağlama özelliği sunar. 2.5 santimetre yükseklikten oluşan taban bölümü standart kalıp ölçülerine uygun olarak hazırlanır. Ürünün iç ve dış kısımlarını silerek kolay bir şekilde temizleyebilirsiniz. Siyah renkten oluşan modelin üst ve yan bölümlerinde beyaz dikişler bulunur. Hafif yapısı sıcak havalarda ayağınızda yokmuş hissi yaratır. Birçok kombine uyumlu olan model şık bir görünüm yaratır. Kaliteli ve dayanıklı deriden özel olarak üretilir. Uzun süreli kullanım ömrü sunan Ayakkabix Tems hakiki deri yazlık erkek ayakkabı yorumları ve özelliklerine Trendyol’dan ulaşabilir, uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz.