Axe Erkek Deodorant & Bodyspray Black 48 Saat Etkileyici Koku Vücut Spreyi 150 ml X3 Adet

322,49 TL
(107,50 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (26)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
324,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Axe Erkek Deodorant & Bodyspray Black 48 Saat Etkileyici Koku Vücut Spreyi 150 ml X3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hka Group - Fırsat Kapıda Satıcı Ünvanı: HKA PAZARLAMA PETROL MÜHENDİSLİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0463119050500001 Vergi Kimlik Numarası: 4631190505
    Bu ürün Hka Group - Fırsat Kapıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SET.UNİ.221

Ürün Özellikleri

  • Hacim 100 - 249 ml
  • Çeşit Pudrasız
Geri Bildirim Ver

Axe Erkek Deodorant Sprey Black 150 ml x 3

Terleme sırasında bakterilerin önlenmesi için kullanılan Axe erkek deodorant sprey black 150 ml x 3 adet bir üründür. Toplum içinde hoş kokmanızı sağlar. Ferah armut, sedir ağacı kokusu olduğundan ağır kokuya hassas olan kişiler için ideal bir içeriktir. 48 saat süren etkileyici kokusu, herkes tarafından rahatlıkla tercih edebilir olduğunu gösterir. Erkekler için uygun yapıda olan bu deodorant, sevdikleriniz için tercih edebileceğiniz niteliklerdedir. Sıklıkla yaz mevsiminde kullanılır. Kötü kokudan kurtulmak için kullanılan bu Axe erkek deodorant, dual action teknolojisi ile üretilen ürünlerdendir. Kaliteli gelişmiş formülüyle beğeni toplar. Tüm vücut kullanılabilen bu model, güzel ve etkileyici kokmak isteyenler için önerilen bir modeldir. Bu pratik ve ekonomik ürün ile uzun saatler etkileyici kokabilirsiniz.

  • Etkileyici koku
  • 48 saat süren içerik
  • Dual action teknolojisi

Axe Markalı Erkek Sprey Deodorant 150 ml x 3 Özellikleri

Axe Markalı Erkek Sprey Deodorant 150 ml x 3 Özellikleri

Axe erkek deodorant spray black 150 ml olmasıyla uzun zamanlar kullanım rahatlığı sunar. Etkileyici, ferah armut, sedair ağacı kokusu ile hafif içeriklidir. Teri maskelemeden durdurduğu için ter görüntüsü oluşturmaz. Ter kokusunu durdurduğu gibi hoş kokmanızı da sağlar. Axe markasının ikonik kokularını içeren Axe black erkek deodorant sprey 150 ml ürünü, pratik ve hızlı bir şekilde kullanım rahatlığına sahiptir. Fazla ağır olmayan tasarımıyla istediğiniz yere giderken yanınızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Kaliteli ve kullanışlı özelliğe sahip olmasıyla ön plana çıkar. 150 ml içeriğinin x3 olmasıyla, size ekonomik olarak avantaj sağlar. Ürünü, bu avantajı sayesinde son kullanma tarihine kadar rahatlıkla kullanabilirsiniz.Genellikle koltuk altında kullanılan bu model, gaz yapıya sahiptir. Eğer siz de hem kullanışlı hem de uygun fiyatlı bir deodorant sahibi olmak isterseniz bu ürünü inceleyebilirsiniz.

Axe Markalı Erkek Sprey Deodorant 150 ml x 3 Fiyatı

Axe Markalı Erkek Sprey Deodorant 150 ml x 3 Fiyatı

Tüm cilt tiplerine uygun olan Axe erkek deodorant sprey black 150 ml x3 kullananlar ürünün içeriğini beğendiğini ifade ederler. Aynı zamanda müşteriler, cep parfümü niteliği taşıdığını da söylerler. Çalkalayarak kullanılması sonrası düzgün bir şekilde verim alınabilir. Pratik bir şekilde kullanılabilen bu ürün, alkol içermeyen özelliğinden dolayı sıklıkla tercih edilir. Aynı zamanda bu özelliği müşteriler için avantajlıdır. Etkili bir koku ve terli görünüme son vermek için kullanılan bu deodorant, konforlu uygulama imkanı sunar. Dayanıklı, kullanışlı ve ideal dış tasarımı sayesinde uzun yıllar boyunca kullanım rahatlığı sunar. Aynı zamanda ürün, birçok kişiye hitap eder. Beğenilen Axe erkek deodorant sprey black 150 ml x3 fiyatı ürünün tüm bu avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir. Siz de bu modeli uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.

Axe Markalı Erkek Sprey Deodorant 150 ml x 3 Yorumları

Axe Markalı Erkek Sprey Deodorant 150 ml x 3 Yorumları

Axe markası bünyesinde olan deodorant, black serisine aittir. Tüm cilt tipinde kullanılabilir olduğundan pek çok kişiye hitap eder. Bundan dolayı da sıklıkla tercih edilir. Homojen sprey yapısı olan bu model, 48 saat ter kokusunu önlediği gibi maskeleme yapmaz ve hiçbir sağlık sorununa yol açmaz. Ağır bir kokusu olmadığından, kokuya hassasiyeti olan müşteriler için kolay kullanım avantajı sunar. Gelişmiş teknoloji formülü ile beğeni toplar. Pratik kullanımı ve doğal meyve kokusu ile dikkat çeken bir seçenektir. İsterseniz siz de kullanışlı olan bu Axe erkek deodorant sprey black 150 ml x3 yorumları kısmını Trendyol aracılığıyla okuyarak ürün hakkında inceleme yapabilirsiniz. Müşteri yorumları büyük oranda memnuniyet bildirir. Daha sonra dilerseniz de markanın pratik ve kullanışlı deodorantını uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.