3
Ocak kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

AWOX Lotus 1500w Pleyt Elektrikli Ocak

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
590 TL550 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

AWOX Lotus 1500w Pleyt Elektrikli Ocak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DE-KA Satıcı Ünvanı: SELİM ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1907645516400019 Vergi Kimlik Numarası: 2390649594
    Bu ürün DE-KA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elektrikli ocak 185 mm’lik uzun ömürlü çoklu rezistansı ile hem güvenilir hem de kaliteli bir deneyim sunar.
  • Awox Lotus 1500W Pleyt elektrikli ocak çift gösterge lambası sayesinde ocağın açık olup olmadığının kolay anlaşılmasını sağlar.
  • Ocağın gri ayakları ve siyah yüzeyi modern bir görünüm sunarken yan tarafında bulunan derece ölçeği sayesinde ısı şiddeti isteğe göre ayarlanır.
  • Awox Lotus ocak kaymayı önleyici özel plastik yapısı ve ayarlanabilir ısı kontrol anahtarları ile güvenilirdir. Ergonomik ve şık dizayna sahip ocak mutfakta yer kaplamaz.
  • Awox Lotus 1500W gücü yüksek performansta düşük enerji tüketimiyle tasarruf sağlar. Kolay temizlenen yüzey kaplaması ocağı her zaman şık ve temiz gösterir.

Ürün Özellikleri

  • Gaz Tipi Elektrikli
  • Ocak Tipi Elektrikli
  • Ocak Yüzeyi Emaye
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Yok
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Genişlik 45 - 60 cm
  • Ocak Göz Sayısı Tek Gözü Elektrikli
  • Renk Gri
  • Kullanım Şekli Solo
  • Kurulum Gerekli mi? Hayır
Geri Bildirim Ver

AWOX Lotus 1500 W Pleyt Elektrikli Ocak

Awox Lotus 1500 W Pleyt elektrikli ocak lezzetli yemekler hazırlamak için harika bir yardımcıdır. Cihaz, özel mekanizması sayesinde kolay ısınma özelliğine sahiptir. Bu sayede tencere, tava yemeklerini pişirebilir ve su ısıtabilirsiniz. Ürün, portatif yapısıyla dikkat çeker. Kolay taşınabilir yapıya sahip olan ocak her yerde rahatlıkla kullanılabilir. Bu model aynı zamanda ergonomik bir tasarıma sahiptir. Ocağı çalıştırmak ise son derece kolaydır. Isıtma yüzeyi, geniş hacimli tasarımı ile dikkat çeker. Bu sayede tek seferde çok miktarda yemek pişirmeniz mümkündür. Kaliteli malzemelerden imal edilen ürün, uzun yıllar boyunca sorunsuz biçimde kullanılabilir.

  • Garanti Süresi: 2 yıl
  • Hortum Uzunluğu: 1,5 metre
  • LPG Giriş Basıncı: 0,3 - 16 bar

Awox Lotus 1500w Pleyt Elektrikli Ocağın Özellikleri

Awox Lotus 1500w Pleyt Elektrikli Ocağın Özellikleri

Awox Lotus 1500 W Pleyt elektrikli ocak set üstünde kullanım için üretilir. Cihazın kullanımı oldukça kolaydır. Ocağı tezgâhın ya da masanın üzerine yerleştirip fişi prize takmak yeterlidir. Gövde üzerindeki düğmeden ısıyı ayarlayabilirsiniz. Yüzeyin imalat aşamasında elektrostatik toz boya kullanılır. Bu boya, 600 dereceye kadar ısıya dayanıklı olduğu için dökülme yapmaz. Ürün, bu özelliği sayesinde hijyenik ve sağlıklı bir kullanım sağlar. Ocağın gövde ve ocak kısmı kolay temizlenebilen bir yapıdadır. Üst kısımdaki ısıtıcı çember biçiminde dizayn edilir. Bu sayede ısı tencerenin tabanına dengeli biçimde dağılır. Söz konusu özellik, yemeklerin ideal kıvamda pişmesini ve lezzetli olmasını sağlar. Awox Lotus 1500 W Pleyt elektrikli ocak 2,5 litrelik suyu 20 dakikada kaynama noktasına getiren bir ısı aktarımına sahiptir.

Awox Lotus 1500w Pleyt Elektrikli Ocak Güvenli Midir?

Awox Lotus 1500w Pleyt Elektrikli Ocak Güvenli Midir?

Üretim materyali Awox Lotus 1500 W Pleyt elektrikli ocak ürününü güvenli bir hâle getirir. Cihazın gövdesinin imalat aşamasında magnezyum malzeme kullanılır. Bu materyal, ocağın 1100 dereceye kadar sıcaklığa dayanıklı olmasını sağlar. Ürünün alt kısmında plastik ayaklar bulunur. Söz konusu aparatlar, kaymayı önler ve kullanımı güvenli hâle getirir. Ocak, plastik ayaklar sayesinde yerleştirildiği yüzeye sabitlendiği için dökülme ve sarsılma gibi durumlar yaşanmaz. Gövde üzerinde çift gösterge lambası vardır. Lamba, ısı durumunu gösterir. Awox Lotus 1500 W Pleyt elektrikli ocak beyaz ürününü güvenli kılan bir diğer özellik de oksit alt döşemedir. Bu materyal, ısının hızlı ve güvenli biçimde iletimini sağlar. Güvenli bir kullanım için ocak çalışır hâldeyken yemeğe metal bir nesne temas ettirmemeniz önerilir. Karıştırma ve çevirme işlemleri için ahşap kaşıkları kullanabilirsiniz.

Awox Lotus 1500w Pleyt Elektrikli Ocak Kimler İçindir?

Awox Lotus 1500 W Pleyt elektrikli ocak lotus portatif yapısı sayesinde geniş bir kullanım alanına sahiptir. Ürün, ev kullanımı için uygun bir yapıdadır. Ocağı tezgâhın üzerine yerleştirerek kolaylıkla çalıştırabilirsiniz. Bu cihaz aynı zamanda iş yerlerinde de kullanılabilir. Portatif bir yapıda olan ürünü ofis, mağaza, stand, şantiye gibi yerlerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Özel olarak geliştirilmiş cihaz öğrenciler için de uygundur. Apart, yurt gibi doğalgaz bağlantısı bulunmayan yerlerde bu ocağı kullanarak yemek pişirmek mümkündür. Balkon, bahçe, veranda gibi dış mekânlarda yemek yapmak ya da çay demlemek için de bu ocağı kullanabilirsiniz. Ürün, herhangi bir tesisat bağlantısı gerektirmez. Ocağı çalıştırmak için fişi prize takmak yeterlidir. Lezzetli yemekleri istediğiniz her yerde pişirmek için bu ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanmak isterseniz Awox Lotus 1500 W Pleyt elektrikli ocak beyaz yorumlarını inceleyebilirsiniz.