AWOX Dilimfit Plus 12f Gri Yağlı Radyatör

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

AWOX Dilimfit Plus 12f Gri Yağlı Radyatör

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 4 ayrı güç seçeneği 400W / 800W / 1200W /2400W Isı seçme düğmesi Ayarlanabilen termostat kontrolü Otomatik güç kesme özelliği Tutma ve taşıma kolu Çok yönlü tekerlekler Kablo sarıcı

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

Awox Yağlı Radyatör Dilimfit Plus 12 Gri

Awox Yağlı Radyatör Dilimfit Plus 12 Gri

Soğuk kış aylarında sıcak ortamlara her zaman çok ihtiyaç duyulmaktadır. Isınmak için birçok yöntem tercih edilmektedir. Fakat bu tercih edilen yöntemlerden en pratik olan ve hızlı sonuç alınan ürünler gündelik hayatın kalitesini arttırmaktadır. Tam da bu noktada Awox kalitesi ile sunulan yağlı radyatörler, sağlıklı ve hızlı ısıtma özelliği ile çokça tercih edilmektedir.

  • Kompakt Dizayn
  • Yüksek Performans
  • Üstün Güvenlik Teknolojisi

Minimal Tasarımı ile Sıcacık Kış Günleri Geçirebilirsiniz

Awox Dilimfit 12 dilim yağlı radyatör, çağın minimalist dizayn anlayışına uyum sağlamaktadır. Kullanıcılarına istenilen sıcaklığı fazlasıyla verebilen bu ürün aynı zamanda evlerinize veya bulunduğunuz ortamlara da keyifli hava katmaktadır. Ürün, gri renk özelliğine sahip 12 dilimli radyatördür. Son derece dayanıklı malzemeden yapılmış 12 dilimli bu ürün, kullanıcılarına güven teşkil etmektedir. 13,300 kilogramdan oluşan hafif yapısı ile kullanıcılarına rahat taşıma olanağı sağlamayı başarmıştır. Hafif ama ileri seviye işlevselliğe sahip oluşu ile, kullanıcılarına her türlü konforu sağlamayı hedeflemektedir. 360 derece dönebilen rahat taşıma tekerlekleri ile de bu konforu kanıtlamaktadır. Ürünü kullandıktan sonra istediğiniz yerde kolaylıkla muhafaza edebilme imkanına sahipsiniz. Aynı zamanda ürünü kolaylıkla taşımaya yarayan ergonomik tutma kolu mevcuttur. Ürün, 57x64x15 santimetre boyutlarında olarak minimal görüntüsüyle beğeni toplamaktadır. Kablonun dağınık görüntüsüne maruz kalmamak için, kablo sarma yuvası da bulunmaktadır. 25 m²’ilk bir etki alanı bulunan Awox Dilim Fit 12 dilim yağlı radyatör modelleri evinizin veya bulunduğunuz ortamın herhangi bir bölümünde rahatlıkla çalıştırabilirsiniz. Ürünü zemine dik bir şekilde koyarak keyifle kullanabilirsiniz.

Güçlü ve Verimli Isıya Ulaşmak Awox Radyatörler ile Artık Çok Kolay

Awox Dilimfit 12 dilim yağlı radyatör özellikleri, senelerdir süregelen güçlü teknolojisi ve gelişimi ile kullanıcılarını memnun etmeyi ilkesi haline getirmiş bir markadır. Son teknoloji yağlı radyatör ürünü ile tam not almayı başarmaktadır. Ürünün tasarımı ve görüntüsü her zaman önemlidir fakat bir kullanıcıyı memnun edebilmesi o ürünün veriminin fazlalığıyla doğru orantılıdır. Marka, diğer ürünlerinde olduğu gibi radyatörlerinde de güçlü ve ileri seviye bir ürün ortaya çıkarmıştır. Ürünün çalışma gücü 2500 Watt’tır. 12 dilime sahip olan bu ürün, üç kademeli (1000W/1500W/2500W) güç ayarına sahiptir. Çalışma gerilimi 230 voltaj, frekansı ise 50 hertzdir. Güçlü ve gelişmiş özellikleri ile kullanıcılara hızlı bir şekilde hizmet vermektedir. İşlevselliğe verdiği önem ile fark yaratmayı başaran bu marka, hiçbir sisteminde özensizliğe kaçmadan tercih edilen bir ürün haline gelmeyi başarmıştır.

Güçlü Teknolojisi Sayesinde Sıcak Mutluluklar Elde Edebilirsiniz

Kullanılan birçok ısıtıcı yöntemine göre, sıklıkla tercih edilme sebeplerinden biri tasarruflu ve havayı kurutmayan özelliği ile sağlıklı bir sıcaklığa kullanıcılarını ulaştırmasıdır. Isıyı eşit miktarda yaydıkları için tercih edilen özelliğe sahiptir. Üç kademeli ısı ayarı ile kademeli bir şekilde çalışabilme özelliğine sahiptir. Kontrol panelinin olması da kullanıcıyla büyük oranda kolaylık sağlamaktadır. Herhangi bir tehlike durumunda, otomatik olarak ısıyı kesme özelliği ile kullanıcılarına fazlasıyla güven veren bir ürün olarak ön plandadır. Ailenize ve sevdiklerinize bu güvenli yağlı radyatör sayesinde sıcacık mutluluklar verebilirsiniz. Ürünün her konudaki kolaylığı, ilk kullanım aşaması için de geçerli olmaktadır. Aldığınız anda kutudan çıkarıp bir kurulum yapmanıza gerek olmadan, dilediğiniz zaman diliminde kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Ürün yapımında kullanılan dayanıklı malzemesi, ileri seviye teknolojisi, konforlu kullanımı ve güvenli yapısı ile Awox Dilim Fit 12 dilim yağlı radyatör yorumları ile her zaman beğenilen bir ürün olduğunu göstermektedir. Awox Dilim Fit 12 dilim yağlı radyatör fiyatları açısından da kullanıcılarının bütçesini düşünen özelliğe sahiptir. Böylesine sıcak bir konfora sahip olmak, senelerdir kullanıcılarından tam not alan online alışveriş sitesi Trendyol’dan ulaşmak çok kolay.