AWOX DEMPLUS AÇIK KAHVE PASLANMAZ ÇAY MAKİNASI

2.001 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

AWOX DEMPLUS AÇIK KAHVE PASLANMAZ ÇAY MAKİNASI

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Awox Türkiye Satıcı Ünvanı: ELEKTROTURK ELEKTRONİK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0331052052700019 Vergi Kimlik Numarası: 3310520527
    Bu ürün Awox Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Model Elektrikli Çaydanlık
  • Renk Kahverengi
  • Gizli Rezistans Var
  • Otomatik Kapanma Var
  • Demlik Kapasitesi 500+ L
  • Demlik Malzemesi Metal
  • Su Kapasitesi 1-2 L
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

AWOX Demplus Açık Kahve Paslanmaz Çay Makinası

Çay makineleri son yıllarda evlerin vazgeçilmez mutfak aletleri arasında yer alır. Elektrikli mutfak aletleri kategorisine giren makine kolay kullanım özellikleri ile öne çıkar. Çayı uzun süre sıcak tutma özelliği sayesinde birçok müşterinin severek kullandığı Awox Demplus çay makinesi 300 watt elektrik gücüyle ihtiyacınıza uygun üretilir. Bu sayede uzun süre demlenmesini beklemeden hızlıca çay yapabilirsiniz. Sadece çay demlemek için değil aynı zamanda sıra su ısıtıcı olarak da kullanabileceğiniz 0.7 litrelik kapasiteye sahiptir. Böylece hem çay makinesi hem de kettle olarak kullanabilirsiniz. Paslanmaz gövdesiyle uzun süre kullanım ömrü sağlar. Üretiminde kullanılan materyaller sağlığa zararlı olmadığı için gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Ürünün birbirinden farklı avantajlarının yanı sıra öne çıkan özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Paslanmaz çelik gövde
  • Pratik kullanım
  • 0.7 litre kapasite

Pratik ve Sağlam Yapısıyla Awox Demplus Çay Makinesi

Pratik ve Sağlam Yapısıyla Awox Demplus Çay Makinesi

Elektrikli makineler her evin vazgeçilmez parçalarından biridir. Geleneksel yönteme göre bu tip makineler daha rahat bir kullanım imkanı sağlar. Pratik kullanımıyla her ihtiyacınızı karşılayan Awox Demplus açık kahve paslanmaz çay makinesi size lezzetle demlenen çay sunar. Kablosuz yapısı ile demlendikten sonra istediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Böylece sürekli kablosunu da taşımanızı gerek kalmaz. Pratik yapısıyla öne çıkan makinenin paslanmaz gövdesi çelikten üretilir. Çelik güçlü materyal yapısının yanı sıra dayanıklı olmasıyla uzun bir kullanım ömrü sunar. Awox Demplus açık kahve paslanmaz çay makinesi özellikleri arasında paslanmaz çelik olması ve 1,350 gr ağırlığı ile dikkat çeker. Müşterilerin beğenisini kazanan makine, aşırı ısınmaya karşı da dayanıklıdır. Sıcak tutma anahtarına sahip olduğu için suyun ısısını uzun süre sıcak tutabileceğiniz bir ürüne sahip olabilirsiniz.

Şık Tasarımı ile AWOX Demplus Çay Makinesi

Şık Tasarımı ile AWOX Demplus Çay Makinesi

Çay her kültürde her millette farklı şekillerde demlenir. Bu noktada demlenin birkaç püf noktası vardır. Her ne kadar geleneksel yöntemler ile demlemenin lezzetinin başka olduğu düşünülse de Awox Demplus ile demlenen çaylar da oldukça lezzetlidir. Su kaynadığı zaman otomatik kapanmasının yanı sıra sürekli sıcak kalması da avantajları arasındadır. Göz alıcı tasarımı sayesinde mutfakların dekorasyonunu tamamlaması ile hem kullanışlı hem de şık tasarımlı bir makinedir. Awox Demplus açık kahve paslanmaz çay makinesi kullananlar tarafından önerilen avantajları arasında suyu sıcak tutması ve şık görüntüsü yer alır. Su olmadan çalışmama emniyetine sahip olan makine ayrıca su kaynatma emniyetine de sahiptir. Su kaynadığı zaman otomatik olarak kaynatmayı durdurur ve sıcak tutmaya devam eder. Kaliteli malzemelerden üretilmesinin yanı sıra kullanışlı özellikleri ile tercih edilen bu ürüne siz de sahip olabilirsiniz.

Avantajlı AWOX Demplus Çay Makinesi Fiyatları

Avantajlı AWOX Demplus Çay Makinesi Fiyatları

Paslanmaz çelik yapısıyla öne çıkan çay makinesi, müşterilerin beğenisini kazanmasıyla öne çıkar. Ürün, 1.7 çelik gövde ve demlik haznesine sahiptir. Taban kısmındaki kablo sarma bölgesi ile pratik bir kullanım sağlar. Kablosuz termostatı sayesinde ısıtıcıyı ve demliği istediğiniz her yere taşıma imkanı sunar. Demlik kısmı da paslanmaz çelikten üretilir. Sıcak tutan iç bölmesi sayesinde çayınızın soğumasını engeller. Su ısıtıcı olarak da kullanılan Awox Demplus açık kahve paslanmaz çay makinesi yorumları kısmında daha önce satın alan müşterilerin yazdığı yorumlara ulaşabilirsiniz. Bu sayede satın almak istediğiniz ürün özelliklerini öğrenirken kullanan müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Kullanışlı özelliklere sahip olan Awox Demplus açık kahve paslanmaz çay makinesi fiyat bakımından her bütçeye hitap eder. Trendyol’da satışa sunulan çay makinesine göz atabilir, uygun fiyat ve indirimden yararlanarak satın alabilirsiniz.