AWOX AWX-P20 Beyaz Mikrodalga Fırın

1.499 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

AWOX AWX-P20 Beyaz Mikrodalga Fırın

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖZÜM Satıcı Ünvanı: KARABÜK ÇAĞDAŞ PAZARLAMA İNŞAAT TAAHHÜT TURİZM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Karabük Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0217040675800011 Vergi Kimlik Numarası: 2170406758
    Bu ürün ÖZÜM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Awox awx-P20 mikrodalga fırın
  • -20 litre -Model: Awx - P 20 -Voltaj / frekans: 230 v / 50hz -Mikrodalga çıkış gücü: 700 w -5 ayrı güç ayarı -Buz çözme fonksiyonu -35 dakika zamanlayıcı -Pişirme sonu uyarı sinyali -Dönebilen cam hazne - Net ağırlık: 10.24 kg
  • Derinlik (cm)36döner tabla çapı360fırın hacmi20genişlik (cm)49güç (w)700ızgarayokkontrol panelimekanikkullanım şeklisolomikrodalga güç kademesi5özelliklerbuz çözme fonksiyonurenkbeyazyükseklik (cm)29

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Güç 1000 W ve Altı
  • Hacim 20 L ve daha az
  • Kontrol Tipi Mekanik
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

AWOX AWX-P20 Beyaz Mikrodalga Fırın

Mutfakta yemek yapmak ve vakit geçirmek eğlenceli olsa da çoğu zaman vaktin kısıtlı olması, uzun uğraş gerektiren yemekler yapmanın önüne geçer. Zamanın hızlı akmasıyla birlikte yemek hazırlarken daha pratik ve hızlı alternatiflere yönelim olur. Yemek ısıtmak veya donmuş ürünleri çabuk çözmek için AWOX AWX-P20 beyaz mikrodalga fırın modeli tercih edilir. Modelin 20 litre kapasitesi bulunur. Yemekleri hızlı bir şekilde ısıtmak için kullanılan seçenekler arasında yer alır. Ürünün boyut ölçüleri; 36 cm derinlik, 49 cm genişlik, 29 cm yükseklik şeklindedir. Tezgah üstüne rahatlıkla sığar. Buz çözme fonksiyonu sayesinde dondurucudan çıkarılan yiyecekleri kolay bir şekilde hazır hale getirir. 700 W pişirme gücü bulunur. 35 dakika zaman ayarlayıcısı vardır. Pişirme sonunda iki kez ikaz sinyali bulunur.

  • Yiyecekleri kısa sürede pişirme
  • Buz çözme fonksiyonu
  • Geniş hacim kapasitesi

Pratik AWOX AWX-P20 Beyaz Mikrodalga Fırın Özellikleri

Pratik AWOX AWX-P20 Beyaz Mikrodalga Fırın Özellikleri

Zamanı kısıtlı olan müşteriler, AWOX AWX-P20 mikrodalga fırın ile besin değerini kaybetmeden yiyeceklerini pişirebilir. Hızlı ve pratik olması nedeniyle birçok kişi tarafından beğeniyle tercih edilir. Evlerde büyük kolaylık sağlayan ürünün 5 güç kademesi bulunur. Oldukça pratik bir tasarıma sahiptir. Her yere eşit dağılan ısısı sayesinde yemekleri hızlı bir şekilde pişirir. Yemeklerde oluşabilen çiğ kalma veya bir tarafının pişmemesi gibi sorunları engeller. Zaman ayarının olması, yemekler pişerken başında beklemenizi gerektirmez. Maksimum 35 dakikaya kadar zamanlayıcı özelliği bulunur. Hızlı pişirme özelliği sayesinde zamandan ve enerjiden tasarruf edebilirsiniz. Hayatı oldukça kolaylaştıran ürünler arasındadır. Fırının içindeki cam hazne, dönebilen yapılıdır. Tasarımının şık olması, mutfaklarda beğenilen model olmasını sağlar. Tezgah üstüne rahatlıkla sığabilir. Siz de gönül rahatlığıyla AWOX AWX-P20 beyaz mikrodalga fırın satın alabilirsiniz.

AWOX AWX-P20 Beyaz Mikrodalga Fırın Fiyatı

AWOX AWX-P20 Beyaz Mikrodalga Fırın Fiyatı

Ürünün fiyatı özelliklerine, donanımına ve işlevselliğine göre belirlenir. AWOX AWX-P20 beyaz mikrodalga fırın fiyatı, çoğu bütçeye hitap etmeyi başarır. İç haznesinin döner yapıda olması, rahat bir kullanım sağlar. Kolay açılan tutma kolu bulunur. Bu ürün ile yoğun temponun getirdiği zamanın kısıtlılığı arasında kolaylıkla yemek yapabilirsiniz. Homojen ısı dağılımı ile yemekleri aynı doğrultuda pişirir. 700 W pişirme gücü sayesinde her türlü yiyecek pişirilir. AWOX mikrodalga fırın modeli, yiyeceklerin besin değerini koruyarak pişirme sağlar. Zamanlayıcı özelliğiyle yemek pişerken başında beklemeden zamandan tasarruf sağlayabilirsiniz. Pişirme sonunda ikaz sinyali ile haber verir. Mutfakta az yer kaplarken temizlik konusunda da rahatlık sağlar. 20 litre kapasitesi, yemek pişirmek için yeterli bir alan sağlar. Ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz AWOX AWX-P20 beyaz mikrodalga fırın yorumlarını okuyabilirsiniz. Ürünü deneyimleyen müşterilerin görüşlerinden faydalanabilirsiniz.

AWOX AWX-P20 Beyaz Mikrodalga Fırın Müşteri Deneyimleri

AWOX AWX-P20 Beyaz Mikrodalga Fırın Müşteri Deneyimleri

Ürünün zamanlayıcısının olması, yemeğin yanması ve kuruması gibi durumları ortadan kaldırır. Pişireceğiniz yemeğe göre zamanını ayarlayabilirsiniz. Fırını açık unutsanız dahi kendi kendine kapanır ve olası kazaların önüne geçer. Böylece hem mutfağınızı hem de kendinizi güvende tutmuş olursunuz. Ürün, konforlu bir kullanım sürecine sahip olmasıyla beğenilir. Dondurucudan çıkarılan gıdaları, buz çözme fonksiyonu ile hızlıca hazır hale getirir. 5 farklı güç kademesi, farklı yiyeceklerin pişirilmesine yardım eder. Küçük olması, kolay temizlenebilmesine olanak tanır. Kaliteli materyallerle üretilen bu ürünü yıllar boyu kullanabilirsiniz. AWOX AWX-P20 beyaz mikrodalga fırın kullananlar üründen memnun kalır. Tasarımıyla göz dolduran model, sıklıkla kullanılan mutfak aletleri arasında yerini alır. Estetik görünümüyle öne çıkan seçenek, mekanik kontrol panelinden oluşur. Döner tabla çapı, 360 derecedir. Trendyol’dan ürüne ulaşabilir ve güvenle satın alabilirsiniz.