2
KadınParfüm Seti kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Avon Wish Of Love Kadın Parfüm Edt 50 Ml. Üçlü Set

289,90 TL
(96,63 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (75)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
289,90 TL
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Avon Wish Of Love Kadın Parfüm Edt 50 Ml. Üçlü Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AvonShop Satıcı Ünvanı: UCUZAVAR BİLGİ TEKNOLOJİ TURİZM GIDA PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0883063881500001 Vergi Kimlik Numarası: 8830638815
    Bu ürün AvonShop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN KODU : PARFUM0305-3 ÖZELLİKLER : 3 adet gönderilmektedir. Üst notalarında tatlı bir koku, gül yaprakları ve kiraz çiçeğinin büyüleyici harmanı, kızılcık ile birleşiyor. Alt notalarında ise sandal ve sedir ağaçlarının sıcak birleşimi yer alıyor.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 50 ml
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Avon Wish Of Love Kadın Parfüm Edt 50 ml 3'lü Set

Koku, genellikle diğer insanlar üstünde düşündüğünüzden büyük bir etki bırakmanıza olanak sağlar. Avon Wish of Love edt 50 ml kadın parfümü, markanın ilkbaharı anımsatan aromaları harmanladığı orijinal bir kokusudur. Parfümün hafif ve ferah bir etkisi vardır. Kalıcılığıyla pek çok kadına hitap eder. Temiz kıyafete ve tene istediğiniz sıklıkta uygulayabilirsiniz. Dermatolojik testlerden geçirilen bu parfüm, hassas ciltli müşterilerin dahi rahatlıkla kullanabileceği bir kokudur. Hafif kokusu sayesinde, hem günlük hem de özel kullanım için uygundur. Avon Wish of Love kadın parfümü 3’lü ekonomik set, çiçekli kokuları tercih eden sevdikleriniz için ideal bir hediye olabilir. Üst ve alt notalarında farklı kokular yer alır. Bu da her seferinde değişik bir his uyandırır.

  • Avantajlı ekonomik set
  • Hafif ve ferah koku
  • Kalıcı etki

Baharı Anımsatan Avon Wish Of Love 3'lü Set

Baharı Anımsatan Avon Wish Of Love 3'lü Set

Avon Wish of Love kadın parfüm edt 50 ml 3’lü set, çeşitli çiçek ve taze meyve notalarına sahip bir kokudur. Üst kısımlarında, tatlı bir kokusu vardır. Gül yaprakları, ortanca ve kiraz çiçeğinin harmanı, kızılcık meyvesiyle birleşir. Alt notalarında da, sedir ve sandal ağaçlarının harmanlanması, ferah bir etki yaratır. Özellikle ilkbahar ve yaz aylarında hafif bir koku tercih ediyorsanız bu parfümü satın alabilirsiniz. Özel kokusuyla zarafetinizi vurgulayabilirsiniz. Avon Wish of Love 3’lü set ürün içeriğinde bulunan alkol, uçucudur. Ayrıca alkol, bütün koku aromalarının çözülmesine yardımcı olur. Hem kuru hem de yağlı cilt tiplerine sahip olanlar için uygun bir parfümdür. Parfümü tarağınıza sıkıp, saçınızı tarayabilirsiniz. Saçlarınızın, gün içinde hem temiz hem de bahar gibi kokmasını sağlar. Bu sayede parfüm, saçınızdan etrafa sürekli ve etkileyici bir şekilde yayılır.

Etkileyici Avon Wish of Love Parfüm Kokusu ve Yorumları

Etkileyici Avon Wish of Love Parfüm Kokusu ve Yorumları

Avon marka Wish of Love parfüm, orijinal koku formülüyle doğallığı vurgular. Ürünün 50 ml’lik zarif ve hafif bir şişe tasarımı bulunur. Özel olarak dizayn edilmiş, hem kolay hem de pratik uygulama sağlayan sprey başlığı sayesinde vücudunuzun istediğiniz her yerine ve kıyafetlerinize kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Avon kadın parfüm setini, cam kapağı sayesinde çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Küçük ve şık şişe tasarımıyla seyahatleriniz için de idealdir. Sağlam kapağı hiçbir şekilde açılmaz. Bu sayede herhangi bir dökülme durumu yaşamazsınız. Avon Wish of Love edt 50 ml kadın parfüm yorumları sayesinde, ürünün kalıcılığı, kokusunun derinliği ve şişe tasarımı hakkında detaylı bilgiler edinebilirsiniz. Hijyenik cam şişesiyle, uzun süre kullanabilirsiniz. Ürünü; kapağı kapalı olacak şekilde, karanlık, serin ve nem olmayan bir ortamda saklamanız yararınıza olur.

Kalıcı Avon Kadın Parfüm Seti Uygun Fiyatlarla

Kalıcı Avon Kadın Parfüm Seti Uygun Fiyatlarla

Avon marka Wish of Love parfümünün, duyguları harekete geçiren bir formülü vardır. Ürünün kalıcılığını arttırmak için nabız noktalarınıza, saçlarınıza ve kıyafetlerinize uygulayabilirsiniz. Kulak arkası, göğüs, bilek ve boyun gibi noktalara uygulamak, parfümün vücut ısısıyla bütünleşmesini sağlar. Bu da kalıcılık oranını arttırır. Ayrıca etrafta yoğun bir şekilde hissedilmesine yardımcı olur. Wish of Love fiyat skalası bakımından, farklı bütçelere sahip müşteriye uygundur. Bu avantajlı 3’lü set sayesinde; uzun süre kullanabilirsiniz. Böylece kendi imza kokunuzu yaratabilirsiniz. Kokular genel olarak yağlı ciltlerde daha kalıcıdır. Eğer kuru bir cildiniz varsa ve parfümün kalıcılığını arttırmak istiyorsanız, kokusuz yağlı bir vücut losyonu uygulayabilirsiniz. İlkbaharı anımsatan, hem çiçek hem de meyve kokularının harmanından oluşan bu parfümü sizler de popüler alışverişin adresi olan Trendyol’dan güvenle satın alabilirsiniz.