Avon Summer White Sunset Kadın Parfüm Edt 50 Ml.

106 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (59)
9 saat 9 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
3 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
122,90 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
500 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
123,90 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
123,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Avon Summer White Sunset Kadın Parfüm Edt 50 Ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elay Kozmetik Satıcı Ünvanı: ÖZHAN BAŞLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1480206747
    Bu ürün Elay Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pembe bibwe, nilüfer ve kremsi huş ağacı kokulu summer white sunset edt sıcak, hoş ve huzurlu bir koku
  • ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Avon Kadın Parfümü Ürünleri Trendyol'da!

Dünya çapında faaliyet gösteren popüler kozmetik üreticilerinden biri olan Avon, doğrudan satış stratejisini verimli bir şekilde kullanmasıyla bilinir. Avon Summer White Sunset EDT 50 ml kadın parfümü, yaz mevsiminin dinginliğini yansıtmasıyla öne çıkar. Zerafetin sırrının sadelikten geldiğine inanan kadınlara hitap edebilir. Gençlik enerjisine sahip bir kokudur. Hafif bir koku olmasına rağmen güçlü kalıcılığıyla sizi fazlasıyla tatmin edebilir. Üç notalı bir parfüm olan Avon Summer White Sunset EDT, son derece minimal bir şişeye sahiptir. Bundan dolayı, seyahatleriniz sırasında bu parfümü rahatlıkla çantanıza koyup, yanınızda taşıyabilirsiniz.

  • Hafif ve kalıcı kokusuyla öne çıkar.
  • 50 milimlik bir şişeye sahiptir.
  • Çiçeksi bir kokusu vardır.

Avon Summer White Sunset Kadın Parfümünün İçeriği Nasıldır?

Avon Summer White Sunset Kadın Parfümünün İçeriği Nasıldır?

Avon Summer White Sunset edt 50 ml kadın parfümü üç notalı bir parfümdür. Üst notası lotus çiçeğidir. Orta notasında pembe biber aroması tercih edilmiştir. Alt notasıysa huş ağacının kokusuyla donatılmıştır. Avon Summer White Sunset'i kokladığınızda, sanki bir çiçek bahçesinde dolaşıyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Parfümün yapımında özellikle kişiye kendini iyi hissettiren aromalar kullanılmıştır. Üst ve orta notalarıyla dinginliği, alt notasıyla ise enerjik bir ruh halini çağrıştırır. Abartısız fakat etkili bir kokusu bulunur. Huzurun ve yaz enerjisi hislerinin gün boyu yer değiştirmesini sağlar. Kişiyi yormayan, yumuşak fakat yoğun bir aroması vardır. Sadelikten hoşlanan ve etrafına pozitif duygular yaymak isteyen kadınlar, bu parfümü rahatlıkla tercih edebilirler. Avon Summer White Sunset, tüm bu özellikleriyle birlikte yaz aylarında vazgeçilmeziniz olabilir. Ürün, fazlasıyla minimal bir şişeye sahip olması sebebiyle dışarıya çıkarken rahatlıkla yanınızda taşımanıza imkan sağlar.

Avon Edt 50 Ml Summer White Sunset Kadın Parfümü Kalıcı mıdır?

Avon Summer White Sunset EDT 50 ml kadın parfümü kalıcılığını gün boyu korur. Tıpkı koku gibi Avon Summer White Sunset'in kişiye kazandırdığı aura da uçup gitmez. Birbiriyle zıt gibi görünen notaların uyumuyla huzuru ve cesareti aynı anda yaşatır. Summer White Sunset'in kişiye kazandırdığı enerji, çevresine de geçer. Tıpkı üst notasını oluşturan Lotus çiçeği gibi, gün ile birlikte doğmanızı sağlar. Gün ortasında ise enerji ve zerafeti aynı anda yaşatır. Gün bitiminde ise huzuru hissettirir. Avon Summer White Sunset EDT, isminde vadettiği her şeyi harfiyen sunarak sizi tatmin etmeyi amaçlar ve bir yaz mevsimi gün batımının dinginliğini andırır. Saflık, bilinmezlik, mutluluk ve hayat enerjisini aynı anda çevrenize hissettirebilirsiniz.

Avon Summer White Sunset Kadın Parfümünün Yorumları Nasıldır?

Avon Summer White Sunset EDT 50 ml kadın parfümü yorumları incelendiğinde kullanıcılarından övgü aldığı görülür. Bir kullanıcıya göre parfümün verdiği his, sahil kenarında dolaşmaya benzer. Avon Summer White Sunset EDT 50 ml kadın parfümü, kalıcı etkisiyle de övgü alır. Aynı anda sade ve sofistike olması kullanıcıların üzerinde durduğu bir diğer noktadır. Notaların birbiriyle olan uyumu kullanıcıların hoşuna giden bir ayrıntıdır. Görünürde basit olan bir formülün efektif bir sonuç vermesi üzerinde sıkça durulur. Hafif bir kokuya sahip olmasına karşın yüksek kalıcılığı sebebiyle sizi şaşırtabilir. Avon Summer White Sunset'i tercih eden bazı kişiler, aromasını tanımlamak için “zengin ve bereketli” kelimelerini kullanırlar. Parfümü deneyimleyenlerden birkaçı, ürünün içeriğinde olmamasına rağmen nektarin aroması aldıklarını belirtirler. Avon Summer White Sunset kadın parfümü Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.