Avon Pur Blanca Perceive Little Black Dress Incandessence Ve Soft Musk Lily Kadın Rollon Set

330 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11 saat 1 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11 saat 1 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Avon Pur Blanca Perceive Little Black Dress Incandessence Ve Soft Musk Lily Kadın Rollon Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PARDON KOZMETIK Satıcı Ünvanı: YAHYA ANIL BAHADIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1310652690
    Bu ürün PARDON KOZMETIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paket İçeriği : Avon Pur Blanca Kadın Rollon 50 Ml. Avon Perceive Kadın Rollon 50 Ml. Avon Little Black Dress Kadın Rollon 50 Ml. Avon Incandessence Kadın Rollon 50 Ml. Avon Soft Musk Lily Kadın Rollon 50 Ml. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Ürün %100 orijinaldir. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Yok
  • Hacim 50 ml
  • Form Roll On
Geri Bildirim Ver

Avon Pur Blanca Perceive Little Black Dress Incandessence Ve Soft Musk Lily Kadın Rollon Set

Avon roll on set, kadınlar için özel parfümlerin kalıcı kokularını bir araya getirir. Set içindeki ürünlerin hepsi, kişisel bakımınızı tamamlamak üzere özel içeriklere sahiptir. Avon kadın roll on setinin tamamını kendiniz için kullanabileceğiniz gibi dilerseniz birkaç ürünü sevdiklerinize de armağan edebilirsiniz. Avon Pur Blanca roll on; çiçeksi parfüm notaları ile sade, saf ve narin şekilde cildinize bakım yaparken gün boyu antiperspirant deodorant etkisi sağlar. Setin diğer üyelerini parfüm tercihlerinize göre günlük olarak ya da özel zamanlarda kullanmanız mümkündür. Avon Little Black Dress roll on, parfümü ile birlikte kullanıldığında daha güçlü ve kalıcı bir etki sağlar.

  • 5’li kadın roll on deodorant seti
  • Avon markasının en beğenilen parfüm kokuları ile
  • 5 x 50 ml özel plastik şişelerde

Avon Kadın Roll on Setin İçeriğinde Neler Vardır?

Avon Pur Blanca Perceive Little Black Dress Incandessence Ve Soft Musk Lily Kadın Rollon Set Yorum

Avon tarafından sunulan set içerisinde; Pur Blanca, Perceive, Little Black Dress, Incandessence ve Soft Musk Lily parfüm kokulu 5 adet roll on deodorant bulunur. Avon'un sevilen bu eşsiz kokularını, roll on deodorant formunda günlük cilt bakımınızı tamamlamak üzere kullanabilirsiniz. Paket içerisindeki tüm ürünler ve Avon Little Black Dress roll on, 50 ml kapasiteli özel şişesi ile pratik bir şekilde uygulanır. Avon kadın roll on ürünlerini ter kokusuna karşı tek başına ya da parfümleri ile birlikte kullanmanız mümkündür. Sıvı ve kremsi formdaki roll on, top şeklindeki aplikatörü sayesinde kolayca sürülür. Ürünler, temiz ve ferah bir his sağlarken özel formülleri ile cildinize bakım da yapar. Set içerisindeki Avon Soft Musk Lily, kullananlar tarafından tatlı ve yumuşak kokuları tercih edenlere tavsiye edilir.

Avon Kadın Roll on Set Ter Kokusunu Önler mi?

Avon kadın roll on çeşitlerinin temiz ve kuru cilde günlük olarak uygulanması önerilir. Ürünler, koltuk altına yumuşak hareketlerle yeteri kadar yayıldığında gün boyunca ter kokusunu önler. Bununla birlikte ekstra temizlik ve ferahlık hissi için favori roll on deodorantınızı yanınıza alarak gün içerisinde tekrar kullanmanız da mümkündür. Avon kadın roll on setindeki antiperspirant özellikli deodorantların yatmadan önce kullanımı da tavsiye edilir. Avon Incandessence roll on, güçlü etkisi ile gece uygulandığında ter kanallarına nüfuz ederek ertesi gün sizi kötü kokma endişesinden tamamen kurtarır. Avon Soft Musk roll on ve setteki tüm çeşitler, parfümleri ile birlikte kullanıldığında etkisini katlayarak gün boyu çevrenize ferahlık ve tazelik saçmanızı sağlar. Avon roll on deodorantlar dermatolojik olarak test edilmiştir ve tüm cilt tiplerine uygundur.

Avon Kadın Roll on Seti Kaliteli midir?

5’li roll on deodorant seti; 130 yıldır kadınlara güzellik, yenilik ve iyimserlik getirmek için çalışan dünya markası Avon’un kalite geleneği ile üretilir. Bugüne kadar milyonlarca kullanıcının beğenisini kazanan efsaneleşmiş Avon kokuları ile bu set, cildinize bakım yaparken ruhunuza da dokunur. Ferahlık ve temizlik hissi ile birlikte baş döndüren esansları, kadınsı yönlerinizi ortaya çıkarır. Tüm gün koruma sağlaması için Avon kadın roll on ürünlerini temiz ve kuru olan koltuk altınıza sürmeniz yeterlidir. Böylece kremsi yapılı deodorant cilt tarafından emilerek uzun süreli koruma sağlar. Avon roll on set yorumlarını Trendyol’un ürün değerlendirmeleri bölümünden okuyabilirsiniz. Avon Pur Blanca, Perceive Little Black Dress, Incandessence ve Soft Musk Lily kadın roll on çeşitleri, set hâlinde Trendyol’da çok uygun bir alım fırsatı ile satışa sunulur.