Avon Pur Blanca Harmony Kadın Parfüm Edt 50 Ml.

200 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (29)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
199,99 TL
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Avon Pur Blanca Harmony Kadın Parfüm Edt 50 Ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AvonShop Satıcı Ünvanı: UCUZAVAR BİLGİ TEKNOLOJİ TURİZM GIDA PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0883063881500001 Vergi Kimlik Numarası: 8830638815
    Bu ürün AvonShop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüm cilt tipleri için uygundur
  • ürün avon firması tarafından jelatinsiz üretilmektedir
  • italyan bergamotu, anjou armut ve kuş üzümü aromaları ile çiçek ve misk kokusu
  • ürün kullanımı:Temiz tene ve kıyafete istenilen sıklıkla uygulanabilir
  • ürün %100 orijinaldir. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Avon Pur Blanca Harmony Edt 50 ml Kadın Parfümü

Parfümler, farklı cilt ve kumaşlarda değişik tonlarda kokular sergileyebilir. Parfüm seçiminde en doğru karar kişinin ürünü kendi cildinde denemesi şeklinde olur. Bu sayede ürünün tende nasıl koktuğu anlaşılır. Avon Pur Blanca Harmony EDT 50 ml kadın parfümü 5050136228934 seçeneğini denedikten sonra birkaç dakika beklenmesi kokunun cilde iyice nüfuz etmesini ve yaklaşık olarak doğru kokuyu alabilmeyi sağlar. Ürünün hem ciltte hem de kumaşta denenmesi karar verme aşamasını kolaylaştırabilir. Avon Pur Blanca Harmony EDT 50 ml kadın parfümünün temiz ciltte denenmesi önerilir. Parfüm, temiz bir ciltte gerçek kokusunu daha net verir. Ürünü yanınızda taşıyarak gerek gördüğünüzde temiz cilde ve kıyafete sıkabilirsiniz. Günlük kullanıma uygun olan bu ürün her ortama uygun bir kokuya sahiptir.

  • Çiçek ve misk kokusu
  • Her cilt tipine uygun
  • Zarif cam şişe

Avon Pur Blanca Harmony Parfüm Özellikleri

Avon Pur Blanca Harmony Parfüm Özellikleri

Çiçeksi kokulara sahip olan Avon Pur Blanca Harmony kadın parfüm EDT 50 ml, ferah bir kullanım sunar. İçeriğinde anjou armut, İtalyan bergamotu ve kuş üzümü gibi bileşenleri bulunduran ürün çiçeksi ve misk kokusuyla kullananların beğenisini toplar. Özellikle yaz aylarında tercih edilen hafif kokuya sahip bir üründür. İsteğe bağlı olarak 4 mevsim kullanıma uygundur. Ferah bir kokuya sahip Avon Pur Blanca Harmony, günlük kullanım ve arkadaş partileri için uygun bir seçenektir. Rahatsız edici ağır bir kokuya sahip olmayan bu ürünü kapalı ortamlarda da rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Zarif şişesi sayesinde ürün kolaylıkla sıkılabilir. Şişenin şeffaf olması parfümün ne kadar kaldığının görülebilmesi için büyük bir avantajdır. Ürünün boyutu 50 ml’dir. İdeal boyutu sayesinde çantada rahatlıkla taşınabilir. Ürün, Avon markası tarafından jelatinsiz bir şekilde üretilir.

Avon Pur Blanca Harmony Yorumları

Avon Pur Blanca Harmony Yorumları

Konu kadın parfümü olduğunda çiçeksi kokular ön plana çıkar. Ağır kokulardan hoşlanmayanlar için ideal bir parfüm olan Avon Pur Blanca Harmony EDT 50 ml kadın parfümü 5050136228934 kullananlar ürünün kalıcı kokusunu oldukça beğenir. Hafif notalarla hazırlanan parfümlerde uzun süre kalıcı olmama gibi bir durum görülebilir. Nadir çiçekler ve kaliteli alt tonlarla formülize edilen Pur Blanca Harmony içeriğinin yüksek kalitede içeriklerden oluşturulması sebebiyle ürün gün boyu kalıcılık sağlar. Farklı cilt tipine sahip kişilerin kullanımına uygun olan parfüm herkes tarafından tercih edilebilir. EDT parfümler özellikle yaz aylarında tercih edilir. Ürün şişesinin şık tasarımı hoş bir görüntü sunar. Avon Pur Blanca Harmony yorumlarında ürünün hafif kokusunun çoğunlukla sevildiği görülür. Ürünün kalıcılık oranını artırmak isterseniz, kullanmadan önce o bölgeyi nemlendirerek parfümün daha uzun süre hapsedilmesini sağlayabilirsiniz.

Avon Pur Blanca Harmony 50 ml EDT Fiyatları

Avon Pur Blanca Harmony 50 Ml EDT Fiyatları

Avon Pur Blanca Harmony EDT 50 ml kadın parfümü 5050136228934 fiyatlarına ürünün hacmi ve içeriğinde bulunan koku çeşitliliğine bakılarak karar verilir. Kaliteli içeriğin önemli bağlayacılarından biri olan misk barındıran bu ürün güvenle kullanılır. Avon Pur Blanca Harmony EDT 50 ml kadın parfümü 5050136228934 yorumlarında ürünün genç kızlar tarafından oldukça beğenildiği görülür. Ferah kokusu sayesinde her yaş grubu ürünü memnuniyetle kullanır. Parfümü dirsek içi, kulak arkası, ense, boyun, bilek gibi nabız atışının hissedildiği yerlere uygulayarak kalıcılığını artırabilir ve kokunun homojen bir şekilde yayılmasını sağlayabilirsiniz. Kaliteli şişe ve kapak sayesinde ürünün havayla teması gerçekleşmez ve kokusunda zamanla değişiklik meydana gelmez. Tüm cilt tiplerine hitap eden bu ürün oldukça sevilir. Sevdiğiniz birçok Avon parfümü bulunan Trendyol’dan size uygun olan parfümü seçebilir ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.