Avon Perceive Soul Edp 50 ml Kadın Parfümü 5050136124298

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.950 TL1.902,57 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.945 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.200 TL2.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.099 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Avon Perceive Soul Edp 50 ml Kadın Parfümü 5050136124298

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aslıkozmetik Satıcı Ünvanı: HATİCE ASLITÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3010119344
    Bu ürün Aslıkozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aroma üç ana notadan çok daha fazlasıdır.
  • Bu, doğanın kendisinin, renklerin, yağların ve bize verdiği özlerin sesidir.
  • Her kokuda avon, doğanın gücünü ve güzelliğini doğal malzemeler ve notlar ile kutluyor.
  • Ürün kullanımı:Temiz tene ve kıyafete istenilen sıklıkla uygulanabilir.
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Avon Perceive Soul Edp 50 ml Kadın Parfümü

Kokunun insanlar üstünde etkili olduğu bilinir. Güzel kokular çevrenizdekileri daima pozitif etkiler. Avon Perceive Soul kadın etkileyici kokusu ile tercih edilen parfümler arasında üst sıralarda yer alır. Kadınlar tarafından beğenilirken hoş kokusu çevrenizdekileri de etkiler. Çiçeksi aroması ile alt notaların ve üst notaların kokusu ferahlık verir. Kalıcı olma özelliği sayesinde uzun süre etkisini gösterir. Doğal malzemeler kullanılarak üretilenler cildinize zarar vermez. Doğanın güzelliğini ve gücünü farklı notalarda hissettirir. Temiz tene veya kıyafete istenilen düzeyde uygulanabilir. Avon Perceive kadın parfüm EDP 50 ml hoş şişe tasarımıyla da göz alıcı bir görünüme sahiptir. Perceive Soul kadın parfüm ürününü ister kendinize ister sevdiklerinize özel günlerde hediye olarak tercih edebilirsiniz.

  • Uzun süre kalıcı koku etkisi
  • Ferah ve çiçeksi aroma
  • Zarif şişesi ile birlikte

Ferahlatan Hissiyle Perceive Soul Avon

Ferahlatan Hissiyle Perceive Soul Avon

Her yaştan kadının kullanabileceği tarzda bir kokudur. Ferah ve aromatik kokular ön plandadır. Sucul notalar, menekşe ve vetiverin harmanlanması ile oluşan inanılmaz bir karışımdır. Koku göreceli olduğu için hafif veya yoğun olması kişiye göre değişir. Avon Perceive Soul EDP 50 ml kadın parfüm şişesinin tasarımı cam ve hoş bir şekle sahiptir. Dış görünüşü itibariyle bile dikkat çekici bir tasarımı vardır. Tamamen doğal içeriklerden oluştuğu için hassas ciltlerin bile rahatlıkla kullanabileceği bir parfümdür. Kalıcı kokusu sayesinde bu kokuyu uzun süre üzerinizde taşıyabilirsiniz. Perceive Soul EDP 50 ml kadın parfümü kadın müşterilerinin sıklıkla tercih ettiği kokulardan biridir. Avon Perceive Soul yorumlar incelendiği zaman kokusunun ve kalıcılığının öne çıktığı görülür. Alkol içermeyen bu parfüme siz de kolayca sahip olabilirsiniz.

Perceive Soul Parfümün Eşsiz Etkisi

Perceive Soul Parfümün Eşsiz Etkisi

Bitki özleri ve yağlarının muhteşem karışımı ile oluşan hoş bir kokuya sahip olan Perceive Soul parfüm, ferah çiçek kokusu sevenler için önerilir. Parfümlerin renkli şişelerde tasarlanmalarının başlıca sebebi güneş ışığının parfüm üzerinde oluşturacağı zararlı etkisini önlemek içindir. Parfüm şişesine çarpan ışık miktarını azaltır ve içeriğin yapısının bozulmasını önler. Uzun süre yapısı bozulmadan kullanmak için karanlık, serin ve düşük neme sahip bir ortamda muhafaza etmeniz önerilir. Avon Perceive Soul parfüm kristalize cam şişesi ile hem parfümü korur hem de şık ve zarif durur. Perceive Soul kadın müşterilerin beğenilerini toplar. Soul parfüm hem yetişkinlerin hem de gençlerin severek kullandığı bir üründür. Perceive Soul kadın yorum yapanları dikkate alarak kararınızı verebilirsiniz. Üst ve alt notaların uyumu ve fresh kokusu için siz de bu parfüme sahip olabilirsiniz.

Uygun Fiyatı ile Avonun Büyüleyici Parfümü

Uygun Fiyatı ile Avonun Büyüleyici Parfümü

Avon perceive parfüm fiyatı bütçenize uygun fırsatlar ile sahip olabileceğiniz harika bir parfümdür. Avon Perceive soul kadın yorum yapanlar fikirlerini paylaşır. Ortak kanı büyüleyici ve etkileyici olduğudur. Uzun süre kalıcı kokusu ile tek kullanımınızda bile gün boyu ferahlığı sürdürebilirsiniz. Menekşenin narin hissi bu şişede yansıtılır. 3 farklı nota içerir. Vetiverin ile birleşerek etkileyiciliği artırır. Temiz kıyafetlerinizin üzerine sıkabilirsiniz. Cildinize doğrudan da temas ettirebilirsiniz. Alerjik reaksiyon oluşturabilecek malzemeler kullanılmadan üretilir. Alkol içermeyen formüle sahiptir. Sahip olduğu eşsiz ve etkileyici kokusu ile her yaştan kadının kullanımına uygundur. Kullandığınız ilk andan itibaren önce üst notalar olmak üzere tüm kokuyu sırasıyla alabilirsiniz. Kullanıcı yorumlarını ve değerlendirme puanlarına göz atarak fikir sahibi olabilirsiniz. Trendyol üzerinden bu eşsiz ürüne ulaşabilir kolay, hızlı ve güvenilir bir şekilde sipariş verebilirsiniz.