Avon Individual Blue Casual Edt 100 ml Erkek Parfümü 8681298910268

720 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Avon Individual Blue Casual Edt 100 ml Erkek Parfümü 8681298910268

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JanJan Kozmetik Satıcı Ünvanı: SERKAN GÜNDOĞDU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4290273273
    Bu ürün JanJan Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüm cilt tipleri için uygundur
  • her zaman stil sahibi olan, kendine güvenen ve kişiliğini ortaya çıkaran modern erkeklerin kokusu
  • zencefil kökü, ıtır çiçeği ve güve otu notalarıyla öne çıkan ındividual blue casual erkek edt ile onun kişiliğini ifade etmesine katkıda bulunambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Boy 100 ML
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Avon 8681298910268 Individual Blue Casual 100 Ml Edt Erkek Parfümü

Kokular, hafızamızın en güçlü yansımasıdır. Kokumuzla tanınır, kokumuzla hatırlanırız. Kokular hayatımızda bu kadar önemli bir yere sahipken parfüm seçimlerimiz de büyük önem kazanır. Hepimiz tenimize, karakterimize ve yaşam tarzımıza en uygun parfümü ararız. Avon individual blue casual for him edt 100ml erkek parfüm, özgün aromasıyla size ihtiyacınız olan özel kokuyu sunar. Özenle bir araya getirilen kokuların eşsiz uyumu, gün boyu süren etkileyici bir deneyim yaşatır.

  • Zencefil kökü, ıtır çiçeği ve güve otu notalarıyla odunsu ve maskülen bir kokuya sahiptir.
  • Günlük kullanıma uygundur.
  • Cilde herhangi bir zararı yoktur.

Avon Individual Blue 100 ml Erkek Parfüm Kokusu Nasıldır?

Avon Individual Blue 100 ml Erkek Parfüm Kokusu Nasıldır?

Avon individual blue casual for him edt 100ml erkek parfüm, maskülen aromasıyla zencefil kökü, gül amber ve limon karışımı ile oluşan kokusuyla, parfüme hafiflik katan ıtır çiçeği olarak da bilinen sardunya ve sıcak ve baharatlı güve otu ile zenginleştirilmiş notalarıyla odunsu ve oryantal bir koku deneyimi sunar. İçerdiği aromalar sayesinde parfümü âdeta size özel tasarlanmış gibi hissettirir. Avon individual blue casual for him edt 100ml erkek parfüm, stil sahibi, özgür ve rahat erkeklerin kokusudur. Parfümünüzün kalıcı olmasına yardımcı olacak bir diğer ayrıntı da parfümü sıktığınız bölgelerdir. Eğer vücudunuzun kan damarlarının cilde yakın olduğu sıcak noktalarına sıkarsanız daha kalıcı olacaktır. Son olarak parfümünüzü kıyafetinizin üstüne gelişigüzel sıkmak yerine önce havaya sıkarak oluşan koku bulutunun arasında durmanız parfümün kalıcılığını artıracaktır.

Avon Individual Blue Casual 100 ml Erkek Parfümü Kalıcı mı?

Avon Individual Blue Casual 100 ml Erkek Parfümü Kalıcı mı?

Avon individual blue casual, eau de toilette yani bilinen kısaltmasıyla EDT parfümdür. EDT parfümlerde esans yoğunluğu %4 ila 10 arasındadır. Bu sayede aromalar ne kadar yoğun olursa olsun kullandığınız koku teninizde ağırlaşmaz. EDT parfümler günlük kullanım için uygundur. Parfümü dört mevsim rahatlıkla kullanabilirsiniz. Parfümün daha kalıcı olması için parfümünüzü duştan hemen sonra sıkabilirsiniz. Parfümler her tende farklı aromaları ön plana çıkardığı gibi cilt tipine göre kalıcılık konusunda da değişkenlik gösterebilir. Kokular sabitlenmek için tutunacak bir katman ararlar. Karma ve yağlı ciltler sahip oldukları yağ tabakası sayesinde kokuları daha iyi hapseder. Çünkü kokular ısıyla aktive olurlar ve kan dolaşımını hızlandıran duşun ardından vücut sıcaklığınız kokuları hapsetmek için uygun seviyeye ulaşır. Bunun yanı sıra doğru parfüm kullanımı da kalıcılığı arttırmak konusunda çok önemlidir.

Avon Individual 100 ml Erkek Parfümü Cilde Zarar Verir mi?

Avon Individual 100 ml Erkek Parfümü Cilde Zarar Verir mi?

Avon individual blue casual for him edt 100ml erkek parfüm cildi tahriş eden ve cilt problemlerine yol açan zararlı kimyasalları içermez. Hafif kokusu sayesinde solunum yolunuza da zarar vermez; baş ağrısını tetiklemez. Alerjik reaksiyona sebep olmaz. Kullanıcı yorumlarına bakıldığında da ürünün cilt üzerinde herhangi bir zararı bulunmadığı görülür. Ürün tüm cilt tiplerine uygun yapısıyla yetişkin erkek kullanıcıların beğenisine sunulur. Alerjik bileşenler barındırmadığından güvenle tercih edilebilir. Yine de çok hassas bir bünyeye sahipseniz alerjik reaksiyonları önlemek amacıyla küçük bir test yapabilirsiniz. Ürünü vücudunuza sıkmadan önce bileğinizde küçük bir bölgeye sıkarak parfüme karşı duyarlılığınızı test edebilirsiniz. Eğer bileğinizde olumsuz bir etkiyle karşılaşmazsanız Avon individual blue casual for him edt 100ml erkek parfümü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Trendyol sayfasındaki değerlendirmeler bölümünden Avon individual blue casual yorumlarını inceleyebilirsiniz. Ürünü güvenilir alışveriş platformu Trendyol aracılığıyla kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz. Siparişiniz adresinize kısa süre içerisinde ve sorunsuz bir şekilde ulaştırılır.