Avon Ideal Flawless Stick Concealer Kapatıcı Medium

129,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
3 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
1.000 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Avon Ideal Flawless Stick Concealer Kapatıcı Medium

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AvonShop Satıcı Ünvanı: UCUZAVAR BİLGİ TEKNOLOJİ TURİZM GIDA PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0883063881500001 Vergi Kimlik Numarası: 8830638815
    Bu ürün AvonShop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kusurların ve koyu renk halkaların görünümünü kapatır
  • Hafif dokulu, yağsız kapatıcı, pürüzsüz ve ciltle tam uyumlu kapatıcılık sağlar
  • #Özel Ürün
  • Ürün %100 orijinaldir
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Kapatıcılık Orta
  • Form Stick
  • Renk Bej
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
Geri Bildirim Ver

Avon 8681298930389 Ideal Flawless Medium Stik Kapatıcı

Makyaj masalarının olmazsa olmazları arasında bulunan Avon Ideal Flawless Medium Stick kapatıcı, kadınların en çok tercih ettiği makyaj ürünlerinden biridir. Kozmetikte en çok güvenilen markalardan biri olarak kabul edilen Avon tarafından üretilen bu kapatıcı, gösterdiği güçlü etki ile kullanıcıları tatmin eder. Yüz bölgesinde cilt tonunu eşitlemek için faydalanılan kapatıcılar, makyaj rutinlerinin tamamlayıcısı olarak öne çıkar. Daha temiz ve pürüzsüz bir görünüm için kullanılması gereken bir üründür. İdeal renk tonu ile farklı cilt tiplerinde de etkili olur. Kalıcı etkisi de güçlüdür ve gün boyu kalıcılığını koruyarak verim sağlar.

  • Avon True Color IQ teknolojisi
  • Koyu renk halkaları, kızarıklıkları ve diğer kusurları kapatma
  • Cilde tam uyumlu, yağsız, pürüzsüz ve hafif dokulu kapatıcı

Avon Ideal Flawless Medium Stik Kapatıcı Özellikleri Neler?

Avon Ideal Flawless Medium Stik Kapatıcı Özellikleri Neler?

Avon True Color Stick kapatıcı, sahip olduğu üst düzey özellikler ile hem günlük kullanıma hem de profesyonel kullanıma uyumlu bir makyaj malzemesidir. Boyutu, formu ve kullanım kolaylığı sağlayan yapısı ile öne çıkan ürün, bir kapatıcıdan beklenen her şeyi kullanıcıya verir. Ürünün en önemli özelliklerinden biri, göz çevresinde etkili olmasıdır. Göz çevresindeki koyu renk halkaların görünmesini önleyen Avon Ideal Flawless Medium Stick kapatıcı, kusursuz bir görünüm için etkilidir. Aynı şekilde yüz bölgesindeki kızarıklıkları ve lekeleri de kapatır. Kusurları ortadan kaldırır ve uzun süren, kusursuz bir görünümü mümkün kılar. Ürünün bir başka öne çıkan özelliği de yağsız olmasıdır. Bu yağsız kapatıcı, özel formülü sayesinde etkili olurken cildi ağırlaştırmaz. Hafif dokusu ile cildin de hafif bir dokuya erişmesini sağlar.

Avon Ideal Flawless Stik Kapatıcı Hangi Cilt Tipine Uygun?

Avon Ideal Flawless Stik Kapatıcı Hangi Cilt Tipine Uygun?

Cilt tipi, makyaj malzemesi seçimi ve kullanımı sürecinde belirleyici bir detaydır. Avon Ideal Flawless Medium Stick kapatıcı ise farklı cilt tiplerine uyumluluğu sayesinde kadınların işini kolaylaştırır. Kullanıcılar, tüm cilt tipleri için uyumlu olan bu kapatıcıyı alırken kendi cilt tonlarını da göz önünde bulundurmalıdır. Cilt tonuna uyumlu bir renk seçimi yapılmalıdır. Böylece cilt tonunu eşitlemek daha kolay olur ve daha verimli bir şekilde sonuç alınır. Kalitesini Avon markasından alan bu ürün, doğru bir şekilde kullanıldığında mükemmel sonuçlar verir. Temiz bir tene uygulanması gerekir ve uygulama öncesi kullanma talimatları mutlaka incelenmelidir. Avon True Color IQ teknolojisi ile özel olarak formülize edilen Ideal Flawless, dermatolojik olarak test edilmiştir. Bu teste bağlı olarak ürünün cilde zararı olmadığı söylenebilir.

Avon Ideal Flawless Stik Kapatıcının Kalıcılığı Nasıldır?

Avon Ideal Flawless Stik Kapatıcının Kalıcılığı Nasıldır?

Avon Ideal Flawless Medium Stick kapatıcı, kalıcılık etkisi ile de dikkat eden verimli bir üründür. Ciltte kapatılması gereken tüm deformasyonları hızlıca yok eder ve uzun süre tekrar görünmesini önler. Kalıcı etkisi bir hayli uzundur ve gün boyu kullanıcıya problem yaşatmadan formunu korur. Avon Ideal Flawless Medium Stick kapatıcı yorumları da kullanıcılara aynı fikri vermektedir. Kullanıcılar, ürün sayfasına yorum yaparken çoğunlukla bu özellikten bahsetmektedir. Kalite konusunda bir şüphe yaratmayan Avon Ideal Flawless Medium Stick kapatıcı, ekonomik satış fiyatı ile de tercih edilebilir ürünler arasındadır. Bunlarla birlikte yüksek etkili olması sayesinde popüler olarak kullanılmaktadır. Cilt tonu eşitleme konusunda kusursuz bir performans gösteren ürün, göz çevresi halkalarının ve diğer kusurların olduğu bölgeyi, sağlıklı bölge ile aynı renk tonuna getirir. Böylece doğal görünümden uzaklaşmadan kusurlar kapatılabilir.