Avon Full Speed Erkek Roll On 50 Ml.

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (31)
Kurumsal Fatura
69,99 TL
Kurumsal Fatura
69,75 TL
Kurumsal Fatura
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Avon Full Speed Erkek Roll On 50 Ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JustineShop Satıcı Ünvanı: UCUZAVAR BİLGİ TEKNOLOJİ TURİZM GIDA PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0883063881500001 Vergi Kimlik Numarası: 8830638815
    Bu ürün JustineShop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüm cilt tipleri için uygundur.
  • Aromatik meyve kokusuyla baştan çıkaran, kalıcı ve canlı.
  • Temiz tene istenilen sıklıkla uygulanabilir.
  • Ürün %100 orijinaldir.
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Yok
  • Form Roll On
  • Hacim 50 ml
  • Çeşit Antibakteriyel
Geri Bildirim Ver

Avon Full Speed Erkek Roll-On Deodorant 50 ml

Ferahlık veren harika kokulara uzun süreli sahip olmak için full speed deodorant kullanabilirsiniz. Terlemek insanlar için kaçınılmaz bir durumdur ve aslında ter tek başına bir kokuya sahip değildir. Teninizde yaşayan bakterilerin ter ile buluşmasıyla bir koku oluşur. Bu durumun önüne geçebilmenin en kolay ve kalıcı yöntemi ise anti-transpirant yani terleme ve koku karşıtı roll-on deodorant kullanmaktır. Anti-transpirant, koltuk altınızda cildinizin üzerinde kalan ince bir tabaka oluşturur. Terlemeyi %40-50 azaltır ve antibakteriyel özelliği ile kokuya neden olan bakteriyi önler. Avon full speed erkek roll-on deodorant 50 ml anti-transpirant özelliği ve eşsiz kokusu ile roll-on deodorantta aradığınız tüm özelliklere sahip bir üründür.

  • Kalıcı koku
  • Anti-transpirant özellik
  • Tüm cilt tipleri için uygundur

Avon Full Speed Erkek Roll-On Deodorant Özellikleri

Avon Full Speed Erkek Roll-On Deodorant Özellikleri

Avon full speed roll on, aromatik meyve kokusu ve tüm cilt tiplerine uygun yapısıyla erkeklerin her zaman tercih ettiği bir deodoranttır. Temiz cilde istenilen her yerde istenilen sıklıklarla uygulanabilir. Duştan hemen sonra uygulanılması önerilen kullanım biçimidir. Her gün duş almanız ter kokmanızı engelleyemez çünkü ter kokusu birkaç saat içinde yeniden oluşabilir. Duştan hemen sonra kullanılan Avon full speed deodorant, anti-transpirant içeriğiyle terlemeyi ve kokuya neden olan bakteriyel oluşumu engelleyerek gün boyu baştan çıkarıcı kokmanıyı sağlar. Parfüm kullanımı ter kokusuna engel olamadığı gibi, ter kokusuyla karışarak daha kötü bir kokuya dönüşür. Burnunuz kendi kokunuza alışık olduğu için belli bir dereceye kadar kendi kokunuzu alamazsınız fakat başkaları sizin kokunuzu alabilir. Roll-on deodorantlar tüm bu risklerin geçtiği için özellikle yaz aylarında en çok tercih edilen ürünlerdir.

Avon Full Speed Erkek Roll-On Deodorant Fiyatları

Avon Full Speed Erkek Roll-On Deodorant Fiyatları

Avon full speed erkek roll on 50 ml, gün boyu kalıcı etkisi ve kendine has kokusu ile erkeklerin vazgeçilmez ürünlerindendir. Anti-transpirant içeriğiyle terlemeyi ve kötü kokuyu uzun süreli engeller. Anti-transpirant içermeyen deodorantlar alkol bazlıdır. İçlerindeki alkol ilk aşamada bakteriyi yok etse de tekrar bakteri oluşumuna engel olamaz. Bu sebeple deodorantların anti-transpirant içermesi oldukça önemlidir. Avon, uzun yıllardır kozmetik sektörünün yıldızlarındandır. Her zaman güvenle kullanabileceğiniz eşsiz kokusu ve gün boyu kalıcı özelliği olan bu ürün ile müşterilerinin beğenisini bir kez daha kazanır. Tüm bu mükemmel özelliklerin yanında Avon full speed erkek roll-on deodorant 50 ml fiyatları gerçekten uygun fiyatlara sahiptir. Geniş bir müşteri yelpazesi olan Avon, ürünlerini tüm müşterilerinin ulaşabileceği aralıklarda fiyat belirler.

Avon Full Speed Erkek Roll-On Deodorant Yorumları

Avon Full Speed Erkek Roll-On Deodorant Yorumları

Kolay kullanımı ve kesin sonuçları sayesinde her zaman en çok tercih edilen deodorant formu roll-on deodorantlardır. Avon full speed erkek roll-on deodorant 50 ml, ter kokmanızı engellerken bir yandan da mükemmel bir kokuya sahip olmanızı sağlar. Genel olarak markaya ait deodorantlar uygun fiyatlı ve müşteri memnuniyeti yüksek ürünlerdir. Ürünü araştırırken Avon full speed erkek roll-on deodorant 50 ml yorum içeriklerine ve müşteri memnuniyetlerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Kalıcı kokusu ve uygun fiyatıyla erkek roll-on deodorant ürünlerinin gözdesi olan full speed uzun yıllardır değişmeyen formülü ve kalitesiyle müşteri memnuniyeti çok yüksek bir üründür. Siz de avon full speed erkek roll on kullanarak uzun süren ferahlık ve mükemmel kokunun zevkine varabilirsiniz. Uygun fiyatı, kalıcı kokusu ve kolay kullanımı ile müşterilerini her zaman memnun eden bu ürüne Trendyol sayesinde kolaylıkla, uygun fiyat avantajı ile ulaşabilirsiniz.