Avon Far Away Kadın Parfüm 50 Ml.

263,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (87)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
273,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Avon Far Away Kadın Parfüm 50 Ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AvonShop Satıcı Ünvanı: UCUZAVAR BİLGİ TEKNOLOJİ TURİZM GIDA PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0883063881500001 Vergi Kimlik Numarası: 8830638815
    Bu ürün AvonShop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN KODU PARFUM0002 ÖZELLİKLER Cilt Tipleri Tüm cilt tipleri için uygundur. Ürün Özellikleri Normlardan uzaklaşın ve kendinizi egzotik çiçeklerin sandal ağacı ile ilgi çekici karışımlarına teslim edin. Oryantal-çiçek Tropik meyveler ve çiçeksi ferah kokuların amber ve ılık sandal ağacı ile eşsiz karışımı. Ürün Avantajları Günlük kullanıma uygundur. Ürün Kullanımı Temiz tene ve kıyafete istenilen sıklıkta uygulanır.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Oryantal
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Avon Far Away Kadın Edp - 50 ml

Kokular, birçok kişinin vazgeçilmez aksesuarlarıdır. Bu sebeple birçok kişi, stilini yansıtan bir parfüm arayışına girer. Hem gece hem de gündüz davetlerine uyum sağlayan aromalar sıklıkla tercih edilir. Çiçeksi ve meyvemsi kokular, günlük kullanım için ideal olabilir. Avon Far Away kadın EDP, 50 ml, dört mevsim kullanıma müsait bir kokudur. Çiçeksi aromalarıyla oldukça geniş bir yaş aralığına hitap eder. Özel günlerde sıklıkla tercih edilen hediye alternatifleri arasında yer alır. Avon Far Away EDP, 50 ml kadın parfüm, oldukça hafif çiçek aromalarından oluşur. Yoğun kalıcılığının yanı sıra özel formülü ile tüm cilt tipine uyumludur. Bu sayede farklı yaş aralıklarına ve stillere hitap eder. Farklı ve sofistike bir koku arayışındaysanız markanın ürününe göz atabilirsiniz.

  • Çiçeksi koku
  • Gösterişli ve şık tasarım
  • Gün boyu kalıcılık

Pozitif Duyguları Harekete Geçiren Far Away Parfüm

Pozitif Duyguları Harekete Geçiren Far Away Parfüm

Avon Far Away parfümünün formülünde kullanılan yasemin yağı, aroma terapide yaygın olarak kullanılır. Bu yağın oldukça dinlendirici ve hafif bir kokusu vardır. Aynı zamanda bu yağın etkisiyle ürünün kalıcılığı artar. İlkbaharda açan frezya çiçeğinin sahip olduğu sıcak ve hoş kokuyu barındıran Far Away EDP 50 ml kadın parfümünü kullanarak gün boyu enerjik hissedebilirsiniz. Etkili kokusunun yanı sıra antialerjik formülüyle tüm cilt tiplerine hitap eder. İçeriğinde bulunan sandal ağacı, çiçeksi kokulara odunsu bir aroma katar. Egzotik ve oryantal kokulardan hoşlanan kişilere Far Away parfüm önerilebilir. Kişisel bakımına özen gösteren müşterilerin favori kokusu olan bu ürün, oldukça uygun fiyatlıdır. Sandal ağacı, yasemin ve frezyanın birleşimiyle oluşan içeriği, dikkat çekici bir aroma yaratır. Markanın şık şişe tasarımıyla beğeni toplayan bu ürününü deneyebilirsiniz.

Yılın Her Günü Özel Hissettiren Avon Far Away Parfüm

Yılın Her Günü Özel Hissettiren Avon Far Away Parfüm

Özel günlerde kendinize ilgi göstermek, yakışanı giymek ve makyaj yapmak isteyebilirsiniz. Avon Far Away EDP 50 ml kadın parfüm kullananlar, bu ürünü kolaylıkla farklı stillere uyarlayabilir. Bu sebeple markanın bu ürünü, sevdiklerine şık bir hediye arayışında olan kişilere önerilir. Özgün ve iddialı içeriğiyle bu parfüm, kendini özel hissetmek isteyenlerin tercihidir. Far Away parfüm fiyatı, ürünün sergilediği performans açısından birçok kişiyi memnun eder. Genç ve dinamik kokusuyla her ortama uyum sağlayan bir üründür. İlgi çekici karışımıyla beğeni toplayan Far Away, dolabınızdaki tüm kıyafetlerle uyum sağlar. Bu sebeple birçok kişinin imza parfümüdür. Zarif ve zamansız bir kokuya sahip olmak için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Uygun fiyat seçenekleriyle değerlendirebilir, kendiniz veya sevdikleriniz için satın alabilirsiniz.

Avantajlı Avon Far Away EDP Parfüm Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Avon Far Away EDP Parfüm Fiyatları ve Yorumları

Tropik meyvelerden ve ferah çiçeklerden oluşan Avon 0505036603700, zamansız bir kokudur. Farklı içeriğiyle beğeni toplayan Far Away; çiçeksi, odunsu ve meyvemsi kokulardan hoşlanan kişilerin ideal tercihidir. Yoğun alt ve üst notalarıyla kalıcı bir performans sergiler. Uygulandığı andan itibaren ferah ve taze bir his yaşatır. Ürünün kalıcılığı açısından Avon Far Away EDP 50 ml kadın parfüm yorumları fikir verici olabilir. Temiz içeriğiyle beğeni toplayan bu ürün, hassas ciltleri rahatsız etmeyen bir formüle sahiptir. Hayatın yoğun temposunda stilinizi ve farkınızı ortaya koymak için ideal kokudur. Gün içinde genç ve dinamik hissetmek için Avon Far Away EDP 50 ml kadın parfümü deneyebilirsiniz. Trendyol aracılığıyla Avon Far Away EDP 50 ml kadın parfüm fiyatlarını inceleyebilir, ürün hakkında fikir edinmek için yapılan müşteri yorumlarından yararlanabilirsiniz.